mhche Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2011 Γεια σε όλους! Μετα απο αναζήτηση σε γοογλη,και ενα κάρο αποτυχημένες προσπάθειες είπα να γράψω το προβλημά μου για να ρίξετε τα φώτα σας.Όταν πάω να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα βγάζει το ακόλουθο:1607 unable to install installshield scripting runtimeΑυτό έχει ώς επακόλουθω να μην λειτουργεί και το framework και να μου βγάζει πρόβλημα και στο μσν.Επείσης δεν ανοίγει το πρόγραμμα για να βάλω των κωδικό να ανοίξει ο εξωτερικός σκληρός και ένα κάρο προβλήματα ακόμα.Έκανα κάποια πράγματα που βρήκα,όπως με το cmd με reg αρχειο διορθώσεις στα services και άλλα,με επανεκίνηση κάθε φορά αλλά τίποτα.Έχει κανείς κάποια λύση για να μην πάω σε φορμάτ?Ευχαριστώ,
h4ckerman Απρίλιος 20, 2011 #3 Απρίλιος 20, 2011 Αν ξανακανεις εγκαταστατη το framework 4 ή και προηγουμενες εκδοσεις ισως γινει κατικαλο θα ηταν να κανεις ενα scann το μητρωο για λαθη με ενα προγραμμα φυσικα η πιο αποτελεσματικη λυση θα ηταν το φορματ αν δεν γινει τιποτα ...
RootX Απρίλιος 20, 2011 #4 Απρίλιος 20, 2011 Εάν ακολούθησες όλα τα βήματα που προτείνει η Microsoft και δεν λύθηκε το πρόβλημα, μάλλον πρέπει να σκεφτείς την λύση του format.
mhche Απρίλιος 20, 2011 Author #5 Απρίλιος 20, 2011 Έκδοση λειτουργικού ;;;ειναι τα 7αριαΑν ξανακανεις εγκαταστατη το framework 4 ή και προηγουμενες εκδοσεις ισως γινει κατικαλο θα ηταν να κανεις ενα scann το μητρωο για λαθη με ενα προγραμμα φυσικα η πιο αποτελεσματικη λυση θα ηταν το φορματ αν δεν γινει τιποτα ...προσπάθησα να τοκάνω αλλά κάποια στιγμή διακόπτεται και λέει ότι δεν είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί επειδή δεν είναι εγκατεστημένος ο windows installer.εκανα scan με το ccleaner στη reg και διορθωσα τα σφαλματααπλα επειδη θελω να αποφυγω το φορματ γιαυτο εκανα και το ποστΕάν ακολούθησες όλα τα βήματα που προτείνει η Microsoft και δεν λύθηκε το πρόβλημα, μάλλον πρέπει να σκεφτείς την λύση του format.τα εκανα αυτα,μονο που δεν υπαρχει το στοιχειο Isscrpt.msi στον υπολογιστη μου.
mhche Απρίλιος 20, 2011 Author #7 Απρίλιος 20, 2011 Δοκίμασε και αυτά τα βήματα μήπως και τα καταφέρεις.Τα εκανα ολα και παλι τιποτα,και οταν πηγα να κανω την 5η μεθοδο αποσυνδεθηκα και απ το δικτυο μου και δεν ξαναεμπαινε γιατι ελεγε πως δεν υπαρχει η κλαση και ηταν αδυνατη η συνδεση.Ευτηχως τωρα εχω συνδεθει απο ενα live stickaki ubuntu που χω φτιαξει.Απ οτι βλεπω μαλλον σε φορματ θα καταληξω,δυστηχως
dpolal Απρίλιος 20, 2011 #8 Απρίλιος 20, 2011 Εννοούσα 32άρια ή 64άρια. Θα σου πρότεινα format πάντως, από ότι φαίνεται χαλάει όλο και περισσότερο.
mhche Απρίλιος 21, 2011 Author #9 Απρίλιος 21, 2011 Εννοούσα 32άρια ή 64άρια. Θα σου πρότεινα format πάντως, από ότι φαίνεται χαλάει όλο και περισσότερο. Αχα,με συγχωρεις τοτε δεν καταλαβα. 32αρια ειναι. Μαλλον φορματ το βλεπω και εγω,οπως το πες καθε φορα ανακαλυπτω και κατι νεο. Απ οτι ειδα παντως μαλλον καποιο bug ειναι. Προς το παρον εχω βολευτει στο ubuntu μεχρι να το παρω αποφαση για το φορματ κυριως λογο του οτι με τοσα προγραμματα εγκατεστημενα ηθελα να τ αποφυγω.
dpolal Απρίλιος 21, 2011 #10 Απρίλιος 21, 2011 Υπάρχει ένα πρόβλημα με το ubuntu (και το Linux γενικά). Aν βολευτείς για πολύ καιρό με αυτό τότε αποκτάς εθισμό και δεν πισωγυρίζεις. Χωρίς πλάκα πάντως, αν το ubuntu σε καλύψει δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στα παράθυρα εκτός και αν τρέχεις εφαρμογές που τα χρειάζονται (π.χ. παιχνίδια).
mhche Απρίλιος 21, 2011 Author #11 Απρίλιος 21, 2011 Υπάρχει ένα πρόβλημα με το ubuntu (και το Linux γενικά). Aν βολευτείς για πολύ καιρό με αυτό τότε αποκτάς εθισμό και δεν πισωγυρίζεις. Χωρίς πλάκα πάντως, αν το ubuntu σε καλύψει δεν υπάρχει λόγος να γυρίσεις στα παράθυρα εκτός και αν τρέχεις εφαρμογές που τα χρειάζονται (π.χ. παιχνίδια). Ισχυει! εφαρμογες προγραμματισμου εχει απειρες οποτε δεν με ενοχλει αυτο,οποτε μονο κανα παιχνιδι οπως ειπες που και παλι δεν παιζω τιποτα σπουδαιο,κανα φιφα,κανα νβα οποτε προς το παρον το χω dual boot και βλεπουμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.