Jump to content

Ένα crio Single Stage

crio

Recommended Posts

Έπρεπε να δείξω και εδώ την άριστη όπως πάντα δουλειά του Stelara.....

Condenser : 1HP

Compressor : Hitachi 9000BTU R410A

Evaporator : Το παλιο καλο του Eleven

IMG_4015.jpg

IMG_4014.jpg

IMG_4012.jpg

Απο θερμοκρασιες εχουμε τα εξης ...

IDLE

idle.jpg

170W

170w.jpg

240W

240w.jpg

300W

300w.jpg

Οι δοκιμες του φορτιου γινονται με heat cartridges . Θερμαινουν μια πλακα χαλκου που την τοποθετω στη βαση του evaporator . Σαν εξομοιωση φορτιου επεξεργαστη . Εαν προσεξετε στις φωτογραφιες , φαινεται ευκολα .

Τα cartridges τροφοδοτουνται μεσω ενος variac και ρυθμιζοντας την ταση , αυξομειωνονται τα watt που θελω να δοκιμασω . Ενα energy meter με lcd οθονη ειναι αυτο που δειχνει με ακριβεια τα watt (το περιμενω απο εξωτερικο) .

Ευχαριστουμε . :)

jalapeno???

Τι είναι τούτο?

Οι δοκιμες του φορτιου γινονται με heat cartridges . Θερμαινουν μια πλακα χαλκου που την τοποθετω στη βαση του evaporator . Σαν εξομοιωση φορτιου επεξεργαστη . Εαν προσεξετε στις φωτογραφιες , φαινεται ευκολα .

Τα cartridges τροφοδοτουνται μεσω ενος variac και ρυθμιζοντας την ταση , αυξομειωνονται τα watt που θελω να δοκιμασω . Ενα energy meter με lcd οθονη ειναι αυτο που δειχνει με ακριβεια τα watt (το περιμενω απο εξωτερικο) .

Ευχαριστουμε . :)

sorry ρε παιδια αλλα μεχρι υδοψυξη εχω φτασει! δεν τα ξερω τα υπολοιπα! θα τα μαθω κι εγω... :slap:

το jalapeno που ανεφερα ειναι το γνωστο "μηχανακι" που χρησιμοποιουν τα παιδια στο thelab για δοκιμες σε ψυκτρες κτλ!

Κλασσικη απιστευτη δουλεια απο τον Στελιο.

Μαστορας στο ειδος του.

Εχουν δει διαφορα τα ματια μου απο τα χερια του, chiller, μονοβαθμια, cascade.

H καλυτερη δουλεια που εχει κανει μεχρι τωρα πιστευω ειναι του subzero, στην Κερκυρα.

Μπορει ο ιδιος ο Στελιος να μας δωσει ορισμενες πληροφοριες...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.