jackess Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2011 Γεια σας παίδες! Να η πρώτη μου πατέντα που δημοσιεύω ολόκληρη (mod αλα ελληνικά) και το worklog της! Είχα ένα παλιό κουτάκι και το πούλαγα 2-3 μήνες τώρα αλλά δεν πουλήθηκε και λέω..δεν το πειράζω λίγο-έτσι να πειραματιστώ! DAY 1 Αυτό είναι το κουτί, no-name βέβαια και πολύ περίεργο, όπως και πολύ παλιό! (στέγαζε pentium 3, s3 gpu και 32mb ram!) Μπρως, πίσω μέσα - έξω. Το κουτί το έπλυνα, το σκούπισα και το καθάρισα όσο μπορούσα για σήμερα! Εδώ τα 2 σπρέι που χρησιμοποίησα έως τώρα. Και εδώ τα βαμμένα για σήμερα κομμάτια. Το removable tray του κουτιού θα βαφτεί χρυσό όπως και κάποια άλλα μικρά κομμάτια στην πρόσοψη. To κουτί εξωτερικά θα βαφτεί ασημί και το μέσα μαύρο ή ασημί και αυτό! Προς το παρών κάνω ένα pause μέχρι να ξημερώσει και να μαζευτεί κανένα money γιατί με βλέπω να στεγάζω p3, 32mbram κλπ εκεί μέσα Μια γεύση του τελικού : Ενσωματωμένα ηχεία και sub στο κουτί Πλαϊνό παράθυρο Το απόλυτο cable management και πολλά άλλα :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Μισό να καταλάβω.... Το κουτί θα στεγάζει μέσα υπολογιστή, ηχεία και sub? Τα ηχεία και το sub απο πού προέρχονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 12, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 ναι. τα ηχεία είναι τα trust mido 2.1, αρκετά καλά για το μέγεθος και την τιμή τους θα έλεγα! εκεί που είναι τα 5"25 θα μπει το sub, σε ξύλινη κούτα φυσικά, και τα ηχεία στα με έναν ιδιαίτερο τρόπο μπροστά ή μπορεί και πλάγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 12, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Ωραία ιδέα αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ του μαγνήτη του sub και των σκληρών?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 12, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Ωραία ιδέα αλλά δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ του μαγνήτη του sub και των σκληρών?? το sub είναι μικρότερο από την παλάμη σου και μέσα στην κούτα δεν θα υπάρξει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 12, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 DAY 2 H "από-πίσω" μεριά που την έβαψα και περιμένω να στεγνώσει! Εδώ τα ποδαράκια τα τελειοποιώ στο μέσα και πλάι. Το μπροστινό κάλυμμα του φλόππυ, κάτι θα σκεφτώ με αυτό ιδέες δεκτές! Και το μπροστινό του κουτιού που μόλις άρχισε να βάφεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ribos25 Απρίλιος 12, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 To βάφεις κατευθείαν χωρίς κάποια προεργασία πριν? Εννοώ δεν έχεις τρίψει με ντουκόχαρτο ώστε να φύγει το εργοστασικό χρώμα και δεν έχεις περάσει κανά δυό στρώματα αστάρι??? Νομίζω πως κάτι τέτοιο θα έδεινε πολύ καλύτερα αποτέλεσματα, φιλικά πάντα! Δοκίμασε το αν σου έχει μείνει κανένα κομμάτι να δεις τη διαφορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 12, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 λες ε? άμα μου τύχει και έχω χρόνο θα το δοκιμάσω! τώρα για την προεργασία, το κάθε κομμάτι το έχω πλύνει και το έχω σκουπίσει - μόνο αυτό επίσης, άμα παρατηρήσεις στο μπροστά του κουτιού στο κέντρο κοίτα πως έχει γίνει. το ίδιο είχε γίνει και με το τρέι και όταν στέγνωσε αυτό δεν υπήρχε! αρχίζουν να φεύγουν οι φόβοι μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Απρίλιος 12, 2011 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Έτσι όπως έβαψες, άνευ προεργασίας και υποστρώματος, θα το ακουμπάς και θα ξεφλουδίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 12, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 λες ε? πάντως λίγο που το έκανα με το χέρι δεν ένιωσα κάτι περίεργο! με ένα φακό που τον είχα βάψει μαυρο πάντως όντως έφευγε η μπογια! μακάρι να μην γίνει το ίδιο :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Απρίλιος 12, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 το sub είναι μικρότερο από την παλάμη σου και μέσα στην κούτα δεν θα υπάρξει πρόβλημα η φωτογραφία σε ξεγελάει Trust.com - MiDo 2.1 Speaker Set Link to comment Share on other sites More sharing options...
vellamos Απρίλιος 12, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 μιας και ενα φεγγαρι δουλευα σε φανοποιειο μπορω να σου εγγυηθω οτι το χρωμα σε μια εβδομαδα θα εχει φυγει ολο.γενικοτερα τα ετοιμα σπρει δεν ειναι και οτι καλυτερο. ειδικα χωρις καμια προεργασια και ιδικοτερα χωρις ασταρωμα.θα σου προτεινα να κανεις ολη την προετοιμασια στο πρωτο ξυσιμο με 120-150 γυαλοχαρτο μετα ασταρωμα τουλαχιστον 2-3 χερια(μην ανυσιχισεις αμα τρεξει η αμα πεσει πολυ )και μετα παλι ξισιμο με γυαλοχαρτο νερου 1200 και τελειωμα 2000. το χρωμα θα προτεινα να ειναι αυτοκινιτου και να στο περασει σε σπρει.(με πιστολι ακομα καλυτερα) ...θα εχεις εξιοπρεπι βαψημο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 12, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 τετιο βάψιμο θα κάνω μόνο στο κόσμος χχαχαχα είπαμε κουτί των 10Ε είναι να πειραματιστούμε λίγο και να δω πως θα βγει το τελικό αποτέλεσμα δεν θα το κρατήσω το πολυ πολύ να μείνει έτσι στο υπόγειο! :triniti: τα ηχεία τα έχω ήδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 12, 2011 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Ήχο μήν περιμένεις να ακούσεις! Δέν φτιάχνεις απλά ένα κουτάκι για το sub, και πετάς τα ηχεία μέσα σ' ένα μεταλικό κουτί..... Το πολύ-πολύ να σβήσεις κανέναν σκληρό...άν έχει το sub μαγνητική θωράκιση να φάνε τους σκληρούς οι κραδασμοί. Άν την γλυτώσεις από τα παραπάνω μάλλον θα ακούς ένα ''τενεκεδένιο ήχο''..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 13, 2011 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 +φωνω απολυτα με τον λακη απο πανω αλλα πολλα πραγματα αν δεν τα κανεις μονος να τα δεις...να το νιωσεις στο πετσι σου (το λεω και απο προσωπικη εμπειρια και φιλικα παντα!!!) δεν το καταλαβαινεις τοσο καλα οσο να στο λενε οι αλλοι καλα κανει και ασχολειται το παιδι....ετσι αποκαει κ εμπειριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Απρίλιος 13, 2011 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 καλα κανει και ασχολειται το παιδι....ετσι αποκαει κ εμπειριεςΣυμφωνώ απόλυτα!Το θέμα είναι να ρωτάει όμως για να παίρνει γνώμες, και να μήν παιδεύεται τσάμπα...(πχ. το βάψιμο δέν φαίνεται να τον πολυ-νοιάζει πώς θα βγεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Απρίλιος 13, 2011 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 καλη αρχη φιλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 17, 2011 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2011 Λοιπόν τελικά αύριο θα έρθει το φιλαράκι το πρωί να βάψουμε όλη την θήκη και να ανοίξουμε τρύπες για να περαστούν τα ηχεία! Και απότι μου φαίνεται θα προβώ σε αγορά σπέι γιατί πρέπει να τέλειωσε αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Απρίλιος 18, 2011 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 λοιπόν τελικά μεγαλύτερη γκαντεμιά από την δικιά μου δεν υπάρχει....!!!!! δεν ήρθε ο φίλος λοιπόν και τελικά πήγα εγώ σπίτι του να το βάψουμε! (πριν από καμιά ώρα) αφήνουμε λοιπόν στο πεζοδρόμιο την θήκη και πάμε μέσα να πάρουμε τα σπρέι και μέχρι να γυρίσουμε η θήκη είχε εξαφανιστεί μισοβαμμένη!! ε χειρότερα από αυτό δεν γίνεται!!!! όπως καταλαβαίνετε... το project σταματάει εδώ ή μπορεί να το συνεχίσω άμα ο "κύριος" που την άρπαξε την φέρει πίσω -.- φανταστείτε ότι ήτανε το πρώτο μου, τι θα γίνει στα επόμενα????:fist: και πάλι λυπάμαι για το σταμάτημα του project. πάντως κάτι θα βρω να πατεντάρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Απρίλιος 18, 2011 #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Ε και εσύ στον δρόμο βρήκες να το αφήσεις . Τέλος πάντων περιμένουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.