fanisk Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2004 Παιδες σας ξαναενοχλω Εδω και 3 μερες ο IE ΔΕΝ αποθηκευει τα προσφατα site που εχω επισκεφθει...ξερετε στο παραθυρο με τις διευθυνσεις! Μου εχει σπασει τα νευρα! Οταν κανω restart παπαλα η λιστα... Μπορειτε να με βοηθησετε?Ειναι αναγκη!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 28, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Βοηθειααααααα :( :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 28, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 "Επαιξες" προσφατα με κανενα tweak utility του στυλ X-Teq setup κλπ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Πήγαινε στο Control Panel -> Internet Options.Νομίζω κάπου εκεί έχει μια σχετική ρύθμιση ( έχω Mozilla εδώ και καιρό , έτσι δεν μπορεί να είμαι σίγουρος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Πήγαινε στο Control Panel -> Internet Options.Νομίζω κάπου εκεί έχει μια σχετική ρύθμιση ( έχω Mozilla εδώ και καιρό , έτσι δεν μπορεί να είμαι σίγουρος ) ε που να θυμασαι ,εδω δεν θυμασαι τις μνημες που ειχες αν τις εχει κανει παραγωγη ποτε η κορσαιρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn [Σήμερα, στις 13:25] ε που να θυμασαι ,εδω δεν θυμασαι τις μνημες που ειχες αν τις εχει κανει παραγωγη ποτε η κορσαιρ :OT: :OT: :OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Μάϊος 28, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen "Επαιξες" προσφατα με κανενα tweak utility του στυλ X-Teq setup κλπ; Εκλεκτε αν θυμαμαι καλα...οχι!Αρχική απάντηση από billpeppas Πήγαινε στο Control Panel -> Internet Options.Νομίζω κάπου εκεί έχει μια σχετική ρύθμιση ( έχω Mozilla εδώ και καιρό , έτσι δεν μπορεί να είμαι σίγουρος ) Βασιλη θα το κοιταξω....Αρχική απάντηση από Shidokanjohn ε που να θυμασαι ,εδω δεν θυμασαι τις μνημες που ειχες αν τις εχει κανει παραγωγη ποτε η κορσαιρ Αν και σποντα...πετυχημενη!Αρχική απάντηση από RootX :OT: :OT: :OT: Συνονοματε εχεις ωραιο avatar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.