Jump to content

part time jobs και αξιοπιστια

Hydra

Recommended Posts

Με το τελος των πανελληνιων θελω να αρχισω να βγαζω μονος τα λεφτα μου.

Τα χρειαζομαι παρα πολυ για 2 λογους.

1)για να βγαλω το καλοκαιρι

2)ο father βγαινει στη συνταξη και μεχρι να παρει ξανα λεφτο .....

Τα φυλλαδια θα μου πειτε ειναι λυση.

Ναι!Για λιγο καιρο ομως.Μεχρι τα τελη Ιουνη,αρχες Ιουλιου,μιας και μετα δεν εχει κοσμο η Αθηνα,οποτε και δε θα χρειαζονται διανομεις φυλλαδιων.

Και παλι ομως,θα προτιμουσα κατι λιγο καλυτερο για τους 2 μηνες Ιουνιο-Ιουλιο,απο το να τρεχω μεσ'τον ηλιο.

Εχω βεβαια την καβατζα.Εδω στα Σεπολια βρηκα καποιον που δινει 5 ευρω/ωρα και υποσχεθηκε να με παρει,οταν του πω.

Περιμενω εναν φιλο αν μπορεσει να μου φερει αιτηση απο το ξενοδοχειο της μανας του στο Συνταγμα. (Intercontinedal) ,στο οποιο παιρνουν νεους για 1 μηνα ,στον οποιο μεσα η ολη δουλεια ειναι 15 μερες ,8ωρα και γυρω στα 600 ευρω συνολο εισοδημα μαζι και ενσημα! (πολυ καλο το τελευταιο).

Τιποτα δεν ειναι σιγουρο ομως.Θελω λιγη σιγουρια.

Ηθελα να ρωτησω,αυτα τα sites ,οπως ΕΞΤΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ,ειναι να τα εμπιστευομαι ή παιζει απατεωνια απο πισω;

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο;

Πραγματικα εχω αναγκη τα λεφτα.Δεν ειναι καποιο κολλημα.

Θα πουν μερικοι τα κλασσικα "κατσε ξεκουρασου,πανελληνιες περασες".

Οχι.

Ευχαριστω πολυ!! :)

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

αμεσα και σιγουρα λεφτα τα φυλλαδια,αλλα θα προτεινα να πας καπου που να μαθεις κατι που θα σου χρησιμευσει αργοτερα.Πχ σε καμμια μαντρα αυτοκινητων,σιγουρα θα μαθεις "δημιουργικη επικοινωνια με πελατες" -δηλ κρυβω αυτο που δεν με συμφερει αλλα χωρις να πω και ψεμματα(ε μεχρι τοτε μπορει και να πλυνεις καμμια 20αρια στολους βεβαια και το τι παιζει στην εν λογω αγορα.

Σερβιτορος σε στριπτιτζαδικο επισης ειναι καλη ιδεα,θα βλεπεις καθημερινα τα τουμπανα,θα σου φαινεται το πιο φυσικο πραγμα στον κοσμο να βλεπεις βυζια/στρινγκακια/τακουνακια (και μετα ολες θα νομιζουν οτι εισαι και πολυ γαμηκουλας),θα δεις που θα καταντησεις αν δεν περασεις στις πανελληνιες (στην γκευ εκδοση του φαντασου βεβαια),και θα δεις τον κοσμο της νυχτας επισης.

Μπορεις επισης να πας καπου που να γινεται τεχνικη εργασια και να αποκτησεις δεξιοτητες.

Το σημειο με το στριπτιτζαδικο δε ξερω αν το πες για πλακα ή οχι.

Παντως σχετικα με τις πανελληνιες...

ειναι και αυτες ενας λογος για να δουλεψω.Αν δεν περασω στη σχολη που θελω,θα ξαναδωσω.Οπως ειπα ομως με εναν μισθο δε θα μπορουν οι δικοι μου να με στηριξουν οπως φετος.Η αδερφη του χρονου δινει Γερμανικα/Αγγλικα και ξεκιναει και αυτη φροντιστηρια.

Πρεπει μονος να κανω κατι.

Θελω να βγαλω προς το παρον οσα μπορεσω αυτους τους 2 μηνες και μετα το καλοκαιρι θα αναζητησω κατι πιο σταθερο.

Μαντρα;Αμα εχει ζητηση να παω

Παιζουν αγγελιες στο aggeliapolis.gr για τηλεφωνητες και προωθησεις προϊοντων τηλεφωνιας/ιντερνετ κτλπ και στις περισσοτερες η εργασια λεει οτι γινεται απο το σπιτι.Εστειλα mail σε δυο ζητωντας διευκρινυσεις και θα περιμενω απαντηση,αλλιως θα παρω τηλ.

γιατι να το λεω για πλακα,τα βυζια και τα στρινκακια ειναι διεθνης αξια.

προωθησεις τηλεφωνιας και ιντερνετ θελουν ατομο με πολυ μπλα μπλα και ειναι αρκετα ψυχοφθορα γιατι πρεπει να τα πρηζεις στον κοσμο...

Εγω εψαχνα κατι πριν μπω φανταρος για να μην καθομαι. Ετυχε να παω με ενα φιλο μου σε γνωστο Κοκκινο καταστημα με ηλεκτρικα ηδη να παρει ενα λαπτοπ και αφου ειδα ποσο ασχετη ηταν μια πωλητρια με υπολογιστες αποφασισα να αφησω βιογραφικο. Μεσα στην βδομαδα ειχα πιασει δουλεια. Φυσικα δεν ειπα οτι προκειται να μπω φανταρος συντομα αλλιως σιγα να μην με επαιρναν.

Μιας και εισαι σχετικος με το αθλημα, μιας και το πιο δυσκολο εκει μεσα ειναι να ξερεις απο υπολογιστες και τηλεορασεις, δεν χανεις τπτ να ρωτησεις σε κανενα τετοιο καταστημα της γειτονιας σου.

Ψάξου για καφετέρια ή μπαρ. Καφετέρια είναι ελαφρώς πιο εύκολη η δουλειά. Λογικά ξεκινάς από λάντζα αν δεν έχεις ξαναδουλέψει, σιγά σιγά μπορεί να γίνεις και σερβιτόρος. Προτίμησε μαγαζιά για μεγαλύτερες ηλικίες γιατί οι μπαρμπάδες αφήνουν καλά πουρμπουάρ.

Για 2 μηνες ομως;

Τελη Ιουλιου θα φυγω....

ποσο να συμφερει αραγε και ποια καφετερια θα με παρει ξεροντας οτι δε θα κατσω ουτε 2 μηνες.

Προς καφετερια/μπαρ θα δω απο Φθινωπορο. :)

μαρεσει που σκεφτεστε σα να εχετε τις δουλειες στο τσεπακι την σημερον ημερα..

αν θελεις χρηματακι , χωσου οπου σε δεχτουνε.Απλο ειναι.Μακαρι ολοι να επιλεγαμε τις δουλειες μας

Παιζει και διανομεας σε φαγαδικα κλπ. Την ειχα κανει και εγω για δυο μηνες μετα τις πανελληνιες στο μαγαζι ενος γνωστου αλλα δεν ειναι και οτι καλυτερο να εισαι ολη την ωρα πανω σε ενα μηχανακι.

μαρεσει που σκεφτεστε σα να εχετε τις δουλειες στο τσεπακι την σημερον ημερα..

αν θελεις χρηματακι , χωσου οπου σε δεχτουνε.Απλο ειναι.Μακαρι ολοι να επιλεγαμε τις δουλειες μας

Καθολου ετσι δε σκεφτομαι.

Δουλειες βρισκεις πολλες part time και το βλεπω γυρω μου.Part time ομως ή ανασφαλιστα ή του τυπου ελα στο μαγαζι Σαββατο - Κυριακη.

Αυτο ουσιαστικα ειναι ανεργια ,απλα δε το λεμε.Να δουλευει ο αλλος 2 μερες τη βδομαδα ;

και παλι δε καταλαβαινω το νοημα της ερωτησης σου.

ρωτας εμας τι δουλεια θες να κανεις ; η ποσο θα δουλεψεις η ποσα θα βγαζεις;

αφου υπαρχουν δουλειες πολλες , διαλεξε αυτη που σαρεσει.

Οτι και να κάνεις ΕΚΤΟΣ αν είναι να σου δώσει μπιτσες (γιατί είναι καλοκαίρι και εντάξει...) δηλαδή μπαρ / καφετέρια , κοίτα να ειναι κάτι που θα σου δώσει ΚΑΤΙ για την μετέπειτα πορεία σου.

Αλλά όπως λέει το γομάρι, πραγματικά είναι ΤΟΣΕΣ πολλές δουλειές που έχεις την πολυτέλεια να επιλέγεις?

μακάρι!

Ε πολλες δεν ειναι,απλως ρωτησα,σε περιπτωση που υπαρχει κατι και μου διαφευγει.

Οπως για παραδειγμα ειχα ξεχασει να κοιταξω σε καταστηματα με ηλεκτρονικα και Η/Υ.... :)

Τωρα το αν μ'αρεσει ή οχι καποια δουλεια,το βαζω σε δευτερη μοιρα....

τι σε κανει να πιστευεις πως μια εταιρια σαν το πλαισιο ας πουμε η μουλτιραμα η κωτσοβολο να εχει , πρωτον , κενη θεση

και δευτερον να σε δεχτει χωρις καποιο πτυχιο η καποιον βαθμο που να πιστοποιει τις γνωσεις σου ωστε να σε δεχτουν στην εταιρια

και ποσο μαλλον χωρις προυπηρεσια.

Τιποτα βεβαιως.

Γι'αυτο θα ψαχτω...

Μπορει να μην ειναι Πλαισιο,να ναι ο κυρ Μπαμπης με τα ηλεκτρικα ... :)

Δε κολλαω εκει ομως.Ηθελα να ακουσω ιδεες και θα ψαξω κι'αλλο.

τι σε κανει να πιστευεις πως μια εταιρια σαν το πλαισιο ας πουμε η μουλτιραμα η κωτσοβολο να εχει , πρωτον , κενη θεση

και δευτερον να σε δεχτει χωρις καποιο πτυχιο η καποιον βαθμο που να πιστοποιει τις γνωσεις σου ωστε να σε δεχτουν στην εταιρια

πολυ απλα ο πολυ νεαρος χωρις πτυχια ειναι μικροτερο εξοδο,100% αναλώσιμος αν κατι παει στραβα,ειναι πολυ περισσοτερο εκπαιδευσιμος και σε συγκεκριμενα ποστα που πιο πολυ μετρα η εμπειρια τετοια ατομα ειναι καπως καταλληλοτερα...

γιατι ποσοι απο τους πωλητες τους εχουν πτυχιο; στο συγκεκριμενο που δουλευα εγω κανενας δεν ειχε πτυχιο. Πηγαινε ασε ενα βιογραφικο και αμα σε φωναξουν να πας για συνεντευξη θα καταλαβουν αν τους κανεις ή οχι. Οπως ξαναειπα οι υπολογιστες και οι τηλεορασεις θελουν γνωσεις για να πουλησεις σωστα. Τα ψηγεια και οι κουζινες ειναι απλα (διαστασεις, ενεργειακη κλαση, inox/λευκο, no-frost, πυρολυση κλπ), ολα γραφονται πανω στα καρτελακια και σχεδον ολοι ξερουν τι σημαινει το καθενα, ενω ram, cpu, hhd, gpu λιγοι ξερουν.

Συν αυτο που ειπε ο Τσακωνας, προτιμουν να προσλαβουν ανειδικευτο προσωπικο γιατι κοστιζει λιγοτερο.

Εγω ουτε πτυχιο ειχα τοτε ουτε προυπηρεσια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.