Vampirion Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16, 2011 λογω του οτι αν κλοκαρω με την μανισια εχω θορυβο ψαχνω για αθορυβη/επαρκη στη ψυξη/σχετικα οικονομικη ψυκτρα cpu για phemon ΙΙ 965 ...εχω δει αυτη CoolerMaster Hyper TX3 RR-910-HTX3-GP, Σύστημα ψύξης Επεξεργαστή, Συστήματα Ψύξης, HardWare, Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας, αλλα φυσικα δεχομαι κ αλλες προτασεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgi0s Απρίλιος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2011 Τι λες για αυτη? Corsair CPU Cooler Air Series A70 (Intel 775,1156,1366 & AMD AM2/AM3) - Ψύκτρες - plaisio.gr εγω την εχω σε phenom b55 στοκ ταχυτητα κ εχω 31 βαθμους σταθερα.. μια φορα ειδα 35 οταν ετρεχα occt.. πιστευω οτι ειναι καλη επιλογη μπορεις να παρεισ κ την μικροτερη την Α50 με 26 euros Link to comment Share on other sites More sharing options...
filarhos Απρίλιος 17, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Εγώ έχω δοκιμάσει πολλές Scythe π.χ. αυτή και είχα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (σπάνια πάνω από 40) σε 100% λειτουργία, αλλά δεν έχει χρειαστεί oc οπότε δεν ξέρω. Η Α50 υπάρχει και σε αγγελία στα 20€.Η θερμοκρασία είναι τόσο χαμηλή που ο ανεμιστήρας κινείται πολύ αργά και φυσικά δεν ακούγεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.