cacofonix Απρίλιος 13, 2011 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Αυτό που βρήκα με μια μικρή αναζήτηση. Είναι η δικιά μου εμπειρία που σας έλεγα πριν.Τα nicknames με λίγο ψάξιμο θα τα βρεις.Edit: Τις θετικές τις παίρνει από τα αξεσουάρ και τις αρνητικές από τις συσκευές. Δεν νομίζω να είναι τυχαίο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 13, 2011 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Όσο υπάρχει το ebay buyer protection στη μέση εγώ αγοράζω μτχ πιο άνετα από ο,τι να το έβλεπα με τα μάτια μου στην περιοχή μου.Απλά έχω πλέον την τάση να προτιμάω πωλητές με (εννοείται >99%) και αν μπορώ αποφεύγω αυτούς με πολλές χιλιάδες αξιολογήσεις. οι τελευταίοι όταν δέχονται 1000 θετικές το μήνα δεν καίγονται και για 5 αρνητικές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cacofonix Απρίλιος 13, 2011 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2011 Στις ηλεκτρονικές συσκευές τι να σου κάνει το eBay buyer protection; Μετά από 45 ημέρες τι θα κάνεις αν χαλάσει αν δεν έχει Ευρωπαϊκή Εγγύηση;Είχα αγοράσει το καλοκαίρι ένα Dell από έναν πωλητή από Ιρλανδία και είχα επικοινωνήσει πριν αγοράσω με την ίδια τη Dell να τους ρωτήσω τι γίνεται με το service tag. Αμα πάθεις, συνήθως μαθαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
a3uristos Απρίλιος 18, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2011 Open 365αυτο εδω ειναι εμπιστο ελληνικο σιτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArisG Απρίλιος 19, 2011 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 To 98.6% για κάποιον με ~674.000 αξιολογήσεις προσωπικά δεν το θεωρώ λίγο. Άλλο να είχε 150-200.Εγώ πάλι γιατί πιστεύω το αντίθετο?98.6% με ~150-200 αξιολογήσεις = 2.1-2.8 αρνητικές (= έτυχε)98.6% με ~674.000 αξιολογήσεις = 9436 αρνητικές (= πέτυχε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 19, 2011 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Ο φιλος μου αγορασε περσυ κινητο Sony Ericsson απο εκει (οχι μεσω νετ,πηγε στο μαγαζι). Το κινητο μετα απο 1 χρονο σχεδον του κανει προβληματα.Πριν 2 μηνες εσβησε και δεν ανοιγε. Εγγυηση ειχε και το πηγε με αυτην σε ενα μαγαζακι της εταιρειας (sony ericsson) και του το φτιαξε τσαμπα.Ουσιαστικα το λογισμικο ξαναπερασε του πε.... Τωρα κατι ψιλοπροβληματα του τα βγαζει παλι.Δηλαδη σβηνει ολες τις επαφες και τετοια. Αυτα τα μαγαζια ειναι καλυτερο να τα δεις απο κοντα.Απο ιντερνετ δε λεει,γιατι μενουν καιρο χωρις ανανεωση.Και στο 9volto αν μπεις θα δεις fail τιμες,αλλα οι ανθρωποι ειναι κορυφαιοι στη δουλεια τους(αν και τωρα πανε για διαλυση). Η γνωμη μου ειναι για 20-30 ευρω που μπορει να τα κλαψεις στο μελλον,να αγορασεις απο γνωστο μαγαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Απρίλιος 19, 2011 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Το τι προβλήματα θα βγάλει το κάθε τηλέφωνο δεν εξαρτάται από κανένα μαγαζί. Το θέμα είναι το after sales support που έχουν. Αν είναι σωστοί τότε (και μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος) τότε δεν υπάρχει λόγος να μην τους προτιμήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 19, 2011 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2011 Ακριβως.Παντως εγγυηση του δωσαν και με αυτη το πηγε δυο φορες σε εναν στην πλατεια Αμερικης.Μαζι ειχαμε παει μαλιστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Αύγουστος 30, 2011 #29 Κοινοποίηση Αύγουστος 30, 2011 Παιδια πηρα απο kinitomania ενα LG Cookie και δεν της το δωσα ακομη,γιατι ειδα οτι η οθονη δεν ειχε ζελατινα. Απο πισω η καμερα και το καπακι ειχαν,αλλα οχι η οθονη και με παραξενεψε.Οποιος το χει παρει το κιν. και μπορει να θυμηθει,ας μου πει...ειχε το δικο του ζελατινα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.