Jump to content

Αντικατάσταση μητρικής

Tomahawk

Recommended Posts

Στις 2/4 αγόρασα απο ένα κατάστημα την Asus M4A88T-V EVO/USB3 και στις 3/4 συναρμολόγησα το PC αλλα ενώ τα fans λειτουργούσαν η on board κάρτα δεν έδινε καθόλου σήμα στην οθόνη ούτε μπιπ άκουγες.

Ακολούθησαν άπειρες προσπάθειες και με διαφορετικό τροφοδοτικό αλλα τζίφος.

Επικοινώνησα με το κατάστημα και επέλεξα να το πάω εγώ εκεί το ερχόμενο Σάββατο (βρισκόμουν Λαμία ενώ το κατάστημα είναι Αθήνα). Πήγα εκεί, την άφησα και μου είπε πως θα με πάρουν τηλέφωνο τη Δευτέρα (11/4) να μου πουν τι έγινε. Ακόμη όμως "περιμένω", απο το Σάββατο τους παίρνω τηλέφωνο καθημερινά αλλα ακόμη τίποτα.

Σε κάποιο απο τα τηλεφώνα που τους έκανα ρώτησα μήπως υπάρχει πιθανότητα να βγει πιστωτικό και να πάρω κάποια άλλη μητρική, εάν και εφόσον αυτή έχει πρόβλημα και μου απάντησε "Όχι γιατί την ανοίξατε, εάν τη φέρνατε κλειστή τότε δεν υπήρχε πρόβλημα".

Εγώ τι μπορώ, βάσει νόμου να κάνω τώρα; Για πόσο ακόμη θα περιμένω;

Κάπου διάβασα πως δικαιούσαι εάν δεν είναι έτοιμο το προϊόν μέσα σε 14 μέρες δικαιούσαι να ζητήσεις κάποιο άλλο μέχρι να επισκευαστεί το παρόν για να "κάνεις τη δουλειά σου".

Αυτό που μου είπε με το πιστωτικό ευσταθεί;

Ευχαριστώ :)

Εφόσον διαπιστωθεί οτι έχει πρόβλημα θα αντικατασταθεί με μια άλλη. Τώρα αυτά που σε είπε το ξεφτέρι του σερβις ειναι τρίχες κατσαρές. Αφου την πήγες με πρόβλημα πως θα διαπίστωνες οτι έχει προβλημα αν δεν την έστηνες στο μηχάνημά σου; Αυτό που μπορείς να κάνεις ειναι όταν στην αλλάξουν, που λογικά θα παρεις μια σφραγισμένη, να την κανεις αλλαγή. Από περιέργια σε πιο κατάστημα έγινε το σκηνικό;

Στο Pnpshop. Ωραία, οπότε όταν πάρω τη σφραγισμένη μητρική στα χέρια μου (γιατί μόνο σφραγισμένη θα δεχθώ,

εφόσον ήταν DOA) μπορώ να την "επιστρέψω" και να πάρω κάποια άλλη, σωστά;

Στο Pnpshop. Ωραία, οπότε όταν πάρω τη σφραγισμένη μητρική στα χέρια μου (γιατί μόνο σφραγισμένη θα δεχθώ,

εφόσον ήταν DOA) μπορώ να την "επιστρέψω" και να πάρω κάποια άλλη, σωστά;

Λογικά ναι! Στο Πλαίσιο το είχα κανει με ενα ρουτερακι που ειχε απο την μέρα που το πήρα πρόβλημα με το βύσμα τροφοδοσίας του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.