gocu Οκτώβριος 25, 2005 #101 Οκτώβριος 25, 2005 Αρχική απάντηση από trendy [Σήμερα, στις 17:14] Καλά είναι 1200VA και έχει μόνο 2 εξόδους; Και μαμώ τις μάρκες η Inform... το apc μου είναι 1000VA και έχει 6 εξόδους στη μπαταρία και 2 surge. Surge είναι μπρίζα με προστασία μόνο από υπέρταση, ειδικά για να συνδέεις συσκευές που δεν πρέπει να μπουν σε ups. καλη φαση...!!!θελω και εγωωωωωλες να ειχε μια και μια ???τι να σου πω 2 σουκο νομιζω οτι εχει μονο πισω....ειναι πολυ καταχωνιασμενο για να κοιταξω τωρα να σου πω τι ι/ο δινει:toomuchne
iceblade Δεκέμβριος 19, 2005 #102 Δεκέμβριος 19, 2005 ΤΑρχική απάντηση από trendy [25-10-2005 17:14] Καλά είναι 1200VA και έχει μόνο 2 εξόδους; Και μαμώ τις μάρκες η Inform... το apc μου είναι 1000VA και έχει 6 εξόδους στη μπαταρία και 2 surge. Surge είναι μπρίζα με προστασία μόνο από υπέρταση, ειδικά για να συνδέεις συσκευές που δεν πρέπει να μπουν σε ups. Τι σημασία έχει πόσες εξόδους έχει το UPS. Βάζεις ένα πολύμπριζο και καθάρισες.Οι extra μπρίζες μόνο με surge που αναφέρεις είναι πολύ καλο πλεονέκτημα βέβαιαΕγώ πάντως από το Inform Guard 1200 έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος (και έχει πολλές διακοπές στην περιοχή μου)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.