Hydra Απρίλιος 12, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Α,αμα εχει και συντεντευξη,ισα που σας εφαγα ξανθιες!!!!! Θα περασω απο ενα κοκκινο καταστημα της γειτονιας εδω πανω να αφησω ενα βιογραφικο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Απρίλιος 12, 2011 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Δε μιλαω για πτυχιο πανεπιστημιου για να δικαιουται τα αναλογα επιδοματα παιδια.Ξερω οτι κοστιζει λιγοτερο ενας χωρις πτυχια και ξερω επισης οτι πολλοι γνωστοι μου με 300 χαρτια στην πλατη τους , δεν βρισκουν δουλεια.Αλλα εγω σαν εργοδοτης , δε θα παιζα με μια θεση της εταιριας μου γιατι ενας πιτσιρικος θα θελει απλα να βγαλει το χαρτζιλικι του Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 12, 2011 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Mα εσυ δεν θα πας και θα πεις οτι θες να κατσεις μονο 3 μηνες να βγαλεις το χαρτζιλικι σου.... και σιγουρα δεν θα εισαι ο μονος που θα το κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 12, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Και σιγουρα στα 15 μου επιασα πολλες φορες αδιαβαστο υπαλληλο στο Πλαισιο. Αυτο το θυμαμαι καλα χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 12, 2011 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 Δε μιλαω για πτυχιο πανεπιστημιου για να δικαιουται τα αναλογα επιδοματα παιδια.Ξερω οτι κοστιζει λιγοτερο ενας χωρις πτυχια και ξερω επισης οτι πολλοι γνωστοι μου με 300 χαρτια στην πλατη τους , δεν βρισκουν δουλεια.Αλλα εγω σαν εργοδοτης , δε θα παιζα με μια θεση της εταιριας μου γιατι ενας πιτσιρικος θα θελει απλα να βγαλει το χαρτζιλικι του Επειδή όμως Ελλαδιστάν είμαστε, και ξέρουμε πως πέρνουν κάποιοι πτυχία ( κάτι κομματοσκυλάκια, και αναρχικάκια... you know ), καθώς και το επίπεδο μερικών σχολών, έχεις την ευχέρεια να τους κάνεις πολύ σκληρό interview και δοκιμή, και να δείς αν ξέρει με ή χωρίς χαρτιά το επάγγελμα ο νεαρός και μη ενδιαφερόμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 15, 2011 Author #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Πηγα στο ξενοδοχειο (InterContinental Athens). Just WOW.Πολυ γκλαμουρια. Επι του θεματος,μου δωσαν μια αιτηση,την οποια και θα συμπληρωσω και θα στειλω με τη μανα του φιλου,που δουλευει εκει. Απο βδομαδα παω να βγαλω ΑΦΜ και βεβαιωση ΙΚΑ. Τα ποστα ειναι πολλα και διαφορα και μου παν να τους δηλωσω τι με ενδιαφερει. Τα λεφτα καλα. ~40 ευρω / μερα και τα Σ/Κ 65. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Απρίλιος 15, 2011 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 Πηγα στο ξενοδοχειο (InterContinental Athens).Just WOW.Πολυ γκλαμουρια. Επι του θεματος,μου δωσαν μια αιτηση,την οποια και θα συμπληρωσω και θα στειλω με τη μανα του φιλου,που δουλευει εκει. Απο βδομαδα παω να βγαλω ΑΦΜ και βεβαιωση ΙΚΑ. Τα ποστα ειναι πολλα και διαφορα και μου παν να τους δηλωσω τι με ενδιαφερει. Τα λεφτα καλα. ~40 ευρω / μερα και τα Σ/Κ 65. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΕΙ! Όλα καλά θα πάνε ρε μην ανησυχείς (Παιδιά το καλοκαίρι όλοι στο InterContinental τα ποτά στο bar κερασμένα από Hydra) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Απρίλιος 15, 2011 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2011 αμεσα και σιγουρα λεφτα τα φυλλαδια,αλλα θα προτεινα να πας καπου που να μαθεις κατι που θα σου χρησιμευσει αργοτερα.Πχ σε καμμια μαντρα αυτοκινητων,σιγουρα θα μαθεις "δημιουργικη επικοινωνια με πελατες" -δηλ κρυβω αυτο που δεν με συμφερει αλλα χωρις να πω και ψεμματα(ε μεχρι τοτε μπορει και να πλυνεις καμμια 20αρια στολους βεβαια και το τι παιζει στην εν λογω αγορα.Σερβιτορος σε στριπτιτζαδικο επισης ειναι καλη ιδεα,θα βλεπεις καθημερινα τα τουμπανα,θα σου φαινεται το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο να βλεπεις βυζια/στρινγκακια/τακουνακια (και μετα ολες θα νομιζουν οτι εισαι και πολυ γαμηκουλας),θα δεις που θα καταντησεις αν δεν περασεις στις πανελληνιες (στην γκευ εκδοση του φαντασου βεβαια),και θα δεις τον κοσμο της νυχτας επισης. Μπορεις επισης να πας καπου που να γινεται τεχνικη εργασια και να αποκτησεις δεξιοτητες. εισαι μεγαλη περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 24, 2011 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 Απο το ξενοδοχειο δε με πηραν ακομη τηλεφωνο. Λοιπον εχω αφησει αιτησεις και βιογραφικα σε Μαρινοπουλο,Σκλαβενιτη,Βασιλοπουλο,mcDonuts,Πλαισιο,Multirama,Παπασωτηριου,παπ0υτσαδικο. Ολα αυτα απο λιγο χτες και σημερα που τα πηρα σβαρνα εδω Σεπολια και Περιστερι κυριως... Αυριο θα παω Ηλεκτρονικη Αθηνων και περιμενω νεα απο ενα ξενοδοχειο στο Ξυλοκαστρο που το εχει ο φιλος μιας κολλητης και θας μας εχει και δωματιο να μενουμε εκει αν μας προσλαβει τελικα. Οκ δυσκολες εποχες,αλλα πιστευω θα βρω τελικα κατι καλυτερο απο τα φυλλαδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Μάϊος 29, 2011 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2011 χυτρα... στο ξενοδοχειο προσεχε για τον Στρος Καν... και καλη τυχη με τα βιογραφικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάϊος 30, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2011 μπραβο Hydra αστερι, συνεχισε την αναζητηση και δεν θα χασεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 8, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Οκ,δεν με οφελει να περιμενω κι'αλλο και δεν το βλεπω να με παιρνουν απο πουθενα,τουλαχιστον οπου εστειλα δηλωσεις. Ετσι αρχισα τις αγγελιες! Βρηκα στο Περιστερι και στον Πειραια δυο εταιρειες που παιρνει νεαρους για part time εργασια.4 ωρες τη μερα.5 μερες τη βδομαδα.350 ευρω το μηνα. Ωραια ολα αυτα.Μου λενε λοιπον να παω για εκπαιδευση και 2 μερες να δουλεψω χωρις πληρωμη,για να με δουν και αν τελικα τους κανω,με παιρνουν. Και σκεφτομαι εγω τωρα,που σε ολα κανω μια υγιη αμφισβητιση πριν τα ακολουθησω,μηπως οι τυπαδες παιρνουν καθε 2 μερες αλλους νεαρους ,δεν τους προσλαμβανουν τελικα και βγαζουν και τσαμπε την εργασια; Χμμμ Ξερει κανεις κατι για τετοιου ειδους εταιρειες; Ειμαι μια χαρα επικοινωνιακος και ξερω να μιλαω στον κοσμο,αν ειναι να δουν αν τους αρεσω,σιγουρα θα τους αρεσω,αλλα μη χασω και 8 ωρες απο τη ζωη μου τσαμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 8, 2011 #33 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Οκ,δεν με οφελει να περιμενω κι'αλλο και δεν το βλεπω να με παιρνουν απο πουθενα,τουλαχιστον οπου εστειλα δηλωσεις.Ετσι αρχισα τις αγγελιες!Βρηκα στο Περιστερι και στον Πειραια δυο εταιρειες που παιρνει νεαρους για part time εργασια.4 ωρες τη μερα.5 μερες τη βδομαδα.350 ευρω το μηνα.Ωραια ολα αυτα.Μου λενε λοιπον να παω για εκπαιδευση και 2 μερες να δουλεψω χωρις πληρωμη,για να με δουν και αν τελικα τους κανω,με παιρνουν.Και σκεφτομαι εγω τωρα,που σε ολα κανω μια υγιη αμφισβητιση πριν τα ακολουθησω,μηπως οι τυπαδες παιρνουν καθε 2 μερες αλλους νεαρους ,δεν τους προσλαμβανουν τελικα και βγαζουν και τσαμπε την εργασια; ΧμμμΞερει κανεις κατι για τετοιου ειδους εταιρειες;Ειμαι μια χαρα επικοινωνιακος και ξερω να μιλαω στον κοσμο,αν ειναι να δουν αν τους αρεσω,σιγουρα θα τους αρεσω,αλλα μη χασω και 8 ωρες απο τη ζωη μου τσαμπαΕγω στην θεση σου θα τα δεχομουν αυτα μονο αν η θεση ηταν καστινγκ για τσοντες.Κατα τα αλλα πες τους οτι δεχεσαι την συμφωνια αρκει να σου δωσουν ενυπογραφως αυτη την συμφωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 8, 2011 #34 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2011 Ότι σου λέει ο Τσακ, αν δεν υπογράψεις χαρτί δεν πας πουθενά. Ειδικά κάτι διαφημιστικές και call centers αλλάζουν υπαλλήλους μία φορά τη βδομάδα, έτσι και η γυναίκα μου δούλεψε μία βδομάδα και τα λεφτά ακόμα τα παίρνει από γνωστό call center στην Καλλιθέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 9, 2011 #35 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Δεν ξέρω αν κάνω hijack, έχω μια σημαντική ερώτησηΜε πήρανε σε μια δουλειά και θέλει λέει απόδοση ΑΦΜ. Εγώ δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση ποτέ μου. Τι κάνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιούνιος 9, 2011 #36 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Πόσο είσαι; Πας στην εφορία και ζητάς απόδοση ΑΦΜ. Δες στο internέτι για τα χαρτιά που θες. Καλώς όρισες στον κόσμο των φορολογούμενων Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezdim Ιούνιος 9, 2011 #37 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Κατάλαβα, ευχαριστώ. 22 είμαι. Καλώς σας βρήκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 9, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2011 Τιποτα με την ταυτοτητα απλα πας στην εφορια και συμπληρωνεις μια δηλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 11, 2011 Author #39 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2011 Τελικα πηραν εναν φιλο μου σε 2 τετοιες εταιρειες με τηλεφωνικα κεντρα (περιμενα να δω αν θα παρουν αυτον πρωτα ) ,οποτε εκλεισα με αυτες τις δυο ραντεβου για Δευτερα. Η μια ειναι Περιστερι (εχω και εναν φιλο που ο πατερας του δουλευει εκει χρονια...θα του μιλησω).Και με τα ποδια κοντα ειναι απ'το σπιτι μου. Η αλλη ειναι Πειραια. Η αλλη ειναι Κηφισια. Για να ιδουμε!!! 350 μισθος με ενσημα ΙΚΑ και πληρωμη μεσω Alphabank μου ειπαν. Στον Πειραια απογευματινο ωραριο ,στο Περιστερι πρωινο. Βλεποντας τις αντοχες μου,ελπιζω να εχω τη δυναμη να δουλευω και στις δυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 16, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2011 Λοιπον μια βδομαδα δουλεψα στις 2 εταιρειες. Στην Aegean Power 10 με 2 και στην Energa 5 με 10 καθε μερα. Παραιτουμε και απ'τις δυο.Δεν ειναι για μενα αυτη η δουλεια. Θα βρω κανα φυλλαδιο για κανα 10ημερο,κατι αλλο τελοσπαντων... Δεν μου παει η ψυχη να κοροϊδευω παππουδακια για να βγαζω αιτησεις. Σκεφτηκα οτι θα μπορουσαν να παραπλανησουν ετσι και τους δικους μου παππουδες. Εντωμεταξυ δε μπορω να λεω ψεματα,το σιχαινομαι. Ε αφου ο αλλος θελει να δει τους ορους ,που δεν υπαρχουν!!!! τι να του πω!!! Ωστοσο εκανα τις πρωτες μερες 3 αιτησεις.Ευτυχως ειναι λιγες Τεσπα για να ξερετε κιολας .Aegean δεν εχουν καν ορους που να δειτε πριν υπογραψετε,οποτε ουτε εμεις δε ξερουμε τι σκατα παιζει με αυτους. Energa μας λενε να λεμε οτι οι τιμες των πακετων ειναι με ΦΠΑ,ενω δεν ειναι. Υ.Γ:Αυτο που λεγαν οι καθηγητες μας ,οτι μετα το σχολειο θα ειναι πιο ζορικη η ζωη....το καταλαβα νωρις :sick: Σπιτι δεν με βλεπαν καθολου σχεδον και εγω ειμαι πτωμα. Υ.Γ.2: Στην μια δουλεια ειχα την ευτυχια να εχω "προϊσταμενο" (επιβλεπων...πως στο καλο τους λενε) μια τυπισσα πολυ νεα. Απλα τα εβλεπα ολα ,οταν φοραγε φορεμα και καθοταν απεναντι....και λεω ολα,γιατι δε φοραγε τιποτα.Εσκυβε να συνδεσει το USB και τσααααααακ Επιανε και κατι κουβεντες για στρινγκακια με τους διπλανους μου .... δεν ηθελα πολυ να αναψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.