jackess Απρίλιος 18, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 μισό λεπτό το άφησα, στο πεζοδρόμιο. (που αλλού να το έβαφα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Απρίλιος 18, 2011 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Δεν γίνονται αυτά ρε φίλε !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 18, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 πλατεία αττικής αδερφέ....:black pakis ownz n pwnz:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
goubianos Απρίλιος 18, 2011 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 streetcasemodthieves:wall::wall: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 18, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 πάντως μου έχει μείνει η φάτσα, το mobotray και τα ποδαράκια άρα όποιος θέλει μου λέει :hang3:Sent from my iPhone 5 using TapaTalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathid90 Απρίλιος 19, 2011 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 πάνε σήμερα και στήσε την στο ίδιο σημείο .. όποιον δεις με μπογιά στα χέρια πες του να στο φέρει πίσω :hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 19, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 πάνε σήμερα και στήσε την στο ίδιο σημείο .. όποιον δεις με μπογιά στα χέρια πες του να στο φέρει πίσω :hang3::hang3: είναι η Car Audio Performance δίπλα, κάτι θα βάφουνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Απρίλιος 19, 2011 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 πάντως μου έχει μείνει η φάτσα, το mobotray και τα ποδαράκια άρα όποιος θέλει μου λέει :hang3:Sent from my iPhone 5 using TapaTalkΦίλε, κρίμα που κόπηκε έτσι άδοξα το πρώτο σου Project... Και ντροπή δηλαδή, να πάρουνε έτσι το κουτί... Κυκλοφορεί πολλή πιτσιρικοαληταρία στο δρόμο τελευταία και θεωρούνται μαγκιές στους κύκλους τους τέτοιες κινήσεις.Αν σου είναι άχρηστο το tray, θα με βόλευε, διότι το κουτί μου είναι υπό τις περιποιήσεις του Κοπρίτη και έχω ένα δανεικό tray από αυτόν για να έχω το μηχάνημα προσωρινά. Αν δε χρειάζεσαι το δικό σου, να το επιστρέψω το δανεικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Απρίλιος 19, 2011 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 καλά κυκλοφορούν τοσοι αλλοδαποί με καροτσάκια του σουπερ μαρκετ ..οτιδήποτε μεταλλικό αφήσεις εξώ στο εχουν βουτήξει..(ψησταριές , σκάλες μεταλλικές κτλ πρεπει να τα δένουμε πια)..εχουν ξεκινήσει και κλέβουν τις σκαλωσιές απο τις πολυκατοικίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 19, 2011 Author #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Φίλε, κρίμα που κόπηκε έτσι άδοξα το πρώτο σου Project... Και ντροπή δηλαδή, να πάρουνε έτσι το κουτί... Κυκλοφορεί πολλή πιτσιρικοαληταρία στο δρόμο τελευταία και θεωρούνται μαγκιές στους κύκλους τους τέτοιες κινήσεις.Αν σου είναι άχρηστο το tray, θα με βόλευε, διότι το κουτί μου είναι υπό τις περιποιήσεις του Κοπρίτη και έχω ένα δανεικό tray από αυτόν για να έχω το μηχάνημα προσωρινά. Αν δε χρειάζεσαι το δικό σου, να το επιστρέψω το δανεικό. Σου στέλνω PM. καλά κυκλοφορούν τοσοι αλλοδαποί με καροτσάκια του σουπερ μαρκετ ..οτιδήποτε μεταλλικό αφήσεις εξώ στο εχουν βουτήξει..(ψησταριές , σκάλες μεταλλικές κτλ πρεπει να τα δένουμε πια)..εχουν ξεκινήσει και κλέβουν τις σκαλωσιές απο τις πολυκατοικίες πρέπει να ψάξω σε μάντρες τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.