Periklis_pap Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17, 2011 Επειδή εχω δει να τα φοράνε κάποιοι αλλά ποτέ δεν εχω ρωτήσει, ξέρετε ποια μαρκα ειναι αυτη με σημα το χαρτη της Ισλανδίας?Αν βοηθάει καθόλου τέτοια μάρκα ήταν και τα μπουφάν που φόραγαν στο Top Gear Polar Special Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martyras Απρίλιος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 NapapijriΑυτή λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 17, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 stadar αυτη θα λεει.Ειναι top μαρκα γενικα σε χειμερικα ειδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Ναι αυτή είναι, Ευχαριστώ! Καλά με τέτοιο όνομα δεν υπήρχε περίπτωση να τη βρω μόνος μου Σκέφτομαι να πάρω χειμερινό εξοπλισμό (τώρα που θα πέσουν και οι τιμές λιγάκι) και μάλλον αποτι κατάλαβα αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Απρίλιος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 E ναι για χειμερινο εξοπλισμο , napapijri , salomon , columbia , rossiniol ειναι απ τις καλυτερες μαρκες.Οτι βρεις σε καλυτερη τιμη , χτυπα το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Columbia είχα ένα titanium απλά θέλω να δω και τίποτε άλλο.North face λέει τίποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 καλή και η North face αλλά τσιμπάει λίγο στις τιμές Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 17, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Αυτό δεν είναι πρόβλημα από Αμερική θα τα πάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.