NooDle Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20, 2011 Καλημέρα λαμπήτες έχω ενα pc με την παρακάτω σύνθεση:cpu amd phenom II x4 965 3.4ghzram 2x2gb ddr3 ocz amd editiongpu sapphire 5870 hdd 1tb westerdigitalpsu chieftec 750wattwindows 7 x32το παιχνίδι το παίζει κανονικά αλλα στο ultra είχα κατι ζορίσματα.. τέλος πάντων στο ζουμί...Εκει που παίζω μετα απο 1 ώρα παιχνιδιού με πετάει στα windows και μου βγάζει ενα μήνυμα:τα windows συλλέγουν κάποιο πρόβλημα που προέκυψε και κάτι τέτοια..Ξέρετε τι παίζει? το μηχάνημα δεν είναι κλοκαρισμένο.ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 20, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Το πρώτο που ρωτάμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εαν το παιχνίδι είναι original. Είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 20, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Το πρώτο που ρωτάμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι εαν το παιχνίδι είναι original. Είναι;εννοείται πως είναι!edit έτρεξα το fraps και μου έβγαλε 22 fps!!!!! και ξενέρωσα άσχημα τι γίνεται τώρα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 20, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Σου συμβαίνει κάθε φορά αυτό; Γιατί σε εμένα έχει τύχει να κρασάρει το παιχνίδι μετά από κανα 4ωρο - 5ωρο, χωρίς όμως να μου βγάλει το συγκεκριμένο μήνυμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Απρίλιος 20, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Σου συμβαίνει κάθε φορά αυτό; Γιατί σε εμένα έχει τύχει να κρασάρει το παιχνίδι μετά από κανα 4ωρο - 5ωρο, χωρίς όμως να μου βγάλει το συγκεκριμένο μήνυμα.το ίδιο μήνυμα βγάζει αλλα μπορεί να το πετάξει στην 1 ώρα και στην κάλυτερη στις 2..Απο γραφικά πως είσαι? να βάλω αλλη μια 5870 η τζάμπα τα λεφτά? ( θέλω να το ψάξω το θέμα για να μην κάνω καμιά λανθασμένη κίνηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 20, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Από άποψη hw είσαι μια χαρά. Δεν χρειάζεται καμία αναβάθμιση. Και εγώ με την 5870 είμαι και είναι μια χαρά. Μπορείς να το δεις στο θέμα για το παιχνίδι όπου έχω ανεβάσει αποτελέσματα από το fraps. Με 2GB έπρεπε να κλείνω τον Firefox από πίσω γιατί αλλιώς κόλλαγε λίγο το παιχνίδι, αλλά μόλις έβαλα 4 δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Απρίλιος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Καλώς ήρθες στον κόσμο του bug-full software.Περίμενε μέχρι να βγει κάποιο patch και πήγαινε σε φόρουμ του παιχνιδιού για να πληροφορηθείς τι γίνεται...Εναλλακτικά, κάνεις πολύ συχνά save.Όλα αυτά ισχύουν στην περίπτωση που το PC σου είναι εντάξει σε όλες τις άλλες δουλειές του και το μόνο πρόβλημα που έχεις σου παρουσιάζεται εκεί. Γενικά τα Total War δε φημίζονται για την ποιότητά τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 20, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Γενικά τα Total War δε φημίζονται για την ποιότητά τους. Άλλο το ότι έχουν bugs και άλλο το να μη φημίζονται για την ποιότητά τους. Είναι από τις καλύτερες σειρές strategy. Critically Acclaimed που λένε και οι ξένοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Απρίλιος 20, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Άλλο το ότι έχουν bugs και άλλο το να μη φημίζονται για την ποιότητά τους. Είναι από τις καλύτερες σειρές strategy. Critically Acclaimed που λένε και οι ξένοι... Δε λέμε κάτι διαφορετικό. Σαφώς και είναι από τα καλύτερα παιχνίδια στρατηγικής. Το να "σκάει" το παιχνίδι κάθε 3 και λίγο όμως σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικό αυτό που παίρνεις. Ποιότητα στο S/W σημαίνει να ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του. Και δε νομίζω να υπήρχε προδιαγραφή που να λέει ότι πρέπει να "βγαίνεις και να ξαναμπαίνεις" μετά από κάθε 2-3 ώρες. Κάτι σαν τα άλφα-ρομέο ένα πράγμα: κούκλα μέσα/έξω αλλά στο χρόνο πάνω αρχίζει και ..καίει λάδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 20, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Και δε νομίζω να υπήρχε προδιαγραφή που να λέει ότι πρέπει να "βγαίνεις και να ξαναμπαίνεις" μετά από κάθε 2-3 ώρες.Προφανώς κάτι τέτοιο δε συμβαίνει σε όλους. Εμένα με έχει πετάξει έξω δύο φορές όσο έχω παίξει (και έχω παίξει αρκετά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaNick Απρίλιος 20, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Τι κρίμα που εγώ κι ο φίλος είμαστε στους άλλους που τους συμβαίνει, ε; Δε ξέρω, ίσως να είμαι αυστηρός, αλλά στο Company of Heroes και στο BF2 δεν συμβαίνουν τόσο χοντρά πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.