Jump to content

Μετρήσεις τροφοδοτικού + αγορά καινούργιου

InMyMemory

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα στο forum,

Σας έχω 2 θεματάκια :dance3:

Α

Μετράω με πολύμετρο, το τροφοδοτικό σε υπολογιστή φίλου με προβληματική μητρική και βλέπω πως τα volts στην +12v γραμμή κυμαίνονται από 11.89 σε 11.91 σε εντελώς idle κατάσταση! Έχουμε θεματάκι εδώ? Μπας και για αυτό χάλασε η μητρική? :getlost:

Β

Ψάχνω τροφοδοτικό (σχετικά ποιοτικό και με 80+ αν γίνεται) με ανώτερη τιμή τα 40 euro :p για σύστημα με μητρική Abit AWD9MAX, Core 2 Duo E6600 (2.4Ghz), 2 GB DD2, Radeon X1300, 2 HDisks, 2 Dvds, 2 case fans (δεν παίζει παιχνίδια ο χρήστης, δεν ασχολείται και πολύ γενικότερα) και έχω σταμπάρει τα εξής:

Παραθέτω και μερικά με τιμή λίγο παραπάνω από 40,00 euro για να μου πείτε αν αξίζει το λίγο παραπάνω:

Any comments? :smoke:

οι τιμες που λες προφανως απο stock house ,γιατι αν δεις κανονικα εχουν πανω απο 80 ευρω

Τα chieftec ειναι τιμια για την τιμη τους ,και στα προτεινω ,και ειναι και modular

Η σειρα GX της κατα τα αλλα καλης Coolermaster δεν φημιζεται για την ποιοτητα της

Τωρα με stock house δεν εχω εμπειρια να σου πω.

Βεβαια να σου πω επισης οτι με το συτημα που εχει και τα 450watt του ειναι αρκετα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.