Jump to content

Abit NF7-S vs Asus A7N8X-E Deluxe

kostas578

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Υπαρχει περιπτωση να αλλαξω μητρικη και σκεφτομαι για μια απο τις παραπανω.Ποια μου προτεινεται εσεις?Η μητρικη θα αντικαταστησει αυτην της υπογραφης μου.Ενδιαφερομαι κυριως για σταθεροτητα-αξιοπιστια και κατα δευτερον overclocking(σε λογικα πλαισια).Επισης υπαρχει κατι να προσεξω στις δυο μητρικες?Για την Abit ξερω πως η ποιο καινουργια ειναι η rev 2 , για την asus ποια ειναι η ποιο καινουργια εκδοση?

Η πιο νεα Asus νομιζω ειναι η Asus A7N8X-E Deluxe αλλα εγω προσωπικα δεν θα την προτεινα. Βλεποντας μερικα reviews στο νετ για την Asus δεν ειναι οτι καλυτερο.

Βεβαια αξιοπιστη ειναι, σταθερη σιγουρα αλλα για o/c δεν κανει.

Η ΑΒΙΤ εχει και τα 3 που ζητας οποτε καλυτερα πανε εκει.

Το -Ε δεν το εχω δουλεψει καθολου , εαν κρινω απο το παλιοτερο μοντελο καλυτερα να πας σε αμπιτ.Oι ασυμβατοτητες και τον 2 περιοριζονται σε αυτες του NF2 , απο την αλλη το αμπιτ δινει και μεγαλυτερα ρευματα παντου , εχει καλη υποστηριξη απο τα βιος του τικ - τακ και χτυπαει μεγαλυτερα φσβ απο ασους.Θεμα σταθεροτητας δεν υπαρχει πια , και τα 2 μπορουν να θεωρηθουν σταθερα και απροβληματιστα.

Συμφωνω απολυτα με ασους μαξ 222 με αμπιτ καπου 236 1:1 Θεμα αξιοπιστιας δεν τιθεται ειναι και τα δυο τελεια.......

Δουλευω την ΑΣΟΥΣ!!!!!!!!!

Ποια ειναι τα max ρευματα που δινουν σε επεξεργαστη , μνημες?

Επισης αν θελετε να προτεινεται καποια αλλη μητρικη , ελευθερα!

καταρχην δεν έχω δουλέψει την A7N8X-E παρά μόνο την NF7-S. Παρόλα αυτά, δεν έχω ακούσει για περίπτωση extreme overclocking με ASUS παρά μόνο με Abit NF7 - πιστεύω οτι αυτο είναι ένδειξη για το πόσο overclockable είναι η καθεμια τους.

και σε σχεση με την asus θα σου προτεινα την abit που λες αλλα λογω της παλαιοτητας του μοντελου θα σου ελεγα να δεις και την AN7 της abit.

• 2 weeks later...

Εγω θα σου ελεγα αναλογως τι ζητας. ΑΝ θελεις o/c ΑΒΙΤ αν οχι τοτε Asus

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.