Jump to content

HYNIX -D5

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα 2χ256MB A-DATA 500 και βρήκα ότι φοράνε τσιπάκια HYNIX.

Τα έχει δοκιμάσει κάποιος? Τι μπορώ να περιμένω από τα συγκεκριμένα σε Intel πλατφόρμα?

Για δώστε τα φώτα σας :rolleyes:

post-99-1416070945,9047_thumb.jpg

Πιθανοτατα, δεν ειμαι σιγουρος το τονιζω αυτο, θα δεις ψηλα FSB αλλα οχι με τα καλυτερα timings Που υπαρχουν. Οι συγκεκριμενες μνημες ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ για χρηση 1:1 αλλα με GAY timings.

Μαλλον για 3-4-4-8 θα ελεγα. αν και δεν ειμαι σιγουρος. Τι να σου πω. Βλεποντας και κανοντας θα εισαι μαλλον.

νομίζω και οι 4400 που είχε δοκιμάσει το lab , τέτοια τσιπάκια έχουν , οπότε θα πάνε ΠΟΛΥ ψηλά ..αλλά με timmings όπως σου είπαν πιο πάνω .Οι πιο παλιές (-D43) , που είχα δοκιμάσει , πήγαιναν στο χαλαρό 252 3-4-4-9 με 2.55βολτ σε μια ASUS P4C800 , αλλά δεν είμαι σίγουρος , αν σταμάτησα εκεί λόγω αυτών ή της Asus :p

Να σταματησες λογω της Ασους εκει περα λιγο δυσκολο. Εγω οσες εχω δει και δουλεψει περνουσαν τα 265 αλλα φυσικα με μερικα "tweakings"στο BIOS.

δεν ξέρω τι να πώ , απλά και κάποιες άλλες Twinmos με gay timmings σταματούσαν στα 250(-) και (όπως και οι hynix) όσο και να τους έδινα τάση αυτές πέταγαν ακόμη περισσότερα λάθη γιαυτό λέω μπας και...(δεν τις έχω και σε εκτίμηση :) )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.