souksouTDM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2011 γεια σας παιδια... Προσφατα αγορασα μια νεα οθονη Philips LCD monitor 24ie την οποια εχω συνδεσει στην καρτα γραφικων ati radeon 5700 HD σε λειτουργικο WINDOWS 7 32-BIT.Εχω εγκαταστησει τους νεους DRIVERS... ολα ηταν μια χαρα μεχρι που μου ηρθε να συνδεσω την τηλεοραση (lg 37ra) με τον υπολογιστη απο τοτε δεν μπορω να βαλω την αναλυση της οθονης στο 1920x1080 που ειναι προτεινομενη.... τι στο καλο εχει γινει ?:wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
plutomaniac Απρίλιος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Θα έπαθαν κάτι οι drivers. Πέρασε τους ξανά και δοκίμασε να δεις αν διορθώθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souksouTDM Απρίλιος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 οκ το έφτιαξα τους είχα βγάλει κ βάλει πολλές φορές άπλα τώρα έσβησα κ κάθε φάκελο που υπήρχε Μέτα από κάθε uninstall και ολα οκ... tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
plutomaniac Απρίλιος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 είδες; Ναι πάντα αυτό φταίει όταν γίνονται τέτοια. Μου είχε γίνει και εμένα πρόσφατα σε ένα παλιό pc και έτσι διορθώθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.