alekos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2004 Εχω ενα laptop με usb1.1 , ενα δισκο σε εξωτερικο κουτι usb2.0 και ενα LG 52x32x52 σε εξωτερικο κουτι usb2.0.Θελω να παρω λοιπον μια καρτα για να γραφω απο τον εξωτερικο δισκο στο CD-RW(το τονιζω αυτο!!)Εχω 2 αποριες επι του θεματος:1)Επειδη θα αγορασω PCMCIA usb2.0--2 θεσεων, οποτε την μια θα την πιανει ο εξωτερικος δισκος και την αλλη το CD-RW και οπως προανεφερα θα γραφω μονο απο τον εξωτερικο δισκο στο CD-RW θα πιασω καλη ταχυτητα δηλαδη περιπου πανω απο 40x ή οχι ??Ρωταω επειδη θα γραφω αρκετα πολλα CD δεν προκειται να καθομαι να τα μεταφερω τα δεδομενα απο τον εξωτερικο δισκο στον τοπικο του laptop και απο εκει να τα γραφω στο CD-RW2)Βρηκα μια καρτα 2θεσεων Sunix στο Πλαισιο με 32 ευρω.Τι εχει ακουσει κανεις ?? Υπαρχει κατι καλυτερο με εως 40 ευρω(χωρις το ΦΠΑ) ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 19, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2004 Μια απο τα ιδια κ εδω....Κοιτα την καρτα σου. ΕΙναι Cardbus η απλη PCMCIA ; Αν ειναι Cardbus, πιανει τα 480, αλλιως μοιραζει τα 480 στα 2 ports-240 k 240...Παντως δεν θα εχεις προβλημα σε ταχυτητα αντιγραφης....Don't worry ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekos Μάϊος 20, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [Χθες, στις 11:38] Μια απο τα ιδια κ εδω....Κοιτα την καρτα σου. ΕΙναι Cardbus η απλη PCMCIA ; Αν ειναι Cardbus, πιανει τα 480, αλλιως μοιραζει τα 480 στα 2 ports-240 k 240...Παντως δεν θα εχεις προβλημα σε ταχυτητα αντιγραφης....Don't worry ! Cardbus ειναι και τελικα θα παρω την:http://www.d-link.com/products/resource.asp?pid=151&rid=594Πιστευω θα ειναι καλυτερη απο την Sunix και ειναι στα ιδια λεφτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 20, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 Σιγουρα καλύτερη...Δεν εχω ακουσει τπτ για τις Sunix, αλλα για την D-Link ξέρω οτι ειναι μια απο τις καλες μαρκες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 20, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 20, 2004 έχω σπίτι μια καρτούλα και κάθεται... να δω τί είναι και θα σου πω αν σε ενδιαφέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekos Ιούνιος 25, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos [19-05-2004 11:38] Μια απο τα ιδια κ εδω....Κοιτα την καρτα σου. ΕΙναι Cardbus η απλη PCMCIA ; Αν ειναι Cardbus, πιανει τα 480, αλλιως μοιραζει τα 480 στα 2 ports-240 k 240...Παντως δεν θα εχεις προβλημα σε ταχυτητα αντιγραφης....Don't worry ! Πως μπορω να καταλαβω αν ειναι απλη PCMCIA ή CardBus ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.