Jump to content

Κολλάει το pc μου για εντελώς κουλούς λόγους

fits79

Recommended Posts

αφού τα έχεις αλλάξει όλα,τα έχεις δοκιμάσει !!! όπως τα λες

Υπάρχει καμιά λογική εξήγηση γί' αυτά τα κουλά προβλήματα αφού έχω είδη δοκιμάσει να αλλάξω :

μητρική, δίσκο, μνήμη, κάρτα γραφικών, καλώδιο sata, να βάλω άλλη κάρτα δικτύου, να αλλάξω καλώδιο δικτύου, να αλλάξω router αλλά τίποτα το πρόβλημα παραμένει.

Τα μόνα που δεν έχω δοκιμάσει να αλλάξω ακόμα είναι το τροφοδοτικό και ο επεξεργαστής intel core2δυο 2,8ghz

γιατί δεν πας σε κάποιον φίλο σου , με διαφορετικό "internet provider" να δοκιμασεις !!!!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΆΛΛΗ ΛΎΣΗ

Vasi δεν κατάλαβες χριστό απ' ότι ρωτάω.

Δεν φταίει ο internet provider γιατί δεν κολλάει το βίντεο που κατεβάζω μέχρι και με 1400kb/sec αλλά μόνο τα ιντερνετικα βίντεο και κολλάνε σε ειδικές περιπτώσεις(Όταν ανοίγω πολλές καρτέλες μαζί)

Δεν εχει ανάλογη σημασία το κατέβασμα 1400kb με το buffer, δες πως πάει και το 720P.

Δεν φταίει ο provider είδη εχω πει ότι με το δικό μου provider εχω δοκιμάσει σε ξένα laptop & desktop και όλα δούλευαν ρολόι οπότε φταίει κάτι στο pc μου και όχι στον Internet provider.

Τα ίδια πάει σε ότι ανάλυση και να διαλέγω από 320 μεχρι 1080.

Sapphire ati radeon hd 5670 512mb ram.

Και σήμερα δοκίμασα και τροφοδοτικό και ούτε αυτό φταίει.

Παιδιά δεν ξέρω τι να πω το εν λόγο pc δεν μπορώ να καταλάβω τι στο διάολο φταίει.

Τα εχω δοκιμάσει όλα εκτός από cpu και τίποτα δεν ξέρω....

Vasi ΔΙΑΒΑΣΕ το πρωτο μου ποστ.

Θα δεις ότι είδη εχω δοκιμάσει να αλλάξω δίσκο αλλά τίποτα.

Στον άλλο δίσκο έκανες νέα εγκατάσταση windows ή έβαλες τα XP όπως είπες;

Δοκίμασε και ένα CC cleaner αν και δεν νομίζω να το διορθώσει το πρόβλημα...

Επίσης δοκίμασε bios update για την μητρική και chipset update για τον επεξεργαστή.

Και τα δυο τα εκανα(Καθαρή εγκατάσταση και επαναφορά από το acronis true image home edition που είχα κάνει backup από το κλασικό μου δίσκο.)

Bios update εχω κάνει από την αρχή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.