Jump to content

X800Pro -> X800XT Mod

billpeppas

Recommended Posts

Ρε παιδια λιγο απιθανο να δουλευει το μοντ γιατι εχουν διαφορες οι προ με την χτ σε επιππεδο hardware...(αλλος αριθμος pipelines)

Εκτος και αν ειναι απλα απενεργοποιημενες ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από overclocker [Σήμερα, στις 22:04]

Ρε παιδια λιγο απιθανο να δουλευει το μοντ γιατι εχουν διαφορες οι προ με την χτ σε επιππεδο hardware...(αλλος αριθμος pipelines)

Εκτος και αν ειναι απλα απενεργοποιημενες ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Τα Pipelines υπαρχουν ,απλα ειναι απενεργοποιημενα

Soki το mod για την ενεργοποιηση των pipelines στην 9500 256 bit το βρηκαν τα παληκαρια απο το www.overlcockers.ru οχι οι xbit!!!!!!!

Και μπηκε στις 10 μεγαλυτερες ανακαλυψεις για το προηγουμενο ετος.

Οσο για την x800 ολοι σχεδον αποκλειουν την ενεργοποιηση μεσω hardware αλλα κατι μπορει να γινει μεσω software. Θα δουμε........

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από JiMk

Αυτό το κυνήγι με τα steppings δεν το πάω καθόλου.:devil:

Lol, που το είδες το κυνήγι ? για πες μου τον τρόπο να επιλέγω steppings στην κάρτα γραφικών,

Αρχική απάντηση από RootX [Σήμερα, στις 10:18]

Lol, που το είδες το κυνήγι ? για πες μου τον τρόπο να επιλέγω steppings στην κάρτα γραφικών,

Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να τα επιλέξεις όπως πχ μνήμες βλέπεις τα τσιπάκια, και όπως οι VGA που πρέπει να ανοιχτεί η συσκευσία για να δεις αυτόν τον κωδικό. Αυτό το κορόνα-γράμμα μου τη δίνει...:TD: οτι δηλαδή θα την πάρεις την κάρτα και δε θα ξέρεις αν θα γίνετε 100% σε ΧΤ.

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.