Jump to content

Ipad 2 VS Android 3.0

lefteriz

Recommended Posts

...αν και παλι, free εφαρμογες δεν λενε και τοσο...

Προσωπικά έχω iPhone από όταν κυκλοφόρησε το 2G. Στην αρχή το είχα JailΒreaked για να βάζω εφαρμογές που πίστευα ότι δε θα έβρισκα στο AppStore ή δε θα ήταν δωρεάν. Πλέον είμαι με το 4, δεν το έχω κάνει JB και δε σκοπεύω κιόλας. Δεν έχω πληρώσει όμως ούτε ένα € σε εφαρμογές. Ότι έχω, που με υπέρ-καλύπτει, είναι δωρεάν. Ναι, θα ήθελα να βάλω το Angry Birds, αλλά έπαιξα με τα free και μέχρι να τα τελειώσω ή τα βαρέθηκα ή βρήκα κάτι άλλο να βάλω. Θέλω να πω, ότι υπάρχουν τόσες χιλιάδες εφαρμογές, που αν ψάξεις βρίσκεις σχεδόν ότι χρειάζεσαι, εντελώς δωρεάν.

Η μόνη εφαρμογή που σκέφτηκα να αγοράσω είναι μια tracking για το ποδήλατο που βγάζει πολλά στοιχεία για τη διαδρομή που έκανες, τις θερμίδες που έκαψες, κλπ. Πήρα τη δωρεάν που κρατάει τις 5 τελευταίες μόνο. Σιγά τα ωά... Δεν είμαι αθλητής για να κρατάω στατιστικά ενός έτους... Στο κάτω κάτω, αν μου είναι απαραίτητο, τα περνάω και σε ένα Excelόφυλλο και κάνω τη δουλειά μου. :hm:

ενας λογος που με προτρεπει στην αγορα του ιπαντ,ειναι το αππστορ,το χω συνηθισει απο το ιφον4,και πραγματικα οι εφαρμογες που χω βρει ειναι ανεπαναληπτες.

ποσο μαλλον σε 9,7"

*μην κοιτατε μονο το Τop25 στο αππστορ,υπαρχουν πολυ εξειδικευμένες εφαρμογες στο search,που δεν νομιζω να τις βρεις αλλου,ακομα και σε win7 os,δεν υπαρχουν

Προσωπικά έχω iPhone από όταν κυκλοφόρησε το 2G. Στην αρχή το είχα JailΒreaked για να βάζω εφαρμογές που πίστευα ότι δε θα έβρισκα στο AppStore ή δε θα ήταν δωρεάν. Πλέον είμαι με το 4, δεν το έχω κάνει JB και δε σκοπεύω κιόλας. Δεν έχω πληρώσει όμως ούτε ένα € σε εφαρμογές. Ότι έχω, που με υπέρ-καλύπτει, είναι δωρεάν. Ναι, θα ήθελα να βάλω το Angry Birds, αλλά έπαιξα με τα free και μέχρι να τα τελειώσω ή τα βαρέθηκα ή βρήκα κάτι άλλο να βάλω. Θέλω να πω, ότι υπάρχουν τόσες χιλιάδες εφαρμογές, που αν ψάξεις βρίσκεις σχεδόν ότι χρειάζεσαι, εντελώς δωρεάν.

Η μόνη εφαρμογή που σκέφτηκα να αγοράσω είναι μια tracking για το ποδήλατο που βγάζει πολλά στοιχεία για τη διαδρομή που έκανες, τις θερμίδες που έκαψες, κλπ. Πήρα τη δωρεάν που κρατάει τις 5 τελευταίες μόνο. Σιγά τα ωά... Δεν είμαι αθλητής για να κρατάω στατιστικά ενός έτους... Στο κάτω κάτω, αν μου είναι απαραίτητο, τα περνάω και σε ένα Excelόφυλλο και κάνω τη δουλειά μου. :hm:

Εγω μεχρι τωρα εχω πληρωσει 20 € περιπου.

Ομως πιστευω οτι τα αξιζει. εχω κατεβασει οπως λες το angry bird , fruit ninja, το buzz για βιντεο και διαφορα αλλα..

σιγα δεν ειναι τοσο τραγικα τα λεφτα, ισα ισα που υποστηριζεις την δουλεια των developers. αλλιως θα σταματησουν να βγαζουν. καπως ετσι την βλεπω την λογικη.

αλλα με το jailbreak στο ipad θα θελα καποιες δυνατοτητες που δινει , που στο android τις ειχα χωρις σπασιμο.

στο μαρκετ σου ξαναλεω ειχα συνηθισει για ενα χρονο. οποτε δεν ειμαι καθετος στο οτι ειναι καλυτερο... μαλλον θεμα χρονο ειναι να αναθεωρησω...:man_in_love:

Εγω δεν καταλαβαινω για πιο λογο καποιος που χρησιμοποιει μια εφαρμογη εστω και 2 φορες την εβδομαδα να μην δωσει 1 ευρω για να την αγορασει :| Δωσαμε 700 ευρω για το κινητο και τσιγγουνευομαστε το 1 ευρω? Και μην μου πειτε οτι μπορεις να κανεις την δουλεια σου με τον περιορισμο των τζαμπα...μιλαμε για 1 ευρω! και για κοπους μηνων των προγραματιστων....δεν ειναι ουτε 50 ευρω που κανουν τα παιχνιδια στις κονσολες ουτε 20 ουτε 10...ειναι 1 ευρω τα περισσοτερα...

εγώ είμαι υπέρ του motorola Xoom, λίγο που το δούλεψα μου αρεσε πολύ περισσότερο από το ipad. (έχει καλύτερα specs και περισσότερες υποδοχές)

Υ.Γ. Έχω και πολύ καλό feedback από το service της motorola οπότε ένας λόγος παραπάνω.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας!!! Αποφάσισα να περιμένω για μετά το καλοκαίρι, να κυκλοφορήσουν και αρκετά tablet με 3.0 και βλέπουμε :D

θα την "βγάλω" προς το παρον με κανα hepad απο το διπλα θρεντ

• 2 weeks later...
Για iPhone/Pad αν θες καλές εφαρμογές πληρώνεις(ή το σπας). Το android είναι open source στην ουσία είναι linux για αυτό και είναι δωρεάν.
Δηλαδή το Tapatalk πχ είναι δωρεάν στο Andoid ε; :)

Δωρεάν είναι το android. Οι εφαρμογές όμως όχι. Ούτε μπορείς να βάλεις σπασμένες χωρίς jailbreak επειδή είναι Open source αλλά επειδή το έχουν επιτρέψει.

Πάραυτα.. θα συνιστούσα σε οποινδήποτε ενδιαφέρεται για ipad2, πριν το πάρει, να πάει σε ένα multirama ή οπουδήποτε αλλού έχουν κάποια demo συσκευή και να παίξει για λίγο με το honeycomb.

Δωρεάν είναι το android. Οι εφαρμογές όμως όχι. Ούτε μπορείς να βάλεις σπασμένες χωρίς jailbreak επειδή είναι Open source αλλά επειδή το έχουν επιτρέψει.

Πάραυτα.. θα συνιστούσα σε οποινδήποτε ενδιαφέρεται για ipad2, πριν το πάρει, να πάει σε ένα multirama ή οπουδήποτε αλλού έχουν κάποια demo συσκευή και να παίξει για λίγο με το honeycomb.

Εγω που το εψαξα στο appstore δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη. μονο για το iphone.

Τι παιχνιδι ειναι αυτο?

Εγω που το εψαξα στο appstore δεν υπαρχει τετοια εφαρμογη. μονο για το iphone.

Τι παιχνιδι ειναι αυτο?

Μάλλον εννοεί, να πάνε να βρουν και να δοκιμάσουν tablet με android honeycomb (android 3.0), πριν αγοράσουν το ipad2.

Ακριβώς! .

Καλησπέρα σε όλους,

Εγώ πάντως επειδή τρωγόμουν να δοκιμάσω το Honeycomb, δεν άντεξα και πήρα το Galaxy Tab 10.1v. Είχα κάνει το "λάθος" να δοκιμάσω Android Tablet με Froyo και επέστρεψα τρέχοντας στο iPad 1. Με το Honeycomb θεωρώ ότι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Δεν θέλω να βγάλω γρήγορα συμπεράσματα γιατί το δουλεύω από το Σάββατο μόνο και είμαι και λίγο κολλημένος με Apple (Mac Mini, Macbook, iPhone), αλλά από το Σάββατο δεν έχω πιάσει το iPad 1 στο χέρι μου. Ίσως είναι το ότι το άλλο είναι νέο και είμαι ακόμα στην φάση του σκαλίσματος πάντως νομίζω επάξια θα αντικαθιστούσε το iPad 1. Άρχισα μάλιστα να σκέφτομαι να αφήσω το αγαπημένο μου iPhone 4 για το Galaxy S2. Διατηρώ επιφυλάξεις για το τι θα παρουσιάσει η Apple τον Ιούνιο (αν μιλήσει και για το iOS 5) και πόσο άνετα θα είναι να κρατάω synced τα Macs με το Android (το κάνω ήδη μέσω google αλλά δεν νοιώθω προσωπικά τόσο άνετα όσο με το MobileMe).

Αυτά τα λίγα προς το παρόν.

Προσωπικά επέλεξα το ipad 2 στη σχετική κόντρα.

Δεν πιστεύω ότι το android έχει ακόμη τις εφαρμογές που έχουν γραφτεί για ios.

Το μειονέκτημα είναι ότι μεγάλο ποσοστό των εφαρμογών του ios είναι πλέον επί πληρωμή, και επίσης το ipad 2 δεν έχει γίνει jailbreak.

Επίσης, θεωρώ την τιμή των android tablet υπερεκτιμημένη. Όταν μπορείς να πάρεις το ipad 1 με 389-409 ευρώ (16gb) και το ipad 2 500-510 (16 gb), δεν μπορέι να σου ζητάει η ZTE 350 για το V9 και η samsung 500 και 600 για το galaxy tab.

Αυτο το εχεις συμπερανει εσυ προσωπικα ή επειδη το "λενε" ?

Εγώ προσωπικά, έχω το 3g από τις αρχές του 2009. Το άλλαξα για 3 μήνες με το blade, αλλά ξαναγύρισα στο μηλαράκι τρέχοντας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.