nickstamat Ιούνιος 16, 2011 #41 Ιούνιος 16, 2011 Υ.Γ.2: Στην μια δουλεια ειχα την ευτυχια να εχω "προϊσταμενο" (επιβλεπων...πως στο καλο τους λενε) μια τυπισσα πολυ νεα. Απλα τα εβλεπα ολα ,οταν φοραγε φορεμα και καθοταν απεναντι....και λεω ολα,γιατι δε φοραγε τιποτα.Εσκυβε να συνδεσει το USB και τσααααααακ Επιανε και κατι κουβεντες για στρινγκακια με τους διπλανους μου .... δεν ηθελα πολυ να αναψω. Αυτά να βλέπουν εταιρειούλες τύπου γκουγκλ, που κοκορεύονται για τις δήθεν συνθήκες εργασίας τους
Periklis_pap Ιούνιος 16, 2011 #42 Ιούνιος 16, 2011 Αυτά να βλέπουν εταιρειούλες τύπου γκουγκλ, που κοκορεύονται για τις δήθεν συνθήκες εργασίας τους που ξέρεις ότι στην γοογλε δεν είναι καλύτερα απλα τα κρατάνε κρυφά?
Tsakonas Ιούνιος 16, 2011 #43 Ιούνιος 16, 2011 Χυτρα , ασε τους μελοδραματισμους και κατσε να δουλεψεις.Ειναι φοβερη ευκαιρια να εξασκησεις την επικοινωνια σου.Ασε που οτι δουλεια κανεις αλλαζει εντελως τον τροπο που προσεγγιζεις τις μπιτσιζΑν μπορεις να ριξεις 10 παππουδακια να σου βαλουν υπογραφη ,θα μπορεις να ριξεις και 100 μπιτσιζ να τους βαλεις το αλλο που πρεπει να προσεχεις που το βαζεις.Κατσε και δουλεψε τωρα,εχω πρωην συμφοιτητες που τελειωσαμε μαζι,θεωρητικα νομικα γνωριζουν περιπου (λεμε περιπου) τοσο καλα οσο εγω και πανε και τους λενε κατι γελοιοι κατι 700αρες και κλαινε τα πτυχια τους.Και φυσικα απο την αλλη ξερω ενα σωρο τυπους στην ευελπιδων που απλα κανουν καλες δημοσιες σχεσεις και βγαζουν χρημα απαυτο.Ακομη κι αν δεν κατσεις καιρο εκει,οσο περισσοτερο δουλευεις ,τοσο περισσοτερο αυξανεις τις πιθανοτητες να σε σταμπαρει καποιος που θα σου δωσει την ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρια.Απο το σπιτακι σου και με τετοια χαριτωμενα για παππουδακια δεν θα τραβηξεις την προσοχη καποιου τετοιου τυπου.Και για οσους βιαστουν να μου κατεβασουν θεωρητικολογιες για ηθικη κλπ,δεν την απορριπτω εντελως την ηθικη.Απλα πιστευω πως σκοπος της επαγγελματικης βελτιωσης ειναι μια μερα να μπορεσεις να την επιβαλεις γυρω σου.
ΓιαγκΤ Ιούνιος 17, 2011 #44 Ιούνιος 17, 2011 Χυτρα , ασε τους μελοδραματισμους και κατσε να δουλεψεις.Ειναι φοβερη ευκαιρια να εξασκησεις την επικοινωνια σου.Ασε που οτι δουλεια κανεις αλλαζει εντελως τον τροπο που προσεγγιζεις τις μπιτσιζΑν μπορεις να ριξεις 10 παππουδακια να σου βαλουν υπογραφη ,θα μπορεις να ριξεις και 100 μπιτσιζ να τους βαλεις το αλλο που πρεπει να προσεχεις που το βαζεις.Κατσε και δουλεψε τωρα,εχω πρωην συμφοιτητες που τελειωσαμε μαζι,θεωρητικα νομικα γνωριζουν περιπου (λεμε περιπου) τοσο καλα οσο εγω και πανε και τους λενε κατι γελοιοι κατι 700αρες και κλαινε τα πτυχια τους.Και φυσικα απο την αλλη ξερω ενα σωρο τυπους στην ευελπιδων που απλα κανουν καλες δημοσιες σχεσεις και βγαζουν χρημα απαυτο.Ακομη κι αν δεν κατσεις καιρο εκει,οσο περισσοτερο δουλευεις ,τοσο περισσοτερο αυξανεις τις πιθανοτητες να σε σταμπαρει καποιος που θα σου δωσει την ΜΕΓΑΛΗ ευκαιρια.Απο το σπιτακι σου και με τετοια χαριτωμενα για παππουδακια δεν θα τραβηξεις την προσοχη καποιου τετοιου τυπου.Και για οσους βιαστουν να μου κατεβασουν θεωρητικολογιες για ηθικη κλπ,δεν την απορριπτω εντελως την ηθικη.Απλα πιστευω πως σκοπος της επαγγελματικης βελτιωσης ειναι μια μερα να μπορεσεις να την επιβαλεις γυρω σου.Η ηθική δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που το επικαλούμεθα όποτε μας βολεύει. Είναι καθημερινή πρακτική που καθορίζει τις πράξεις μας. Όταν αναγκάζεσαι να πράττεις ενάντια στους κανόνες ηθικής που έχεις διαμορφώσει , για να μπορέσεις να επιβιώσεις χωρίς καθημερινές τύψεις, η αυτοσυντήρηση αμβλύνει αυτούς τους κανόνες μέχρι που τους αλλάζει τελείως.Όταν θα έρθει η ώρα να μπορείς να επιβάλεις την ηθική σου, δεν θα έχεις πια αυτήν που σε απέτρεπε αλλά αυτήν που σε έφερε μέχρι εκεί.
Hydra Ιούνιος 17, 2011 Author #45 Ιούνιος 17, 2011 Κοιταχτε ηθελα τα χρηματα για να παω διακοπες. Οι δικοι μου μου ειχαν πει οτι θα μου τα δωσουν,απλα δεν ηθελα.Περσυ ομως και φετος δεν πηγα ουτε 7ημερη ουτε 5ημερη ,οποτε επιμενουν. Αυτη τη στιγμη εχω την πολυτελεια να φυγω απο τη δουλεια ,γιατι δεν εχω τρομερες αναγκες που πρεπει να καλυψω.Αν ειχα παιδια ή σπιτι να συντηρισω,οπως πολλοι εκει στα τηλ. κεντρα που γνωρισα,δε θα το σκεφτομουν ισως καθολου. Αλλα για να βγαλω ενα χαρτζιλικι και να παω να πινω φραπεδες στην παραλια,δεν μου παει να εξαπατησω καμια 10αρια παππουδες που παιρνουν 200 ευρω συνταξη. Ειναι και στον χαρακτηρα.Ο φιλος μου πχ δεν εχει τετοιο κολλημα και θα συνεχισει. Νιωθω καταπιεσμενος μεσα μου οταν λεω ψεματα.... Τωρα θα παω σε εναν γνωστο απο αφισοκολλησεις που εχει και για διανομες φυλλαδιων και κανα 10ημερο ο,τι βγαλω....
GoMaR Ιούνιος 17, 2011 #46 Ιούνιος 17, 2011 ειδες hydra που στενεψαν τα ορια και νομιζες οτι ειναι απλα τα πραγματα ; νομιζες οτι ειχες επιλογες στο θεμα της δουλειας ε ;Τα βλεπεις και μονος σου τωρα.Οσον αφορα το θεμα της εκπαιδευσης 2 ημερων δεν ισχυει αυτο που λες.Καθε 2 μερες να παιρνεις αλλους γιατι περνας εκπαιδευση , δεν αποτελεις εργο στην εταιρια.Απασχολεις προσωπικο της εταιριας για να μαθεις την δουλεια.Δεν τους συμφερει.εννοειται 4ωρη με ικα , βγαινουν 350Ε βαλε και καμμια κυριακη κοντα 400αρι πανε.Ποσα θες ;
Tsakonas Ιούνιος 17, 2011 #47 Ιούνιος 17, 2011 Η ηθική δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που το επικαλούμεθα όποτε μας βολεύει. Είναι καθημερινή πρακτική που καθορίζει τις πράξεις μας. Όταν αναγκάζεσαι να πράττεις ενάντια στους κανόνες ηθικής που έχεις διαμορφώσει , για να μπορέσεις να επιβιώσεις χωρίς καθημερινές τύψεις, η αυτοσυντήρηση αμβλύνει αυτούς τους κανόνες μέχρι που τους αλλάζει τελείως.Όταν θα έρθει η ώρα να μπορείς να επιβάλεις την ηθική σου, δεν θα έχεις πια αυτήν που σε απέτρεπε αλλά αυτήν που σε έφερε μέχρι εκεί.ειχα υποψιν μου μεγαλυτερους συναδελφους που λιωσαν στην δουλεια 10-15 χρονια για να μπορουν σημερα να απορριπτουν απο πελατες εμπορους ναρκωτικων/οπλων.Εμενα ετσι μου φαινεται οτι επεβαλαν την ηθικη τους.Ενας δικηγορος διαζυγιων και γενικα μικρου διαμετρηματος θα μπορουσε αραγε να απορριψει ,εναν παιδεραστη που ειναι ενα πεντο-δεκαχιλιαρο που περπαταει?
Dolly Ιούνιος 17, 2011 #48 Ιούνιος 17, 2011 Μα νομίζω πως είναι γνωστό πως οι δικηγόροι ΔΕΝ έχουν ΚΑΜΙΑ ηθική. (Λουκά κλπ)
Hydra Ιούνιος 17, 2011 Author #49 Ιούνιος 17, 2011 Και ο φιλος μου δικηγορος θελει να γινει.Εχει τρελα με την ιδεα αυτη. Αλλα ας μην τα γενικευουμε.Το επαγγελμα δεν ειναι τοσο ανηθικο.
ΓιαγκΤ Ιούνιος 18, 2011 #50 Ιούνιος 18, 2011 ειχα υποψιν μου μεγαλυτερους συναδελφους που λιωσαν στην δουλεια 10-15 χρονια για να μπορουν σημερα να απορριπτουν απο πελατες εμπορους ναρκωτικων/οπλων.Εμενα ετσι μου φαινεται οτι επεβαλαν την ηθικη τους.Ενας δικηγορος διαζυγιων και γενικα μικρου διαμετρηματος θα μπορουσε αραγε να απορριψει ,εναν παιδεραστη που ειναι ενα πεντο-δεκαχιλιαρο που περπαταει?Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι δυνατόν 10 - 15 χρόνια να υπερασπίζεσαι εμπόρους οπλών - ναρκωτικών και να μην έχεις συμφιλιωθεί με την πράξη αυτή. Δεν είναι δυνατόν να καταφέρνεις να επιβιώνεις (ψυχολογικά υγιείς) όταν για 15 χρόνια σε τρώνε οι τύψεις.Άσε που θεωρώ υποκριτικό και ανήθικο για 15 χρόνια να τους τα παίρνεις και ξαφνικά να τους πεις: Μάγκες τώρα που τα μάγκωσα δεν σας έχω ανάγκη, φτιάχνω την εικόνα μου, άντε γεια.Αυτό το ταμπού των δικηγόρων δεν το καταλαβαίνω. Τι σημασία έχει ποιόν υπερασπίζεσαι; Όλοι έχουν δικαίωμα υπεράσπισης.Όταν του αρνιέσαι στην ουσία τον καταδικάζεις να μην έχει την καλύτερη υπεράσπιση που θεωρεί αυτός.Νομίζω η ανηθικότητα δεν έχει να κάνει με το ποιον υπερασπίζεσαι ή πόσα του παίρνεις αν κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για την υπεράσπιση του. Έχει να κάνει με το αν τον κοροϊδεύεις για να "του τα πάρεις", αδιαφορώντας για την τύχη του
Hydra Ιούνιος 18, 2011 Author #51 Ιούνιος 18, 2011 Εγω δεν νομιζω οτι εχει να κανει μονο με τα λεφτα και αν τον κοροϊδευεις για να του τα παρεις.Το θεωρω ανηθικο να υπερασπιστω εναν τυπα που βιασε μια 13χρονη με τη μητερα της σε μια οικοδομη,ειδικα οταν το ξερω οτι οντως το εκανε!!!Θα ντρεπομουν σαν πατερας,συζυγος και αδερφος ,αν ειχα κορουλα,γυναικα και αδερφη!!!!
Tsakonas Ιούνιος 18, 2011 #52 Ιούνιος 18, 2011 Εγω δεν νομιζω οτι εχει να κανει μονο με τα λεφτα και αν τον κοροϊδευεις για να του τα παρεις.Το θεωρω ανηθικο να υπερασπιστω εναν τυπα που βιασε μια 13χρονη με τη μητερα της σε μια οικοδομη,ειδικα οταν το ξερω οτι οντως το εκανε!!!Θα ντρεπομουν σαν πατερας,συζυγος και αδερφος ,αν ειχα κορουλα,γυναικα και αδερφη!!!!τετοια ταπεινα μελοδραματικα ξεσπασματα ευρειας λαικης καταναλωσης ειναι πανευκολο να πετας.Οταν μεγαλωσεις θα καταλαβεις τι σημασια εχει το αγγλοσαξωνικο "fair trial" και το να παρεχεται η ιδια διαδικασια στο αθωο προβατο και στον κακο λυκο (ο ΓιαγκΤ το λεει "να εχει την καλυτερη υπερασπιση που θεωρει αυτος") ,και ποσο βασικο ειναι για μια δημοκρατια.
Hydra Ιούνιος 18, 2011 Author #53 Ιούνιος 18, 2011 Οχι,ποτε σαν πατερας και συζυγος δε θα εδινα τις ιδιες ευακαιριες σε εναν ΒΙΑΣΤΗ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ που θα εδινα σε εναν κλεφτη ή και εναν δολοφονο ακομα.Και πες με φασιστα. Πες με οτι θες.Δε ξερω τι αγγλοσαξονικα μου λες,αλλα μαλλον ειναι το αισθημα δικαιου που εχουμε ολοι μας και βγαινει απο μεσα μας.Εσυ αν ειχες μια 9χρονη κορη βγαλε εναν βιαστη μιας αλλης 9χρονης καθαρο να βιασει αυριο μεθαυριο ισως και τη δικια σου κορουλα.Μεγεια σου - χαρα σου.Δε θα το εκανα ποτε μου εγω. :/Αλλα ρε Τσακ. αν θυμαμαι καλα εσυ δεν ελεγες οτι "οταν εχεις μαι καριερα δεν μπορεις να ασχολεισαι με αλλα πραγματα,οπως παππουδες και γονεις" ,οταν καναμε μια παρομοια συζητηση στο ΠΟΘ;Οταν μεγαλωσω εγω μπορει να το δω ετσι οπως το λες.Οταν ομως δωσεις σημασια στην οικογενεια και τους ανθρωπους ,ισως εσυ αλλαξεις γνωμη. Και οταν ειπα οτι και ο δικηγορος εχει ηθικη..ισχυει,γιατι αμα θελει δεν αναλαμβανει εναν παιδεραστη.φιλικα παντα
wesker Ιούνιος 21, 2011 #54 Ιούνιος 21, 2011 Οχι,ποτε σαν πατερας και συζυγος δε θα εδινα τις ιδιες ευακαιριες σε εναν ΒΙΑΣΤΗ/ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ που θα εδινα σε εναν κλεφτη ή και εναν δολοφονο ακομα.Και πες με φασιστα. Πες με οτι θες.Δε ξερω τι αγγλοσαξονικα μου λες,αλλα μαλλον ειναι το αισθημα δικαιου που εχουμε ολοι μας και βγαινει απο μεσα μας.Εσυ αν ειχες μια 9χρονη κορη βγαλε εναν βιαστη μιας αλλης 9χρονης καθαρο να βιασει αυριο μεθαυριο ισως και τη δικια σου κορουλα.Μεγεια σου - χαρα σου.Δε θα το εκανα ποτε μου εγω. :/Αλλα ρε Τσακ. αν θυμαμαι καλα εσυ δεν ελεγες οτι "οταν εχεις μαι καριερα δεν μπορεις να ασχολεισαι με αλλα πραγματα,οπως παππουδες και γονεις" ,οταν καναμε μια παρομοια συζητηση στο ΠΟΘ;Οταν μεγαλωσω εγω μπορει να το δω ετσι οπως το λες.Οταν ομως δωσεις σημασια στην οικογενεια και τους ανθρωπους ,ισως εσυ αλλαξεις γνωμη. Και οταν ειπα οτι και ο δικηγορος εχει ηθικη..ισχυει,γιατι αμα θελει δεν αναλαμβανει εναν παιδεραστη.φιλικα πανταΕννοείται οτι αν θέλει δεν τον αναλαμβάνει. Βέβαια εξαρτάται και απο το πόσο "ψυχρός" εισαι μέσα σου σαν άνθρωπος και απο πιο οπτικό πρίσμα το βλέπεις. Ο κολλητός μου εχει τελειώσει ιατρική, και στο μάθημα της ανατομίας είχαν ένα καθηγητή που έτρωγε δίπλα στα πτώματα. Όταν τον ρώτησαν πώς μπορεί να ειναι τόσο ψυχρός, απαντησε "Αυτή ειναι η δουλειά μου. Να ειμαι ψυχρός"
vic Ιούνιος 21, 2011 #55 Ιούνιος 21, 2011 Εννοείται οτι αν θέλει δεν τον αναλαμβάνει. Βέβαια εξαρτάται και απο το πόσο "ψυχρός" εισαι μέσα σου σαν άνθρωπος και απο πιο οπτικό πρίσμα το βλέπεις. Ο κολλητός μου εχει τελειώσει ιατρική, και στο μάθημα της ανατομίας είχαν ένα καθηγητή που έτρωγε δίπλα στα πτώματα. Όταν τον ρώτησαν πώς μπορεί να ειναι τόσο ψυχρός, απαντησε "Αυτή ειναι η δουλειά μου. Να ειμαι ψυχρός"[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yOdFTF6xNfk]YouTube - Dracula Dead And Loving It By Mel Brooks W Leslie Nielsen (Autopsy Lecture by Prof Van Helsing)[/ame]
Hydra Οκτώβριος 7, 2011 Author #56 Οκτώβριος 7, 2011 Έχω στείλει σε τόσους βιογραφικά που πραγματικά έχω χάσει την μπάλα. Σήμερα έλαβα το εξής e-mail απο την Εθνική Τράπεζα ,αλλά κάτι δεν στέκει εδώ. Αγαπητέ κύριε, ΑxxxxΚατόπιν αξιολόγησης των προσωπικών στοιχείων του βιογραφικού σας, παρακαλείσθε όπως προσέλθετε…. Την ΤΡΙΤΗ 11/10/2011 και ώρα 18.00 , στα γραφεία μας ΛΕΩΦ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 555 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 2ος ΟΡΟΦΟΣ, δεξιά από το ΑΣΑΝΣΕΡ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΤΣΑΡΙΝΗΣ για μια πρώτη συνέντευξη για την θέση εργασίας «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» του ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΕ ΕΘΝΙΚΗ. Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις έχουν καθοριστεί από το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ). ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η θέση εργασίας προσφέρει βιωσιμότητα, δια βίου επιμόρφωση (οι εργαζόμενοι στη χώρα μας δέχονται επιμόρφωση σε ποσοστό 0,1%, ενώ οι αντίστοιχοι εργαζόμενοι στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ σε ποσοστό 10%), διεύρυνση εμπειριών και γνώσεων, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προοπτική καριέρας, μάνατζμεντ, υψηλές αμοιβές, απόκτηση ενιαίας ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ για την άσκηση της Ασφαλιστικής και Αντασφαλιστικής Διαμεσολάβησης. Σε περίπτωση αδυναμίας σας να προσέλθετε στην παραπάνω συνέντευξη παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε μαζί μας. ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΝΘΥΝΣΗ΅ x@xxx.nbg.gr ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Κ. Z. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Το βιογραφικό μου με ένα απλό απολυτήριο λυκείου δεν νομίζω να ενθουσιάζει και τόσο. Δεν θυμάμαι,αλλά δεν θα έστελνα βιογραφικό για μια δουλειά που και ο ίδιος ξέρω ότι δεν πρόκειται να με έπαιρναν ούτε και πτυχίο να είχα,αλλά όπως είπα ,δε θυμάμαι και που έχω δώσει βιογραφικά...
RootX Οκτώβριος 7, 2011 #57 Οκτώβριος 7, 2011 ^^Παγίδα είναι, τώρα που πάει για φούντο η μετοχή ψάχνουν διευθυντή να τα φορτώσουν !
Tsakonas Οκτώβριος 7, 2011 #58 Οκτώβριος 7, 2011 Το βιογραφικό μου με ένα απλό απολυτήριο λυκείου δεν νομίζω να ενθουσιάζει και τόσο.απόκτηση ενιαίας ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ για την άσκηση τηςΑσφαλιστικής και Αντασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.δυσκολευοσουν να πωλεις συνδεσεις στα παπουδακια?ετοιμασου να τους πουλησεις ασφαλειες ζωης...
wrong method Οκτώβριος 7, 2011 #60 Οκτώβριος 7, 2011 ^^Παγίδα είναι, τώρα που πάει για φούντο η μετοχή ψάχνουν διευθυντή να τα φορτώσουν ! ELLIOSAAAA :rofl::rofl::rofl::rofl:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.