Vagouridis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 17, 2004 Καλημερα και οχι καληνυχτα αυτην την φορα , και καλη εβδομαδα.Μεγεια και την νεα μου δουλεια , αρε βαγκ τι σου εμελε να παθεις εκει που επεφτες νωρις το πρωι για υπνο να ξυπνας νωρις το πρωι για να πας δουλεια .... :P Jax οπως σχολας απο την δουλεια περνα να πιουμε καφε στην νεα μου δουλεια :D :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 17, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 καλημερα βαγκ και εγω στο ιδιο λουκι ειμαι....αντε να δουμε τι θα κανουμε και στην ποτιδεα,godammed βιολογικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάϊος 17, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Καλημερες ρεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!Τι καλημερες, καληνυχτες.....εγω τωρα σχολαω απο την δουλεια.......Που ειναι και η καταραμενη αλλαγη μου .......αργησε σημερα.......Αντε Βαγκ τα λεμε απο κοντα για κοφι θεραπι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 17, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Μια καλημερα και απο εμενα. και καλη βδομαδα - δεν ξερω αν το ειπα στο διπλανο τοπικ..αλλα καλη βδομαδα ειναι αυτη. την λες οσο θες Κι ' εγω που δεν εχω δουλεια... στις 7.30 το ματι να τοοσο ανοιχτο γμτ..! Με το καλο + καλη αρχη η νεα δουλεια Vag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samael Μάϊος 17, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Nεα δουλεια εε...?!?Κοντζαμ Δον....?!?Γιατι ωρε....?!?Καθαρησαν τη φαμιλια...?!?????? :X: ????? Περα απ τη πλακα καλη αρχη φιλε!:flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 17, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 και εγω ηξερα οτι οι νονοι δεν δουλευουν το πρωι. εκτος αν ειναι καμια μυστικη αποστολη Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Μάϊος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 αυτά τα πρωινά ξυπνήματα για δουλειά είναι *&%&*$&^$&*(^)( Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 17, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Voudas αυτά τα πρωινά ξυπνήματα για δουλειά είναι *&%&*$&^$&*(^)( :TD: :TD: Αλλά τι να κάνουμε... Καλή αρχή Vag Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Ειδικά το Δευτεριάτικο ξύπνημα ειναι ο ιδιος ο Θάνατος...τεσπα..........ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 17, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Καλη αρχη ωρε! Περισσοτερες λεπτομερειες απο κοντα Για τους υπολοιπους: ο Vag επιασε την πρωινη δουλεια γιατι θα τον παρακολουθει στενα ο probation officer του, μεχρι να τελειωσει η δικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Μάϊος 17, 2004 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Καλημερα και καλη εβδομαδα και απο μενα.Παρη καλη αρχη.:bigsmile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Μάϊος 17, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Καλημέρα Vag, καλή αρχή, πάντα για καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 17, 2004 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Arapis καλημερα βαγκ και εγω στο ιδιο λουκι ειμαι....αντε να δουμε τι θα κανουμε και στην ποτιδεα,godammed βιολογικο ποτιδεα? τι θα κανεις στη ποτιδεα? καλοκαιρακι εκει θα εισαι, απο εκει ειμαι εγω καλη αρχη ωρε σε ολους Link to comment Share on other sites More sharing options...
LL_NEO Μάϊος 17, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Ο νονός επιδόθηκε προφανώς σε ξέπλυμα χρήματος. Καλή αρχή και να σου ρθουν όλα δεξιά Πάρη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 17, 2004 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Καλημέρα και από μένα, καλή εβδομάδα και καλή αρχή Βαγγ. Πρωινό ξύπνημα ε; Για βάλτε κανα smiley όσο πιο αιμοβόρικο μπορείτε. Δευτέρα: Τρίτη: Τετάρτη: Πέμπτη: Παρασκευή πρωί: Παρασκευή απόγευμα: Σαββάτο: :jump: Κυριακή πρωί: Κυριακή βράδυ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 17, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 ’ντε να τα πας καλά με το νέο αφεντικό... και ξέρεις μη σε αρχίσει στις σφαλιάρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 17, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Καλη αρχη Παρη ....και καλη συνεχεια.........και ηρεμα εεεεε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedi46 Μάϊος 17, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 ΠΩ πΩ τι τραβατε και εσεις...... εγω σταματισα την δουλεια λογο σχολειου (πανελ....) και Ξυπνάω κατά της 9,30-10,30. ειναι πικρα το πρωινο ξυπνιμα αλλα αν εχεις εναν ανθρωπο διπλα σου να σου λεει καλημερα (γυναικα/γκομενα) ειναι τελεια!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalia Μάϊος 17, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Παρηγορια στον αρρωστο ...ειναι ο αποπανω μου... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 17, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Καλή αρχή Βαγκ. Καλό κουράγιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.