Jump to content

Ποντίκι για Gaming .. αναζήτηση !!

overvolt

Recommended Posts

Θα είμαι σύντομος ...

Μέχρι σήμερα εχω ένα Logitech MX510 , USB με καλώδιο.

Άρχισαν να μου κάνουν νερά τα διακοπτάκια του.

Και να μου σπάνε τα νεύρα στην μάχη.

Ψάχνω η για νέους διακόπτες η για καλό ποντίκι. ( πάντα με καλώδιο )

Και εαν έχει κάποιος κανένα πετάμενο MX510 για να το δωρήσει,

πληρώνω τα μεταφορικά. ( μήπως και φτιάξω το δικό μου )

buttonjv.jpg

Να σε καλά για την προσφορά , μετά απο κάμποσο ψάξιμο βρήκα δυο μπουτον καινούργια,

και το συμμάζεψα ..

Οσο για τα ράμματα σου εύχομαι περαστικά , όλοι έχουμε βάλει δυο-τρεις φορές τουλάχιστον. :)

Εχω ενα mx510 χαλασμενο. Αν το θελεις στο στελνω αλλα παιζει να καθηστερησει λιγο γιατι απο αυριο θα ειμαι με ραμματα..:fun:

Astaks, το middle mouse button είναι ok ?

Γιατί έχει σπάσει του ξαδερφού μου, και ψάχνω για ανταλλακτικό να του το φτιάξω.

Αν δεν το θες ( με το αζημείωτο φυσικά ), name your price όποτε μπορείς ( υπομονή δόξα τον θεό έχουμε, καλά να 'σαι εσύ )

Μια χαρα ειναι τα κουμπια αν εξαιρεσεις την μπιχλα που εχουν μαζεψει γυρω.. Για κανα χρονο δουλεψε και ξαφνικα απλα ψοφησε..

Στειλε π.μ. η κανε add στο msn να σου το στειλω απο βδομαδα.

• 1 month later...
Μια χαρα ειναι τα κουμπια αν εξαιρεσεις την μπιχλα που εχουν μαζεψει γυρω.. Για κανα χρονο δουλεψε και ξαφνικα απλα ψοφησε..

Στειλε π.μ. η κανε add στο msn να σου το στειλω απο βδομαδα.

Επειδή τα καλά πρέπει να λέγονται ( διοτί δυστυχώς ζούμε σε περίεργη κοινωνία και καιρούς, με το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθισμού να είναι παρτάκιδες και κερδοσκόποι ),

ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Αλέξανδρο aka Astakos για το MX-510 που μου έστειλε αφιλοκερδώς για ανταλλακτικά.

Muchos gracias από μένα και το ξαδερφάκι μου man.

Όπως σου 'πα, ότι χρειαστείς, μου λες, I owe you one :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.