Jump to content

ΣΟΣ! Τοποθέτηση Κάρτας Γραφικών!!

Liapis

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Γειά σας.. Εχω την Sapphire Radeon HD6850 1GB.. Οταν άνοιξα τον υπολογιστή μου διαπίστωσα οτι ο φίλος μου που μου είχε φτιάξει τον υπολογιστή την είχε βάλει στην θύρα PCIEX4 γιατί λέει δεν χωρούσε στην PCIEX16 επειδή είναι μικρό το κουτί. Μου είπε οτι δεν χάνω τίποτα στην απόδοση αλλά στα παιχνίδια παρατηρώ κάπως χαμηλά fps. Παίζει ρόλο?

Ευχαριστώ!!

Κυριε υπουργε εχω να σας στειλω εναν αριστο τεχνικο.Καλυτερος κι απτον overvolt σας λεω.

στοκ cooler προφανώς είναι αυτό των φωτογραφιών που υπάρχουν στο ποστ μου έτσι;

Βασικά ακόμη και οι μνήμες να είχαμε ψύκτρες πάλι δεν θα εμπόδιζαν αφού θα θα προεξείχαν στο ύψος και όχι στις άκρες.

Φωτογραφία έβγαλες;

Ρε παιδιά δέν παίζει να βρίσκει στις ραμ, τι λέμε τώρα... μόνο αν βρίσκει στα 'αυτάκια' που έχουν τα slots τα οποία και πάλι εάν δεν κλείσουν σημαίνει οτι δεν έχει κουμπώσει και η ραμ...

Τσάμπα εικασίες γίνονται μου φαίνεται καθώς για να βγεί ένα ασφαλές συμπέρασμα θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να κάτσει να ανεβάσει μιά φώτο.

Κάτι που μου φαίνεται ότι...............................

είναι το γνωστό πράμα που βρίσκεται και στο warcraft απλά όταν συχνάζει σε forum, postάρει ανεξέλεγκτα. Αυξάνοντας τον αριθμό των post και γεμίζοντας τις σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο κατεβατών :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.