Jump to content

Παμε για αναβάθμιση!

bowpower70

Recommended Posts

Όπως γραφώ και πιο πάνω θέλω να αναβαθμίσω την υδρόψυξη μου. Θα ήθελα προτάσεις για τα εξής:

Ξεκινάνω θέλω 2x ψυγείο 480, 2x ψυγείο 240, block CPU 1366, RAM Block (για 6 ram's), 2x koolance RP-450X2's. Αυτά πρέπει να είναι αν δε κάνω λάθος...:hmm:Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

καταρχας πες μας τι κουτι εχεις, ποια μητρικη, ποιον επεξεργαστη, αν κλοκαρεις και τι κομματια υδροψυξης εχεις τωρα!

Λοιπόν έχουμε και λέμε coolermaster atcs 840, REX3, i7 970, έχω full kit υδρόψυξη και απλά θέλω να τα αναβαθμίσω.

Εγω να πω μονο οτι τοσα ψυγεια ειναι υπερβολη, νομιζω και με 1χ 480 και 1χ 240 κανεις τη δουλεια σου

εγω απ'οτι βλεπω το κουτι του ATCS 840 - Cooler Master χωραει 1 τριπλο-χονδρο ψυγειο στην οροφη και 1 μονο-χονδρο στον πατο του κουτιου! αντε και με πατεντα να βαλει 1 διπλο-λεπτο ψυγειο εκει που ειναι τα φουρφουρια των σκληρων δισκων! αν και πιστευω οτι με τριπλο+μονο θα ειναι μια χαρα για cpu-mobo-vga! σε ram δεν θα εβαζα νερο γιατι δεν ζεσταινονται ιδιαιτερα και επομενως το θεωρω περιττο! μονο αισθητικα εχει αξια!

Τώρα έχω 1 ψυγείο 360 και ένα 120, block για CPU, 3 block για VGA, τα block για VGA δε θα τα αλλάξω, αλλα για CPU δεν είμαι ευχαριστημένος. Όσο για τα ψυγεία βρήκα τον τρόπο να τα βάλω μέσα στο κουτί κάνοντας κάποιες μετατροπές. Οπότε λέτε για 1x 480 και 1x 240?? Που θα βρώ koolance RP-450X2's?

Τώρα έχω 1 ψυγείο 360 και ένα 120, block για CPU, 3 block για VGA, τα block για VGA δε θα τα αλλάξω, αλλα για CPU δεν είμαι ευχαριστημένος. Όσο για τα ψυγεία βρήκα τον τρόπο να τα βάλω μέσα στο κουτί κάνοντας κάποιες μετατροπές. Οπότε λέτε για 1x 480 και 1x 240?? Που θα βρώ koolance RP-450X2's?

συνεχιζεις να μην μας λες τις μαρκες/μοντελα απο τα εξαρτηματα που εχεις

αν και μια χαρα βλεπω την υδροψυξη σου...(εχω 1 3πλο χονδρο + 1 2πλο λεπτο σε cpu-mobo-vga και δεν καταλαβαινουν τιποτα!) Γι'αυτο στο λεω...

θα προτινα ιδια σε μεγεθος αλλα ποιο καλα ψυγεια!

πχ

3x120mm

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - XSPC RX360 Triple Radiator XSPC RX360 Triple Radiator 35146 Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Thermochill TA120.3 Triple Radiator - 360 Radiator Thermochill TA120.3 Triple Radiator - 360 Radiator 35262

2x120mm

Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - XSPC RX240 Dual Radiator XSPC RX240 Dual Radiator 35145 Aquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Thermochill TA120.2 Dual Radiator - 240 Radiator Thermochill TA120.2 Dual Radiator - 240 Radiator 35261

το 4πλο ψυγειο που θα το χωρεσεις??? με καμια πατεντα δεν μπορεις να χωρεσεις 1 3χ140mm στη θεση που μπαινει το 3χ120mm? http://img7.imageshack.us/img7/5210/13494502.jpg

μπορεις βεβαια να κρατησεις την υδροψυξη σου οπως ειναι και απλα να προσθεσεις ενα 2πλο ψυγειο εκει που ειναι τα ανενιστηρια των σκληρων δισκων! http://img714.imageshack.us/img714/5350/31719934.jpg ειναι πιστευω η καλυτερη λυση value for money!

Όπως γραφώ και πιο πάνω θέλω να αναβαθμίσω την υδρόψυξη μου. Θα ήθελα προτάσεις για τα εξής:

Ξεκινάνω θέλω 2x ψυγείο 480, 2x ψυγείο 240, block CPU 1366, RAM Block (για 6 ram's), 2x koolance RP-450X2's. Αυτά πρέπει να είναι αν δε κάνω λάθος...:hmm:Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα καλα διπλα διωχνουν μεχρι 500W .οποτε χονδρικα μιλας για να διωξεις θερμοκρασια 2Χ900 +2Χ 500 2800Watt!!!!

τι θα ψυξεις? φουρνο??????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.