jother74 Ιούλιος 9, 2011 #61 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Kαι ενα απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούλιος 9, 2011 #62 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Γιατί τα ρολόγια δεν είναι και ότι καλύτερο???Γιατί το λες αυτό???Ηκάρτα πάει πολύ παραπάνω.Δες υπογραφή. Αυτό που λες είναι το προηγούμενο που ήταν για dx9 ή κάποιο άλλο? edit Τώρα κατάλαβα πιο εννοείς.Δεν το έχω το 1.0.1.11!Αλλά δεν έχει να λέει,και οι άλλοι στο ίδιο με μένα το τρέχουν!Το θέμα είναι γιατί έχω τόόόσο καλά νούμερα και συγκρίσημα με cf ενώ είμαι με μία κάρτα και καλύτερα min fps κιόλας!!! Αφού τα είπαμε ρε αγορίνα.Να το γιατί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 9, 2011 #63 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Αφού τα είπαμε ρε αγορίνα.Να το γιατί.. Νικο εμενα γιατι ; και το autoexec.cfg που δημιουργει για το run. -- [benchmark-configuration] -- [This file is removed by the tool at finish time] sys_spec_gameeffects = 4 sys_spec_objectdetail = 4 sys_spec_particles = 4 sys_spec_physics = 4 sys_spec_quality = 4 sys_spec_shading = 4 sys_spec_shadows = 4 sys_spec_sound = 4 sys_spec_texture = 4 sys_spec_volumetriceffects = 4 sys_spec_water = 4 sys_spec_postprocessing r_PostMSAA = 2 r_UseEdgeAA = 2 demo_ai = 1 demo_num_runs = 1 demo_quit = 1 demo_noinfo = 0 r_vsync = 0 s_DialogVolume = 6 map centralpark demo_restart_level = 2 demo adrenaline Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Ιούλιος 9, 2011 #64 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 μου φαινεται εβαλες πολυ tessellation σε σχέση με εμενα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexopus6 Ιούλιος 9, 2011 #65 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 και απο εμένα, cpu@4600 gpu default gpu overclocked Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 9, 2011 #66 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Νίκο sorry ρε man αλλά κάπου σε χάνω! Εξήγησέ μου το γιατί γιατί εγώ άκρη δε βγάζω! Δε νομίζω να βγάλεις ούτε εσυ!Δε καταλαβαίνω τι θες να μου πεις με το screen shot που μου δείχνεις. Το tessellation πόσο το έχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιούλιος 9, 2011 #67 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 ωραιος ο Αλεξ!!:dance3: Nvidia παει γερα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 9, 2011 #68 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Πωωωω!!! Γιωτάς κι έτσι! Έτρεξα και με την 1.0.1.11 τελικά και όλα εντάξει.Απλά δεν πήγαινε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι θέμα έκδοσης.Τι είναι αυτό στην πιο καινούρια έκδοση που το κάνει να συμπεριφέρεται πιο σωστά σε σχέση με την προιγούμενη? Επίσης,τελικά το tessellation πόσο το έχετε στοccc και το gl->triple buffering το έχετε ενεργοποιημένο ή όχι? Ορίστε και τελικά... Καλά τα πάει πάντως!Ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιούλιος 9, 2011 #69 Κοινοποίηση Ιούλιος 9, 2011 Το Triple Buffering στο CCC είναι για παιχνίδια γραμμένα σε OpenGL ( με άλλα λόγια δεν κάνει τίποτα το setting αυτό σε παιχνίδια DirectX 9/10/11 όπως το Crysis 2 ).Για το τι είναι το Triple Buffering δες στο wikipedia για τα βασικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 10, 2011 #70 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Ρε παίδες με το που εγκαθιστώ το adrenaline benchmark όταν πατάω το εικονίδιο για το παιχνίδι για να παίξω,μου ξεκινάει το benchmark!!!Αλλά χωρίς να βγάλει το αρχικό μενού,απλά το τρέχει κατευθείαν!!!Τι παίζει???Μόνο με επανεγκατάσταση του παιχνιδιού βρίσκω λύση αλλά αυτό το έχω κάνει ήδη δύο φορές και τώρα πάω για τρίτη γιατί δε μπορώ να το τρέξω αφού πέρασα το benchmark!Και ποιος ξέρει ακόμα πόσες φορές θα χρειαστεί να ξανακάνω τη διαδικασία, άμα πρόκειται να ξανα τρέξω το benchmark, και δε γίνεται να το κάνω συνέχεια!Είναι μπαγκαλίστικος τρόπος(i think).Και με το που ξαναπεράσω το benchmark,πάλι τα ίδια!!!Τι παίζει???Καμιά λύση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιούλιος 10, 2011 #71 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Ρε παίδες με το που εγκαθιστώ το adrenaline benchmark όταν πατάω το εικονίδιο για το παιχνίδι για να παίξω,μου ξεκινάει το benchmark!!!Αλλά χωρίς να βγάλει το αρχικό μενού,απλά το τρέχει κατευθείαν!!!Τι παίζει???Μόνο με επανεγκατάσταση του παιχνιδιού βρίσκω λύση αλλά αυτό το έχω κάνει ήδη δύο φορές και τώρα πάω για τρίτη γιατί δε μπορώ να το τρέξω αφού πέρασα το benchmark!Και ποιος ξέρει ακόμα πόσες φορές θα χρειαστεί να ξανακάνω τη διαδικασία, άμα πρόκειται να ξανα τρέξω το benchmark, και δε γίνεται να το κάνω συνέχεια!Είναι μπαγκαλίστικος τρόπος(i think).Και με το που ξαναπεράσω το benchmark,πάλι τα ίδια!!!Τι παίζει???Καμιά λύση???Εδω μεσα C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2 υπαρχει ενα autoexec.batΣβηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Ιούλιος 10, 2011 #72 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 δηλ. αν πας στο directory εγκατάστασης του παιχνιδιού και κλικάρεις το εκτελέσιμο, θα σου τρέξει το benchmark ;Αν οχι, κάνε ενα shortcut του παραπάνω εκτελέσιμου και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούλιος 10, 2011 #73 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Ρε παίδες με το που εγκαθιστώ το adrenaline benchmark όταν πατάω το εικονίδιο για το παιχνίδι για να παίξω,μου ξεκινάει το benchmark!!!Αλλά χωρίς να βγάλει το αρχικό μενού,απλά το τρέχει κατευθείαν!!!Τι παίζει??? Μόνο με επανεγκατάσταση του παιχνιδιού βρίσκω λύση αλλά αυτό το έχω κάνει ήδη δύο φορές και τώρα πάω για τρίτη γιατί δε μπορώ να το τρέξω αφού πέρασα το benchmark!Και ποιος ξέρει ακόμα πόσες φορές θα χρειαστεί να ξανακάνω τη διαδικασία, άμα πρόκειται να ξανα τρέξω το benchmark, και δε γίνεται να το κάνω συνέχεια!Είναι μπαγκαλίστικος τρόπος(i think). Και με το που ξαναπεράσω το benchmark,πάλι τα ίδια!!! Τι παίζει???Καμιά λύση??? Παρομοιο προβλημα εχω και γω με το συγκεκριμενο bench. Καταρχας σε μενα, δεν καταφερε να τρεξει ποτε.Παταω να ανοιξει, βαζω τις ρυθμισεις που θελω να τρεξει παταω run, ξεκιναει και λιγο πριν αρχισει το bench που λεει το crysis tool μπλα μπλα μπλα σταματησε να λειτουργει. Μετα παω να πατησω να παιξω το παιχνιδι και παει να ανοιξει και σε μενα το bench και δεν μπορω να παιξω. 3-4 φορες αναγκαστικα να κανω απεγκατασταση-εγκατασταση το game και τελικα, ποτε δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει αυτο το bench. Επειδη βαρεθηκα, σταματησα να ασχολουμαι με αυτο και αρχισα να ασχολουμαι με το ιδιο το παιχνιδι:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 10, 2011 #74 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Εδω μεσα C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Crytek\Crysis 2 υπαρχει ενα autoexec.batΣβηστο.Δεν είναι .bat αλλά .cfg!Να σβήσω αυτό?δηλ. αν πας στο directory εγκατάστασης του παιχνιδιού και κλικάρεις το εκτελέσιμο, θα σου τρέξει το benchmark ;Το δοκίμασα και με το shortcut του παιχνιδιού αλλά πάλι τα ίδια!Πάλι το bench τρέχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιούλιος 10, 2011 #75 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 να και το δικο μου πολυ βαρυ ομως με γονατιζει ι7 860@ 3.9 5970@910/1250 drivers 11.6b με cap 11.6 2 Uploaded with ImageShack.us edit απο οτι βλεπω και απο αλλα σκορακια χρειαζονται επειγωντος νεοι drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιούλιος 10, 2011 #76 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Kαι ενα απο μενα. Cpu->stock, gpu->935/2200 Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 10, 2011 #77 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 ^Τελικά τι έκανες και σου έπαιξε???Αυτό με το delete του .bat(.cfg βλέπω εγώ όπως είπα),όταν το σβήνω μου ξανα ζητάει username & password κατά το login του παιχνιδιού αλλά δείχνει να ξεκινάει.Θα το ξαναδοκιμάσω και θα σας πω.editΤελικά έκανα login και τα σχετικά αλλά μου είχαν σβηστεί όλα μου τα saves!!!Με λίγα λόγια όλο το campaign ήταν 0%, ενώ ο φάκελος με τα saves είναι απείραχτος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιούλιος 10, 2011 #78 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Μόλις είδα τις μετρήσεις με την 580 του φίλου Αλέξη, κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά με τη δική μου μέτρηση με μία 570. Και έτσι είναι. Τα 39,2 ήταν με την κάρτα στοκ. Με την κάρτα σε ένα χαλαρό 910 πυρήνα, όπως και όλες οι μετρήσεις σε sli που πόσταρα, είναι πιο λογική. Το σκορ του 9000+rpm είναι επίσης πολύ καλό και θα δω αν μπορώ να το επιτύχω κι εγώ με την κάρτα στα 935. Η παρακάτω είναι με την κάρτα στα 910 απλά δεν πρόλαβα το screenshot να το λέει γιατί έχω ένα πρόβλημα με την έξοδο από το παιχνίδι όπου μου μαυρίζει η οθόνη. Και μια στις συχνότητες του 9000+rpm, του οποίου όμως την επίδοση είναι αδύνατον να φτάσω... Και τέλος μία με μονή κάρτα στα 1000 πυρήνα αλλά με μνήμη στα 2100 (δεν ξέρω αν βοηθάει παραπάνω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
amgamer Ιούλιος 10, 2011 #79 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 ρε παιδια εμενα μου crasharei. εφτιαξα το φακελο και το txt οπως λεει εχω περασει τα 3 αρχεια του 1.9 patch παταω να αρχισει το bench και ενω αρχιζει πεταει το logo tis cryengine μου λεει press enter to begin μενει εκει και μετα μου crasharei η εφαρμογη. :sick: Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 10, 2011 #80 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2011 Το bench σου κρασάρει?Ποια διαδικασία(txt?)???Δε χρειάζεται καμιά διαδικασία!!!Περνάς απλά το 1.9,μετά το high res texts pack και τέλος το ultra settings pack.Μετά απλά τρέχεις το παιχνίδι.Το bench απλά το περνάς και το τρέχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.