Jump to content

Επισκευή βύσματος 2.5άρη σκληρού.

hayabusa

Recommended Posts

(Επειδή η γκαντεμιά ορισμένες φορές δεν έχει όρια)

Σήμερα μου έμεινε στο χέρι το πλαστικό περίβλημα πάνω στο οποίο κουμπώνει το καλώδιο δεδομένων (Sata) ενός 2.5άρη σκληρού. :wall:

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπει καινούργιο (τα pins ευτυχώς έχουν μείνει ανέπαφα στη θέση τους) ώστε ο δίσκος να γίνει και πάλι λειτουργικός ή να αρχίσω να τον κλαίω;

Thankz :)

Το κλασικό κόλπο ειναι να το σφηνώσεις με ενα κομματάκι πλαστικο (πιστωτικη, whatever) ετσι ωστε να μην κουνηθεί απλα απο την θέση του. Εχω δίσκο που παίζει 1++ χρόνο με αυτο το τρικ.

Το κλασικό κόλπο ειναι να το σφηνώσεις με ενα κομματάκι πλαστικο (πιστωτικη, whatever) ετσι ωστε να μην κουνηθεί απλα απο την θέση του. Εχω δίσκο που παίζει 1++ χρόνο με αυτο το τρικ.

Για δείξε καμιά φωτό ρε Μήτσε να καταλάβω ακριβώς τι εννοάς.

Btw, να βρούμε πουθενά το πλαστικό και να το πετάξω με καμιά κόλλα πάνω στο δίσκο δεν παίζει ε; :p

Και εμενα το ιδιο εχει ο δικος μου.Απλα εχω συνδεσει το καλωδιο σατα πανω και δουλευει κομπλε :T:

give a photo too

Θα σου έδειχνα φωτο αλλα θα χαραμίσω την Canon μου για εναν Nikonian :p. Ελα ρε δεν ειναι τπτ. Κόψε ενα κομματακι μικρο πλαστικό, σφηνωσε το μεσα στο Sata και κουμπωσε το στις επαφες. Απλα να σφηνώσει και να μην κουνιέται.

good then. όταν χρειαστεί θα το δοκιμάσω (για την ώρα αντικατέστησα τον σκληρό με έναν άλλο που είχα ευτυχώς) μήπως και τον χώσω έτσι σε καμιά θηκούλα για να μην τον βλέπω και νευριάζω.

:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.