gkatidis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 13, 2011 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ INTERNET ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ CONNEX..ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ INTERNET ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!!ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ??? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ?? ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Απρίλιος 13, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Καλημέρα,κατ' αρχήν μη γράφεις με κεφαλαία, γιατί εκλαμβάνεται σα να ΦΩΝΑΖΕΙΣ.Μετά για αυτό που θέλεις να κάνεις υπάρχουν αρκετές λύσεις. Σου παραθέτω μίαAerial.net :: NB-2G18 NanoBridgeM2, AirMax AP-CPEΜην αμελήσεις να πάρεις κάποια λύση που υποστηρίζει εκπομπή με χαμηλή ισχύ, άλλωστε η απόσταση που θέλεις να καλύψεις είναι πολύ μικρή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatidis Απρίλιος 13, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 ευχαριστω για την απαντηση αλλα γιατι ζοριζομαι λιγο φιλε μου στα αγγλικα μπορεις να μου εξηγησεις συνοπτικα τι γινεταικαι αν εχεις καποια σελιδα στα ελληνικα στειλε μου σε παρακαλω..με ενα access point στο ενδιαμεσο λετε να γινει η δουλεια μου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 13, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 ευχαριστω για την απαντηση αλλα γιατι ζοριζομαι λιγο φιλε μου στα αγγλικα μπορεις να μου εξηγησεις συνοπτικα τι γινεταικαι αν εχεις καποια σελιδα στα ελληνικα στειλε μου σε παρακαλω..Google Μετάφραση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.