trendy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 15, 2011 Καλημέρα! Μετά από ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου, που νόμιζα ότι οφειλόταν στη μητρική, την έστειλα για rma. Κατά τη μεταφορά όμως στράβωσαν τα pins στο cpu socket. Υπάρχει μήπως κάποιος που να μπορεί να το διορθώσει; (με το αζημίωτο φυσικά) Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν στη μητρική οπότε είναι κρίμα να πάει χαμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 15, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Βρες κάποιον που έχει μυωπία, ή κάποιον που έχει ένα μεγεθυντικό φακό γραφείου με φως. Μετά με μια καρφίτσα είναι σχετικά εύκολο να το κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Απρίλιος 15, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Με οδοντογλυφιδα καρφιτσα κτλ το κανεις ανετα και μονος σου...κοιτας απο καθε πλευρα να ειναι στην ευθεια τα πιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 15, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Η μυωπία που κολλάει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Απρίλιος 15, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Η μυωπία που κολλάει? Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει, που τα είχε επισκευάσει την τελευταία φορά που μου έτυχε Βασικά, βοηθάει γιατί βλέπουν πολύ πιό κοντά από ότι όσους έχουν υγιή μάτια κι έτσι είναι πιό εύκολο για αυτούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 15, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Οκ παιδιά σας ευχαριστώ για τα σχόλια, θα το επιχειρήσω κι αν δεν τα καταφέρω θα την πάω από τον Fragma να τον χώσω λίγο πριν μπει στο στράτευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 15, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 τσακίς και έλα από δω να πάμε μετά freeday λέμε. move it soldier! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Απρίλιος 15, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Ένα κατάλληλο "εργαλείο" είναι η μύτη από μηχανικό μολύβι.Πάντως με λίγο υπομονή και συνεχή έλεγχο της στοίχισης κάτα τις δύο διευθύνσεις βγαίνει άνετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tstverikoko Απρίλιος 16, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2011 Η μυωπία που κολλάει? απλα οσοι εχουν μυωπια βλεπουν τα πραγματα πιο μεγαλα απο οτι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 16, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2011 απλα οσοι εχουν μυωπια βλεπουν τα πραγματα πιο μεγαλα απο οτι ειναι Βρέ και εγώ έχω μυωπία, αλλά δέν νομίζω ότι υπάρχει διαφορά όταν φοράς γυαλιά/φακούς. Πάντως έχω επισκευάσει cpu pins πανεύκολα...λές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Απρίλιος 19, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Ρώτα τη γυναίκα μου να σου πει, που τα είχε επισκευάσει την τελευταία φορά που μου έτυχε Βασικά, βοηθάει γιατί βλέπουν πολύ πιό κοντά από ότι όσους έχουν υγιή μάτια κι έτσι είναι πιό εύκολο για αυτούς Ισχυει . Του μυωπα τα ματια εστιαζουν καλυτερα σε πολυ κοντινες αποστασεις. :toomuchne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagelis2000 Απρίλιος 19, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 :dance3::dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 19, 2011 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 έχω 5.5βαθμούς στο ένα μάτι και 5 στο άλλο, ποιος με φώναξε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.