Jump to content

Kaspersky Internet Security 2011

dava

Recommended Posts

λοιπον εχω το Kaspersky Internet Security 2011 και εχω 2 αποριες για αυτο..

1ον.2 φορες νομιζω ενω εκανε update κολλησε στο 99% και επρεπε να κανω επανεκινηση για να επανελθει,γιατι εγινε αυτο??

2ον.νομιζω οτι μου κοβει αρκετη ταχυτητα στη πλοηγηση,μπορω να κανω κατι για αυτο??

Για το 2ο θα σου απαντήσω ότι μπορείς να βάλεις κάποιο άλλο, πιο ελαφρύ και δωρεάν άμα θέλεις ... (πχ.microsoft security essential) ...

θα το κανα αλλα το θεμα ειναι οτι εχω δωσει 30Ε και δε θελω να πανε χαμενα...

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει, για να λές ότι η πλοήγηση στο internet είναι κάπως αργή, προφανώς ευθύνεται ότι είναι βαρύ το antivirus για αυτο σου πρότεινα να βάλεις κάποιο άλλο.

Δυστηχώς, νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι όσον αφορά την πλοήγηση εφόσον δεν θες να το βγάλεις. :) Για το 1ο δεν γνωρίζω κάτι, μπορεί να ήταν τυχαίο αλλά και όχι ας απαντήσει κάποιος άλλος φίλος. :)

το πρωτο εχει συμβει κ σε μενα πανω απο μια φορα.....λογικα πρεπει να ειναι μπαγκ του προγραμματος

με το 2010 ηταν πιο συχνο το φαινομενο...με το 2011 καλυτερα το πραγματα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.