atego Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2011 Παιδια ειχα αγορασει στις εκπτωσεις απο το πλαισιο την DFI LANPARTY DK 790FXB-M3H5 βρηκα τα χαρακτηριστικα της στο eshopDFI LANPARTY DK 790FXB-M3H5 - - E-SHOP.GR παει να ξεκινησει και μενει κολλημενο εκει που παει να μπουταρει και μου βγαζει το εξης μηνυμα AMD Data Change - Update New Data to DMI. εχω κανει clear cmos ,μπαταρια αλλαξα στην μητρικη τιποτα υποψην οτι δεν ειχα δοκιμασει την μητρικη οταν την αγορασα τωρα την δοκιμασα και ηταν σε bulk συσκευασια. Δοκιμασα ολα τα πραγματα καρτες δισκους μνημες ολα σε αλλο υπολογιστη και δουλευουν. Παει καπου το μυαλο σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Απρίλιος 12, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Παιδια ειχα αγορασει στις εκπτωσεις απο το πλαισιο την DFI LANPARTY DK 790FXB-M3H5 βρηκα τα χαρακτηριστικα της στο eshopDFI LANPARTY DK 790FXB-M3H5 - - E-SHOP.GR παει να ξεκινησει και μενει κολλημενο εκει που παει να μπουταρει και μου βγαζει το εξης μηνυμα AMD Data Change - Update New Data to DMI. εχω κανει clear cmos ,μπαταρια αλλαξα στην μητρικη τιποτα υποψην οτι δεν ειχα δοκιμασει την μητρικη οταν την αγορασα τωρα την δοκιμασα και ηταν σε bulk συσκευασια. Δοκιμασα ολα τα πραγματα καρτες δισκους μνημες ολα σε αλλο υπολογιστη και δουλευουν. Παει καπου το μυαλο σας?Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μια Gigabyte 790FX και τελικά την γύρισα και πήρα άλλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 13, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Εχω την ιδια μητρική με εναν X3 720 πάνω..bios update εχεις κανει? Τι CPU εχεις βάλει πανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Απρίλιος 13, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 παιδια bios update δεν της εχω κανει οσο για το επεξεργαστη εναν athlon II X4 640 πηγα να της βαλω επανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Απρίλιος 13, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 πιθανά έχει παλιό bios και δεν αναγνωρίζει πλήρως την cpu σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Απρίλιος 13, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 κοιτα λόγο την μητρική σου τα leds που έχει σου δινουν FF; και αν όχι, σε τι σφάλμα σε σταματάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Απρίλιος 13, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 οταν ξεκιναει γραφει ff οταν σταματαει γραφει c1 με καθε επιφυλαξη παιδια αυριο θα του βαλω ενα athlon II X 2 250 θα σας πω σιγουρα γιατι τον 640 τον εβαλα στο αλλο μηχανημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constandinos Απρίλιος 14, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2011 αποκλειεται όταν ξεκινάει να γράφει FF ρε συ, το FF ειναι οταν τελειώνει και ποστάρει κανονικά. Το C1 σύμφωνα με την βίβλο της DFi ειναι μνήμες... προσπάθησε να το ξεκινήσεις με ένα ντιμάκι να δεις..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atego Απρίλιος 15, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 παιδια τελικα τη μητρικη πηγε για rma ουτε στο πλαισιο δεν ηξεραν τι ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.