ant0 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2011 Labίτες καλημέρα ,θα ήθελα τη γνώμη σας για το παραπάνω ερώτημα .Αξίζει να πάρω Tablet ή netbook για games (flash ,browser ,ίσως κανένα retro pc game κ.λ.π.) και αν ναι ποιό ?Οθόνη λογικά θα πρέπει να 'ναι 10.1' ή 11' για να μη βγάζω τα μάτια μου .Πρέπει να 'χει σύνδεση internet ή μπορώ να μπαίνω τσαμπέ μέσω wi-fi ?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Απρίλιος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Μόνο και μόνο για το Angry Birds λέει μια χαρά!Εγώ έχω το Samsung Galaxy Tab. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant0 Απρίλιος 27, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Ευχαριστώ για την (μοναδική ως τώρα) απάντηση αλλά θα ήθελα περισσότερες λεπτομέρειες/συμβουλές (καθότι δεν κατέχω το θέμα).Το μόνο σίγουρο είναι πως για να παίζω 1 ή 2 παιχνίδια , όσο θεικά και να 'ναι , δεν δίνω ούτε 20 ευρώ .Αν παίζει flashάκια (π.χ. από kongregate) , κανα mame , dfend για retro pc games , e-books , τότε δίνω και 250 - 300 .Υπάρχει κάτι τέτοιο ή ψάχνω άδικα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 27, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Λογικά όσα έχουν υποστήριξη flash θα μπορούν να παίξουν flash παιχνίδια το θέμα είναι ο χειρισμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Απρίλιος 27, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Να κοιταξεις σε 11.6 ιντσες οθονη και αν γινεται με 1366x768 αναλυση.Με μικροτερη οθονη και κατωτερη αναλυση, θα σου βγουν τα ματια εξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.