Jump to content

ειναι υπερφορτωμενο??

todor4

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλους.είμαι νέο μέλος και ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα σχετικά με κολλήματα που τρώει ο υπολογιστής μου.εχω εναν P4 3.0GHz ,1 GB RAM,MOTHERBOARD ASUS P5K-SE.Εχω κάνει partition γιατι θέλω να εχω δυο λειτουργικα και τα xp και τα winbdows 7.θελω ταυτοχρονα να ειμαι στο facebook,να εχω ανοιχτο το email μου,κατεβάζω ταυτόχρονα από ένα πρόγραμμα που λέγεται vuze (πρώην azureus),και εχω ανοιχτο ένα πρόγραμμα που λέγεται passware kit για να βρω κωδικούς σε αρχεία που έχω κατεβάσει και είναι encrypted.πχ ηθελα το max payne 3 και όταν το κατέβασα,το ανοιξα με winrar και έχει κωδικό.΄πως θα δω πόση μνημη τρωει καθε προγραμμα(μεσω ποιου προγράμματος) η εχω αργο επεξεργαστη.παραλληλα με ολα αυτα κανω αντιγραφες στους δίσκους μου(απο εναν σκληρο σε εναν αλλο) και μεσω του dvd flick προσπαθω να κανω ένα αρχειο βιντεο να γίνει dvd.μηπως αν πάρω apple (mac) ειναι πιο σταθερο? λενε ότι δεν κολλαει

όποιος γνωρίζει ας βοηθησει thanks

Κατ' αρχήν με 1GB RAM μην περιμένεις και πολλά από τον υπολογιστή σου.

Ίσα-ίσα "σηκώνει" τα Win7.

To καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του προσθέσεις άλλο 1GB RAM τουλάχιστον (εγώ θα του πρόσθετα άλλα 2GB + 1GB που έχεις = σύνολο 3GB. Θα δεις τεράστια διαφορά σε ταχύτητα, κολλήματα κλπ.

Εγκατέστησε αυτό το gadget για να βλεπεις ανά πάσα στιγμή τα 5 πρώτα προγράμματα τι μνήμη σου "τρώνε" και πόσο cpu user χρησιμοποιούν.

Αφού το εγκαταστήσεις θα το βρεις στις μικροεφαρμογές των Windows και θα το εγκαταστήσεις στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σου.

Επίσης με αυτό το gadget θα βλέπεις την συνολική memory που καταναλώνει ο υπολογιστης (για όλα τα προγράμματα που τρέχουν).

στην περίπτωση σου μάλλον είναι.

Μήπως έχεις πολλά προγράμματα τα οποία ανοίγουν με την εκκίνηση του υπολογιστή ? ( κάτω δεξιά εικονίδια)

βαλε μtorrent αντι του vuze!θα δεις διαφορα στη ραμ!τωρα σε οτι αφορα το αλλο προγραμμα με τα pass μαλλον σε κοβει ασχημα το cpu σου!δεν νομιζω οτι αν προβεις σε αγορα ραμ θα δεις διαφορα!

τελος 1 γβ για xp δεν τα λες λιγα!

Kοίτα πως δημιουργούνται προβλήματα από το τίποτα.!!!!

Τελικά πήγα κα αγόρασα 8GB RAM (4*2GB) DDR2 ΣΤΑ 800 και αφου τις έβαλα πάνω λεει: εγκατεστημένη ram:8gb (3.25 είναι δυνατή η χρήση).

η motherboard που εχω ειναι η ASUS P5K -SE.τι κανουμε τώρα?

εισαι σιγουρος γαι την τιμη ? 29,90€ βλεπω την πιο φθηνη ddr2 στα 2 gb στα 800 mhz sto πλαισιο!!και 60,50€ τα 4gb!!

Transcend 4GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 6400, 5-5-5-15, JM4GDDR2-8K) - Μνήμες - plaisio.gr

Προφανώς εννοεί αυτές: PNY 2GB DDR2-800 Ram Dimm

μπραβο πολυ καλα.τελικα εβαλα αυτες τις μνημες(8b) και λειτουργικο windows 7 στα 64 bit και ολα καλα.χαιρομαι που βοηθηθηκα και βρηκα ωραια λυση μεσα απο αυτο το site.οποτε εχω προβλημα εδω θα μπαινω!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.