Jump to content

Προτασεις για TV 32"......

Dark Oblivion

Recommended Posts

Γεια και χαρα σε ολους...

Θελω να προβω σε αγορα 32" TV επιτελους κυριως για οθονη υπολιστη.

Εχω βρει :

TOSHIBA : 400

SONY LED : 450

SAMSUNG LED : 440

Αξιζει να παρω LED? Εχω θελω απλα μια 32" FHD.

Τωρα αν η χρηματικη διαφορα μεταξυ απλης και LED ειναι 40-50 ευρω παω σε LED.

Αλλα σαν μαρκα πια ειναι καλυτερη? Μου ειπαν οτι στις ιντσες αυτες εν συγκριση SAMSUNG με SONY ,καλυτερη ειναι η SAMSUNG. Ισχυει? Οι επιλογες ειναι Samsung,Lg,Sony,Toshiba,Sharp,Telefunken(με την καμια).

Ακουω... (βλεπω)!!! :p

Θα σου πρότεινα να ψάξεις στο net εντυπώσεις για τη Samsung LE32C530

Έχει πουλήσει τρελλά στην Ελλάδα και δε θα δυσκολευτείς να βρείς απόψεις

π.χ : εδω

Προσωπικά τη χρησιμοποιώ ως τηλεόραση και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Σε σχέση με το κόστος πάντα.

Για ενα διήμερο την είχα συνδέσει με το pc και τη χρησιμοποιούσα ως pc monitor, όπου και πάλι η τηλεόραση ήταν άψογη. Με τις απαραίτητες ρυθμίσεις βέβαια.

Πολύ καλή και στα παιχνίδια.

Για εμένα πρέπει να τη βάλεις οπωσδήποτε στη λίστα με τις υποψήφιες.

Θα σου πρότεινα να ψάξεις στο net εντυπώσεις για τη Samsung LE32C530

Έχει πουλήσει τρελλά στην Ελλάδα και δε θα δυσκολευτείς να βρείς απόψεις

π.χ : εδω

Προσωπικά τη χρησιμοποιώ ως τηλεόραση και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος. Σε σχέση με το κόστος πάντα.

Για ενα διήμερο την είχα συνδέσει με το pc και τη χρησιμοποιούσα ως pc monitor, όπου και πάλι η τηλεόραση ήταν άψογη. Με τις απαραίτητες ρυθμίσεις βέβαια.

Πολύ καλή και στα παιχνίδια.

Για εμένα πρέπει να τη βάλεις οπωσδήποτε στη λίστα με τις υποψήφιες.

Μια χαρα φαινεται, αλλα με 40-50 ευρω παραπανω περνω Samsung LED. Δεν θα ειναι καλυτερα?

Δε ξέρω να σου απαντήσω σε αυτό.

Κρατάω επιφύλαξη επειδή μιλάμε για φτηνές led.

Διευκρίνισε αν την προορίζεις και για τηλεοπτικό σήμα ή μόνο για pc monitor, και κάποιο παιδί που ξέρει καλύτερα θα σου πει.

Γιατί σαν τηλεόραση η samsung που σου προτείνω με έχει εντυπωσιάσει σε δυο θέματα, τα οποία όμως σε αφήνουν παντελώς αδιάφορο εαν την προορίζεις μόνο για pc monitor :

1) Εκπληκτικός mpeg4 δέκτης με λήψη του 100% των καναλιών 24h/24h.

Στο αναφέρω γιατί μένω σε δύσκολη περιοχή και όλοι οι άλλοι δέκτες (εξωτερικοί ή εσωτερικοί) που εχω δοκιμάσει είχαν προβλήματα λήψης.

2) Πολυ καλός media player. Της εχω μόνιμα ενα usb stick επάνω, και δεν καταλαβαίνει ούτε από ματρόσκες ούτε από τίποτα.

Έχω την Samsung LE32Β530 και την έχω καταβρεί. Στην μία HDMI δεν επεμβαίνει καθόλου η TV στην σήμα που δέχεται από το PC κι η ευκρίνεια είναι άριστη. Δεν ισχύει πάντως το ίδιο για τις άλλες δύο HDMI. Τώρα για τα χρώματα δεν το πολύ ψάχνω μιας και δεν καίγομαι για την απόλυτη εικόνα σε ταινίες. Εμένα με ικανοποιεί πλήρως, άλλος ίσως να μην ήταν και τόσο ικανοποιημένος.

Για χρήση σε υπολογιστή, αυτό που θες είναι να μην έχει engines κτλ, ή τουλάχιστον να απενεργοποιούνται. Είχα διαβάσει καλά λόγια για την lg 32ld450 (4:4:4 chroma και καλό lag), αλλά πολύ λοταρία ο τύπος του panel.

Πάντα για pc usage έτσι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.