Jump to content

Καλημερα

Vagouridis

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Nedi46

Ειναι πικρατο πρωινο ξυπνιμα αλλα αν εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να σου λεει καλημερα (γυναικα/γκομενα) ειναι τελεια!!!!!!!!!!

Εχεις απόλυτιο δίκιο

Εδικά αν σηκώνεσαι στις 6:00 μεσα στο καταχειμωνο ,εξω κάνει ψοφόκρυο κτλ κια να γυρνάς να βλέπεις την σύζυγο κουκουλωμένη στο ζεστό κρεβατάκι να δείς τι ευχαριστες σκέψεις περνάνε τότε απο το ακόμα κοιμησμένο σου μυαλό :devil:

Καλή αρχή Πάρη Ελπ'ιζω να ειναι καλύτερα απο την προηγούμενη...........

Αρχική απάντηση από eleven [Σήμερα, στις 17:40]

Εδικά αν σηκώνεσαι στις 6:00 μεσα στο καταχειμωνο ,εξω κάνει ψοφόκρυο κτλ κια να γυρνάς να βλέπεις την σύζυγο κουκουλωμένη στο ζεστό κρεβατάκι να δείς τι ευχαριστες σκέψεις περνάνε τότε απο το ακόμα κοιμησμένο σου μυαλό

AXAXAXXA κγμ τις ατακες Μιχαλη! :worship: :worship: Το ειπα στον συναδελφο εδω διπλα και μου λεει οτι ακομα δεν ειδες τιποτα: οταν το ξυπνημα απο ξυπνητηρι αντικατασταθει απο κλαματα μωρων, τοτε θα δεις την γλυκα (πατερας 2 παιδιων...) :'(

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 15:54]

AXAXAXXA κγμ τις ατακες Μιχαλη! :worship: :worship: Το ειπα στον συναδελφο εδω διπλα και μου λεει οτι ακομα δεν ειδες τιποτα: οταν το ξυπνημα απο ξυπνητηρι αντικατασταθει απο κλαματα μωρων, τοτε θα δεις την γλυκα (πατερας 2 παιδιων...) :'(

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ!!!!!!!!!!!!ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΩΡΑΙΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D :worship: :worship: :woot::T:

Το καλυτερο απ'ολα πιστευω ειναι αυτο που ζω εγω. Οταν ολοι σηκωνονται το πρωι να πανε στην δουλεια τους εγω γυρναω στο σπιτι μου για νανι.. ΧΕΧΕΧΕΧΕ και ειναι μεγαλη καυλα τελικα......Ολοι τρεχουν πανικοβλητοι πρωι-πρωι κι εγω χαλαρα, με το τσιγαρακι μου και το καφεδακι μου στον δρομο για το ........ κρεβατι......

(βεβαια καλυτερα να μην μας πει κανενας φοιτητης τι ωρες κοιμαται και πως ξυπναει)

Χμ...

Οφείλω σαν φοιτητής ( ή μάλλον φοιτητής που δεν έχει πάρει καν τα βιβλία του σε αυτό το εξάμηνο ) να πω ότι το κωλοβαράμε...

Μερικοί την πέφτουν για ύπνο 15 ώρες την ημέρα , και άλλοι δεν λένε να ξαπλώσουνε....

Αρχική απάντηση από perlepes

ναι να πω και εγω σαν φοιτητης οτι μπορει να κωλοβαραμε αλλα εγω χανω τον υπνο μου οταν σκεφτομαι ποσα μαθηματα χρωταο ο μ@λ@κ@ς :(

Δεν πειραζει. Ανοιξε το παραθυρο τωρα που εχει κρυο, χωσε μερικα βολτ στον Barton, τραβα κανα καλο bench και θα σου περασει.

Αρχική απάντηση από jax7480 [Σήμερα, στις 04:04]

Δεν πειραζει. Ανοιξε το παραθυρο τωρα που εχει κρυο, χωσε μερικα βολτ στον Barton, τραβα κανα καλο bench και θα σου περασει.

XAXAXAXA ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!

Παιδια ευχαριστω για το κουραγιο που μου δωσατε.Αυτες τις 2 μερες κουραστηκα παρα πολυ και πηρα ενα ρεπο αυριο.Για τα παιδια απο τον βορρα αιντε καρντασια αυτριο φραππα να ξεκουραστω κιολας , υπερκοπωση θα παθω....

P.S. Ο νονος δεν χαλασε απλα επρεπε να δειξει καπου οτι ειναι καλο παιδι και οτι οι ποροι απο την προστασια ερχονται απο μια τιμια δουλεια...:D :D

Αρχική απάντηση από perlepes

ναι να πω και εγω σαν φοιτητης οτι μπορει να κωλοβαραμε αλλα εγω χανω τον υπνο μου οταν σκεφτομαι ποσα μαθηματα χρωταο ο μ@λ@κ@ς :(

Εγω να δεις... :'(

Τιιιιιιι??????? Χρωστάς μαθήματα και έγινες news poster του φόρουμ????

Και πότε θα προλαβαίνεις να διαβάζεις και να σαρώνεις το net για νέα????

γιατί? Εγώ καλύτερος είμαι??? Δίνω πανελλήνιες ήδη έδωσα ιστορία και αύριο έρχεται η έκθεση και το Σάββατο άλλο και εξακολουθώ να μπαίνω στο φόρουμ αντί να κάθομαι να διαβάζω. Ας μη με χαρακτηρίσω

’ντε πάω για διάβασμα:'(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.