Jump to content

Crysis 2 Benchmark Adrenaline

Recommended Posts

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply
Γιατί τα ρολόγια δεν είναι και ότι καλύτερο???Γιατί το λες αυτό???

Ηκάρτα πάει πολύ παραπάνω.Δες υπογραφή.

Αυτό που λες είναι το προηγούμενο που ήταν για dx9 ή κάποιο άλλο?

edit

Τώρα κατάλαβα πιο εννοείς.Δεν το έχω το 1.0.1.11!Αλλά δεν έχει να λέει,και οι άλλοι στο ίδιο με μένα το τρέχουν!Το θέμα είναι γιατί έχω τόόόσο καλά νούμερα και συγκρίσημα με cf ενώ είμαι με μία κάρτα και καλύτερα min fps κιόλας!!!

Αφού τα είπαμε ρε αγορίνα.Να το γιατί..:rubik:

unledzs.png

Αφού τα είπαμε ρε αγορίνα.Να το γιατί..:rubik:

Νικο εμενα γιατι ; :D

crysis2c.jpg

και το autoexec.cfg που δημιουργει για το run.

-- [benchmark-configuration]

-- [This file is removed by the tool at finish time]

sys_spec_gameeffects = 4

sys_spec_objectdetail = 4

sys_spec_particles = 4

sys_spec_physics = 4

sys_spec_quality = 4

sys_spec_shading = 4

sys_spec_shadows = 4

sys_spec_sound = 4

sys_spec_texture = 4

sys_spec_volumetriceffects = 4

sys_spec_water = 4

sys_spec_postprocessing

r_PostMSAA = 2

r_UseEdgeAA = 2

demo_ai = 1

demo_num_runs = 1

demo_quit = 1

demo_noinfo = 0

r_vsync = 0

s_DialogVolume = 6

map centralpark

demo_restart_level = 2

demo adrenaline

Νίκο sorry ρε man αλλά κάπου σε χάνω!:wall:

Εξήγησέ μου το γιατί γιατί εγώ άκρη δε βγάζω!

Δε νομίζω να βγάλεις ούτε εσυ!Δε καταλαβαίνω τι θες να μου πεις με το screen shot που μου δείχνεις.

Το tessellation πόσο το έχετε?

Πωωωω!!!:wall::tomato:

Γιωτάς κι έτσι!

Έτρεξα και με την 1.0.1.11 τελικά και όλα εντάξει.Απλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι θέμα έκδοσης.Τι είναι αυτό στην πιο καινούρια έκδοση που το κάνει να συμπεριφέρεται πιο σωστά σε σχέση με την προιγούμενη?

Επίσης,τελικά το tessellation πόσο το έχετε στοccc και το gl->triple buffering το έχετε ενεργοποιημένο ή όχι?

Ορίστε και τελικά...

crysis269x010001500i743.jpg

Καλά τα πάει πάντως!Ε?

Το Triple Buffering στο CCC είναι για παιχνίδια γραμμένα σε OpenGL ( με άλλα λόγια δεν κάνει τίποτα το setting αυτό σε παιχνίδια DirectX 9/10/11 όπως το Crysis 2 ).

Για το τι είναι το Triple Buffering δες στο wikipedia για τα βασικά.

Ρε παίδες με το που εγκαθιστώ το adrenaline benchmark όταν πατάω το εικονίδιο για το παιχνίδι για να παίξω,μου ξεκινάει το benchmark!!!Αλλά χωρίς να βγάλει το αρχικό μενού,απλά το τρέχει κατευθείαν!!!

Τι παίζει???

Μόνο με επανεγκατάσταση του παιχνιδιού βρίσκω λύση αλλά αυτό το έχω κάνει ήδη δύο φορές και τώρα πάω για τρίτη γιατί δε μπορώ να το τρέξω αφού πέρασα το benchmark!Και ποιος ξέρει ακόμα πόσες φορές θα χρειαστεί να ξανακάνω τη διαδικασία, άμα πρόκειται να ξανα τρέξω το benchmark, και δε γίνεται να το κάνω συνέχεια!Είναι μπαγκαλίστικος τρόπος(i think).

Και με το που ξαναπεράσω το benchmark,πάλι τα ίδια!!!

Τι παίζει???Καμιά λύση???

Ρε παίδες με το που εγκαθιστώ το adrenaline benchmark όταν πατάω το εικονίδιο για το παιχνίδι για να παίξω,μου ξεκινάει το benchmark!!!Αλλά χωρίς να βγάλει το αρχικό μενού,απλά το τρέχει κατευθείαν!!!

Τι παίζει???

Μόνο με επανεγκατάσταση του παιχνιδιού βρίσκω λύση αλλά αυτό το έχω κάνει ήδη δύο φορές και τώρα πάω για τρίτη γιατί δε μπορώ να το τρέξω αφού πέρασα το benchmark!Και ποιος ξέρει ακόμα πόσες φορές θα χρειαστεί να ξανακάνω τη διαδικασία, άμα πρόκειται να ξανα τρέξω το benchmark, και δε γίνεται να το κάνω συνέχεια!Είναι μπαγκαλίστικος τρόπος(i think).

Εδω μεσα C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2 υπαρχει ενα autoexec.bat

Σβηστο.

δηλ. αν πας στο directory εγκατάστασης του παιχνιδιού και κλικάρεις το εκτελέσιμο, θα σου τρέξει το benchmark ;

Αν οχι, κάνε ενα shortcut του παραπάνω εκτελέσιμου και είσαι έτοιμος.

Τι παίζει???

Παρομοιο προβλημα εχω και γω με το συγκεκριμενο bench.

Καταρχας σε μενα, δεν καταφερε να τρεξει ποτε.Παταω να ανοιξει, βαζω τις ρυθμισεις που θελω να τρεξει παταω run, ξεκιναει και λιγο πριν αρχισει το bench που λεει το crysis tool μπλα μπλα μπλα σταματησε να λειτουργει.

Μετα παω να πατησω να παιξω το παιχνιδι και παει να ανοιξει και σε μενα το bench και δεν μπορω να παιξω.

3-4 φορες αναγκαστικα να κανω απεγκατασταση-εγκατασταση το game και τελικα, ποτε δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει αυτο το bench.

Επειδη βαρεθηκα, σταματησα να ασχολουμαι με αυτο και αρχισα να ασχολουμαι με το ιδιο το παιχνιδι:p:p

Εδω μεσα C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2 υπαρχει ενα autoexec.bat

Σβηστο.

Δεν είναι .bat αλλά .cfg!Να σβήσω αυτό?

δηλ. αν πας στο directory εγκατάστασης του παιχνιδιού και κλικάρεις το εκτελέσιμο, θα σου τρέξει το benchmark ;

Το δοκίμασα και με το shortcut του παιχνιδιού αλλά πάλι τα ίδια!Πάλι το bench τρέχει.

να και το δικο μου

πολυ βαρυ ομως με γονατιζει

ι7 860@ 3.9

5970@910/1250 drivers 11.6b με cap 11.6 2

78699051.jpg

Uploaded with ImageShack.us

edit απο οτι βλεπω και απο αλλα σκορακια χρειαζονται επειγωντος νεοι drivers

^Τελικά τι έκανες και σου έπαιξε???

Αυτό με το delete του .bat(.cfg βλέπω εγώ όπως είπα),όταν το σβήνω μου ξανα ζητάει username & password κατά το login του παιχνιδιού αλλά δείχνει να ξεκινάει.Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πω.

edit

Τελικά έκανα login και τα σχετικά αλλά μου είχαν σβηστεί όλα μου τα saves!!!Με λίγα λόγια όλο το campaign ήταν 0%, ενώ ο φάκελος με τα saves είναι απείραχτος!

Μόλις είδα τις μετρήσεις με την 580 του φίλου Αλέξη, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τη δική μου μέτρηση με μία 570. Και έτσι είναι. Τα 39,2 ήταν με την κάρτα στοκ. Με την κάρτα σε ένα χαλαρό 910 πυρήνα, όπως και όλες οι μετρήσεις σε sli που πόσταρα, είναι πιο λογική. Το σκορ του 9000+rpm είναι επίσης πολύ καλό και θα δω αν μπορώ να το επιτύχω κι εγώ με την κάρτα στα 935. Η παρακάτω είναι με την κάρτα στα 910 απλά δεν πρόλαβα το screenshot να το λέει γιατί έχω ένα πρόβλημα με την έξοδο από το παιχνίδι όπου μου μαυρίζει η οθόνη.

crysis21920x1080570oc.jpg

Και μια στις συχνότητες του 9000+rpm, του οποίου όμως την επίδοση είναι αδύνατον να φτάσω...

crysis21920x1080570oc3.jpg

Και τέλος μία με μονή κάρτα στα 1000 πυρήνα αλλά με μνήμη στα 2100 (δεν ξέρω αν βοηθάει παραπάνω).

crysis21920x1080570oc2.jpg

ρε παιδια εμενα μου crasharei. εφτιαξα το φακελο και το txt οπως λεει εχω περασει τα 3 αρχεια του 1.9 patch παταω να αρχισει το bench και ενω αρχιζει πεταει το logo tis cryengine μου λεει press enter to begin μενει εκει και μετα μου crasharei η εφαρμογη.

:sick:

Το bench σου κρασάρει?

Ποια διαδικασία(txt?)???Δε χρειάζεται καμιά διαδικασία!!!

Περνάς απλά το 1.9,μετά το high res texts pack και τέλος το ultra settings pack.Μετά απλά τρέχεις το παιχνίδι.

Το bench απλά το περνάς και το τρέχεις!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.