Olzi Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2011 Ενδιαφέρομαι για το κινητό sony ericsson w810i, το έχει κάποια/ος προς πώληση σε λογική τιμή (είναι μοντέλο του 2007 αν δεν κάνω λάθος) σε καλή κατάσταση?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Αυτό μάλλον θα πρέπει να το ποστάρεις στις αγγελίες ζήτησης και όχι εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olzi Απρίλιος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Αυτό μάλλον θα πρέπει να το ποστάρεις στις αγγελίες ζήτησης και όχι εδώ Ναι όντως, αλλά δεν ξέρω άν έχω δικαίωμα για να καταχωρήσω αγγελία. Αν πρέπει να βγει το θέμα παρακαλώ ας σβηστεί..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olzi Απρίλιος 29, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Καλησπέρα,να ρωτήσω αν αγοράσω κάποιο κινητό από το εξωτερικό, το οποίο είναι ξεκλείδωτο για όλα τα δίκτυα του εξωτερικού ευρωπαϊκής χώραςα) στην Ελλάδα θα λειτουργήσει?β) μπορώ να του κάνω αλλαγή λογισμικού, να λειτουργήσει με ελληνικό ή με αγγλικό μενού και πώς?Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 29, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Πριν το αγοράσεις τσέκαρε άμα λέει ότι είναι unlocked γιατί υπάρχουν διάφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olzi Απρίλιος 29, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Το κινητό γράφει ότι είναι unlock αυτό σημαίνει όμως ότι θα λειτουργεί στην Ελλάδα και θα μπορώ να αλλάξω το λογισμικό από Γερμανικό σε Ελληνικό ή Αγγλικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 29, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Σημαίνει πως άμα βάλεις SIM από ελληνική εταιρία θα δουλεύει μια χαρά. Για την γλωσσα δεν ξέρω γιατί εχω καιρό να ασχοληθώ με se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.