overvolt Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Θα είμαι σύντομος ... Μέχρι σήμερα εχω ένα Logitech MX510 , USB με καλώδιο. Άρχισαν να μου κάνουν νερά τα διακοπτάκια του. Και να μου σπάνε τα νεύρα στην μάχη. Ψάχνω η για νέους διακόπτες η για καλό ποντίκι. ( πάντα με καλώδιο ) Και εαν έχει κάποιος κανένα πετάμενο MX510 για να το δωρήσει, πληρώνω τα μεταφορικά. ( μήπως και φτιάξω το δικό μου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 d2fc-f-7n | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 18, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 ψαξε ποστς του GruntGR , εχει κανει διατριβη πανω στο θεμα λεμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Απρίλιος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Εχω ενα mx510 χαλασμενο. Αν το θελεις στο στελνω αλλα παιζει να καθηστερησει λιγο γιατι απο αυριο θα ειμαι με ραμματα..:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Απρίλιος 23, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Να σε καλά για την προσφορά , μετά απο κάμποσο ψάξιμο βρήκα δυο μπουτον καινούργια, και το συμμάζεψα .. Οσο για τα ράμματα σου εύχομαι περαστικά , όλοι έχουμε βάλει δυο-τρεις φορές τουλάχιστον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 23, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 εγω δεν εχω βαλει ποτε περαστικα Astake Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Εχω ενα mx510 χαλασμενο. Αν το θελεις στο στελνω αλλα παιζει να καθηστερησει λιγο γιατι απο αυριο θα ειμαι με ραμματα..:fun:Astaks, το middle mouse button είναι ok ?Γιατί έχει σπάσει του ξαδερφού μου, και ψάχνω για ανταλλακτικό να του το φτιάξω.Αν δεν το θες ( με το αζημείωτο φυσικά ), name your price όποτε μπορείς ( υπομονή δόξα τον θεό έχουμε, καλά να 'σαι εσύ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Απρίλιος 23, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Μια χαρα ειναι τα κουμπια αν εξαιρεσεις την μπιχλα που εχουν μαζεψει γυρω.. Για κανα χρονο δουλεψε και ξαφνικα απλα ψοφησε..Στειλε π.μ. η κανε add στο msn να σου το στειλω απο βδομαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 23, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2011 Ok man, thanks a lot PM/MSN l8r, πάω για υπνάκο τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 25, 2011 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Μια χαρα ειναι τα κουμπια αν εξαιρεσεις την μπιχλα που εχουν μαζεψει γυρω.. Για κανα χρονο δουλεψε και ξαφνικα απλα ψοφησε..Στειλε π.μ. η κανε add στο msn να σου το στειλω απο βδομαδα. Επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται ( διοτί δυστυχώς ζούμε σε περίεργη κοινωνία και καιρούς, με το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθισμού να είναι παρτάκιδες και κερδοσκόποι ), ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Αλέξανδρο aka Astakos για το MX-510 που μου έστειλε αφιλοκερδώς για ανταλλακτικά. Muchos gracias από μένα και το ξαδερφάκι μου man. Όπως σου 'πα, ότι χρειαστείς, μου λες, I owe you one Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Μάϊος 25, 2011 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 Δεν ηταν τιποτα,το ιδιο εκανε και ο BloodMage με κατι λαμπες για μενα.. pay it forward.. Την κοινωνια την αλλαζουμε ξεκινοντας απο τον εαυτο μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάϊος 25, 2011 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 όταν βλέπω τέτοιες κινήσεις ένα έχω να πω[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ULuH33JwMeg]YouTube - Μπράβο - Αιρετικός ( Homo-hereti-cus )[/ame] μεσα απ την καρδιά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.