Jump to content

Προτασεις για εντυπωσιακο WaterCooling

gus8511

Recommended Posts

Εχω εδω και 1 μηνα περιπου την υδροψυξη. Ολα καλα αλλα δεν μου γεμιζει το ματι!

Ξερει κανεις τροπους για να το καλοπίσω λίγο?;)

Ακουω προτασεις...

PS. Επειδη δεν προλαβαινω να στειλω φωτο σημερα, θα στειλω αυριο

Γι'αυτό θέλει να το καλλοπίσει... Κατ'αρχήν αντικατέστησε το τάπερ με κάτι άλλο π.χ. φτιάξε ένα κουτί από πλέξι και μόνωσέ το (αν κατάλαβα καλά το τάπερ παίζει το ρόλο του tank). Δεν ξέρω τι θα κάνεις με το τάπερ αλλά μια ιδέα είναι να τα βάλεις όλα σε ένα κουτί από Plexi και να χώσεις κι ένα neon. Κάνε και τίποτα σχεδιάκια, και είσαι έτοιμος. Επίσης θα μπορούσες να βάλεις ένα θερμόμετρο στην πρόσοψη του κουτιού που θα φτιάξεις. Ελπίζω να βοήθησα...

Πάντως ένα έχω να πω... Αυτες οι στρογκυλές καλωδιοταινίες πιο πολλά προβλήματα προκαλούν παρά ωφέλειες.... Γι'αυτό και εγώ μετά τις πανελλήνιες θα τις βγάλω....

Δέιτε παρακάτω μια δουλέια που κάναμε με τον Kaynd το Νοέμβρη στο στίσιμο του pc αδερφού μου... Το αποτέλεσμα με τους κανωνικούς IDE έιναι 100 φορές καλύτερο απο το να βάζαμε στογκυλούς... ;):D

post-122-1416070945,8325_thumb.jpg

Ναι όσο για τι floppy αν θυμάμαι καλά ήταν προβληματικό και το γυρίσαμε πίσω οπότε τις μέρες των δοκίμων το PC είχε μείνει χωρίς αυτό

Όσο για τις κλασσικές καλωδιοταινιες, το μόνο καλό που έχουν είναι ότι τις τακτοποιείς πιο εύκολα της στιγμή που το ελαστικό στρογγυλό καλώδιο παίρνει ότι μορφή γουστάρει στο χορό που θα βρει και πρέπει να το «αλυσοδέσεις» για να κάτσει ίσιο Παρ όλα αυτά πιστεύω ότι πέρα από το οπτικό αποτέλεσμα τα στρογγυλά καλώδια IDE προσφέρουν μακράν καλύτερη κυκλοφορία αέρα κι ας κάνουν τα δικά τους μες το κουτί.

Τώρα όσο για το PC που φτιάξαμε για τον αδελφό του ’ριστου δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο ένας P4 2.6 800fsb, 512 ΜΒ Ram, Ati Radeon 9600pro, και έναν 80αρη σκληρό WD επίσης δε πρόκειται να γίνει O/C οπότε δώσαμε σημασία μόνο στη τάξη.

@antonisk7 Όσοι από εσάς έχουν 4 οπτικά drives να κοιτάξουν τι δε χρειάζονται και να βγάλουν τα περιττά

Αμάν πια με αυτή η drivολαγνεια!

Κλασσικά

CD rom

CD-R-RW

DVD rom

DVD+/-R+/-RW

Ενώ με ένα DVD και ένα DVD+/-R/+/-RW μπορείτε να κάνετε άνετα την ίδια δουλεία.

Aυριο θα βαλω λεντακια μεσα στο ταπερ και στο πλεξιγλας.

Μηπως ξερει κανεις τι λεντακια να πατω (μπλε χρωμα) και ποσα σε αριθμο?

Με τι να τα μονωσω για να μην μπει νερο και βραχυκλωθουν?

Αρχική απάντηση από gus8511

Δοκιμασα να βαλω πλεξιγκλας αλλα αυτο εχανε απο εκατο μεριες!

Το ειχα μαλιστα μονωσει και με σιλικονη.

Να μια φωτο του πρωτου τανκ που ειχα κανει

Που είναι η φοτό; Πήγε βόλτα;

Όσο για το τανκ δοκίμασε να πάρεις μια σακούλα ορού (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, αυτό μου ήρθε τώρα) και να το βάλεις μέσα στο πλέξι το οποίο θα παίζει μόνο διακοσμητικό ρόλο. Τώρα, αν το κουτί σου είναι κάποιο άλλο χρώμα από το κλασικό μπέζ, βάψε το πλέξι στο ίδιο χρώμα (με τι βαφή θα σε γελάσω) ωστε να μην φαίνεται η σακούλα.

Για τα leds δεν ξέρω...

Εξαρτάται με τι το μόνωσες το πλεξι. Αν έβαλες σιλικόνη θέλει τουλάχιστον μια μέρα για να σκληρύνει σωστά. Οι σιλικόνες που πουλάνε στο πρακτικερ και αυτές που βγαίνουν σε σωληναρια είναι άχρηστες. Εγώ χρησιμοποίησα turbo mirror, σιλικόνη για κόλληση καθρεφτών, αλλά και ένα μπουκάλι καλής σιλικόνης θα κάνει. Επίσης πρόσεχε το σχήμα των πλεξι, και να ξαναπώ πως το πλέξι κολλάει σωστά μόνο με χλωροφόρμιο που θέλει άδεια για να το αγοράσεις. Πήγαινε τα κομμάτια σε κάποιον που φτιάχνει επιγραφές και θα στα κολλήσει.

καλύτερα το ταπερ! Αυτό απο την τόση σιλικόνη δεν είναι πλέον διαφανές! μάλλον το παράκανες. Τις βίδες τις μόνωσες? Δεν χρειάζεται ποσότητα η σιλικόνη αλλά να μπεί σωστά και να γεμίσει τα κενά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.