VasPoly Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Σαν καινουριος στο αθλημα του case moding και θελοντας να κανω κατι ξεχωριστο με το PC μου ξεκινησα δειλα δειλα να αγοραζω πραγματα για να βαλω υδροψηξη.Για αρχη εχω σκοπο να ψηξω μονο την μητρικη και σιγα σιγα να προσθετω. Αγορασα Black Ice GT stealth 240 - Black για ψυγειο EK-Supreme LT - Plexi για την cpu. Το κουτι μαλλον θα ειναι το Haf X της CoolerMaster αλλα σκεφτομαι και το Raven 02 της Silverstone. Για αντλια σκεφτομαι Swiftech MCP655-B 12v DC Pump w/Tach Sensor ή eworld.com.gr Ο κόσμος της Πληροφορικής και για ρεσερβουαρ Bitspower 5.25 Bay Reservoir with UV Blue O-ring (Acrylic version) - BP-WT525AC-CLUVBL Ειμαι ακομα σκεπτικος με το κουτι και τις αντλιες.....Αν μπορειτε βοηθηστε λιγο την κατασταση!Γιατι το εχω καψει λιγο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Απρίλιος 20, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Μα καλα ουτε ενας να πει μια γνωμη????Τελικα κατεληξα στο HAF-X για το κουτι για τα υπολοιπα δεν εχω καταληξει ακομα ....Λιγο βοηθεια...Το hardware ειναι Cpu: Quad core Q9450 Mombo:Asus P5P43pro Ram:Corsair Vengance 4gb 1600Mhz ddr3 Gpu:Asus 9600Gt 512Mb---> θα αλλαξει συντομα! Hdd1:2x Velociraptor 300Gb Raid0 Hdd2: Wd 640Gb storage Psu:Aerocool 620w Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Απρίλιος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Από αντλία σίγουρα την Swiftech MCP655-B 12v DC Pump w/Tach Sensor ως ποιότητα και δύναμη. αν χωραέι στο κοθτί δεν γνωρίζω. Ρεζερβουαρ μπορείς και να μην βάλεις και να βάλεις απλά ένα Τ με fillport Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Απρίλιος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2011 Για αντλια εγω θα προτεινα αυτη : Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Alphacool VPP655 - Single Edition Alphacool VPP655 - Single Edition 49092 μαζι με το : Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-D5 X-TOP - Acetal G1/4 Rev. 2 EK Water Blocks EK-D5 X-TOP - Acetal G1/4 Rev. 2 52133τανκ αναλογα τι σου αρεσει , θες σε 5.25 θεση ? θες κυλυνδρο ?δες τα παρακατω :Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - XSPC 5,25" Bay Reservoir Aluminium XSPC 5,25" Bay Reservoir Alu Front 45208Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - SwiftechAquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Alphacool Repack-cooling Slot-In Delrin white Special Edition Alphacool Repack-cooling Slot-In Delrin white Special Edition 45186Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-Multioption RES X2 - 150 Advanced EK Water Blocks EK-Multioption RES X2 - 150 Advanced 45237και γενικοτερα ριξε μια ματια εδω :Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Ausgleichsbehlter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.