Liapis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 14, 2011 Γειά σας.. Εχω την Sapphire Radeon HD6850 1GB.. Οταν άνοιξα τον υπολογιστή μου διαπίστωσα οτι ο φίλος μου που μου είχε φτιάξει τον υπολογιστή την είχε βάλει στην θύρα PCIEX4 γιατί λέει δεν χωρούσε στην PCIEX16 επειδή είναι μικρό το κουτί. Μου είπε οτι δεν χάνω τίποτα στην απόδοση αλλά στα παιχνίδια παρατηρώ κάπως χαμηλά fps. Παίζει ρόλο?Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 14, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 σαφώς και παίζει ρόλο..... αν ήταν σε 8x δε θα έπαιζε ρόλο αλλά σε 4x χάνεις. στην x16 δηλαδή δε χωράει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Απρίλιος 14, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Βρίσκει πάνω στις ραμ... Τι να κάνω τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 14, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 για βγάλε καμιά φώτο να δούμε τι μπορεί να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Απρίλιος 14, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Δύσκολο.. μου έχει χαλάσει το κινητό μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Απρίλιος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Δεν γινεται φιλε μου να βρισκει πανω στις ram..! Κατι κανετε λαθος..!! Ειναι ετσι δομημενες οι μητρικες ωστε να μην βρισκουν.Βρες κατι αυριο να βγαλεις καμια ψωτο!:fun:Υ.Γ: Χωρις παρεξηγηση αλλα ο φιλος σου που στο εφτιαξε δεν ξερει μια..! Δηλαδη εσυ πηρες πρεφα οτι παιζει Χ4.! δεν στο ειπε αυτος, Αρα εσυ θα το εστηνες καλυτερα το pc :fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 14, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 δανείσου μια μηχανή/κινητό whatever και δώσε μια φωτογραφία. όντως δεν είναι λογικό να βρίσκει στις μνήμες. Μέχρι να βρεις φωτογραφία πες μας τουλάχιστον ποια μητρική έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Απρίλιος 14, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Gigabyte P55A UD3 Αυτή είναι η μητρική μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 14, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 το έχεις δει με τα μάτια σου ότι βρίσκει; γιατί από την στιγμή που το σύστημα ψύξης (όσο μεγάλο και αν είναι) βρίσκεται από την κάτω μεριά (δηλαδή από την αντίθετη των μνημών) όσο μεγάλη και αν είναι η κάρτα δεν μπορεί να βρίσκει έτσι όπως βλέπω τη μητρική. Btw, πόσες μνήμες έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Απρίλιος 14, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Mushkin 2x2GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 14, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 οι θέσεις τοποθέτησης της κάρτας γραφικών είναι οι 2 μπλέ.....Αυτή που είναι κοντύτερα στον επεξεργαστή και τις μνήμες όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες είναι ΑΡΚΕΤΑ μακριά ωστέ να μην υπάρχει το θέμα που περιγράφεις..... (κυκλωμένη η x16 και η 2η μπλε από κάτω η x4) οι άλλες είναι για απλές συσκευές pci-x και όχι PCI-E για να βρίσκει η κάρτα γραφικών με τις μνήμες έχετε βάλει την κάρτα γραφικών σε ΛΑΘΟΣ ΑΣΠΡΗ ΘΥΡΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 14, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Σωστός ο fragmas. Πάντως και ακόμη πιο κοντά να ήταν από την στιγμή που το σύστημα ψύξης είναι πό κάτω δεν παίζει ρόλο το μήκος της κάρτας. Ούτε έχει και τίποτα μπουλόνια αυτοκινήτου να την κρατάνε από την άλλη μεριά που θα μπορούσαν να πιάνουν χώρο. Επαναλαμβάνω το έχεις δει με τα μάτια σου ότι βρίσκει; Αν ναι βγάλε μια φωτογραφία ASAP γιατί με έχει φάει η περιέργεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Απρίλιος 14, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Uploaded with ImageShack.us Η κάρτα είναι αρκετα μεγάλη και βρίσκει στις αρχες των ΡΑΜ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 14, 2011 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 I still don't get it.Για πες μας τι ακριβώς βρίσκει στις μνήμες. Το PCB, κάποια βίδα, κάποια τμήμα της ψύκτρας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Απρίλιος 14, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Το πλαστικό κάλυμα της καρτας.. Είναι αρκετα μεγάλη και το κουτι του pc μου σχετικά μικρό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 14, 2011 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Μα πώς στο καλό γίνεται αυτό; Αφού το πλαστικό κάλυμμα και όλο το σύστημα ψύξης πρέπει να είναι από την κάτω μεριά (να βλέπει τον πάτο του κουτιού).Δες εδω sapphire radeon hd 6850 1gb video card GalleryΣτην δευτερη φωτογραφία αυτός τι μαγικά έκανε και την χώρεσε με τρία dimms μάλιστα; Ξαναλέω για τρίτη φορά, την έχεις δει με τα μάτια σου να βρίσκει ή απλά μας μεταφέρεις αυτά που σου είπε αυτός που σου έστησε το pc;edit: μην μπλέκεις το μέγεθος του κουτιού. δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο στο πρόβλημα που περιγράφεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Απρίλιος 14, 2011 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Που κολαει το κουτι με την καρτα ? εφοσον βρισκει στις μνημες ? Τα πλαστικα που εξεχουν για να ασφαλιζουν τις μνημες τα κλεινουμε..! Δεν μπορει να το χωρεσει ο νους μου για το πως μπορει να βρισκει η καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liapis Απρίλιος 14, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Θα βγάλω αύριο μια φωτο να δείτε και μου λέτε.Ευχαροστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 14, 2011 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 Ποιό κουτί έχεις?Έχεις επάνω κανένα ram cooler?Η κάρτα έχει stock cooler? Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Απρίλιος 15, 2011 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Ρε μπας και προσπαθεί να την βάλει στην άσπρη\πρώτη πάνω πάνω θύρα(PCIEx1) και δεν έμπαινε και έλεγε ότι βρίσκει και στις ραμ???Πολύ κουλό το όλο σκηνικό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.