Jump to content

Site πωλησης κινητων

a3uristos

Recommended Posts

Οποτε στην ακρη το σιτε..μην διακινδυνευσω τιποτα..

Οσο αφορα το ebay βρηκα ενα κινητο 90 ευρω κατω απο εδω μαζι με εξοδα αποστολης και ο πωλητης εχει αξιολογησεις 99.8% .... ειναι επικινδυνο να το αγορασω?

(ρωταω γιατι δεν εχω φοβερες εμπειριες με e-bay ,μονο μια αγορα 20ευρω που πηγαν ολα μελι γαλα )

δες απο ποια χωρα ερχεται,αν ειναι κλειδωμενο-ξεκλειδωτο,τι αναφερει στα σχολια για την κατασταση της συσκευης και τι θα σου στειλει,αν εχει σηκωσει φωτογραφιες απο το πραγματικο προιον και οχι να λεει grade a,b,c,d,e,f φτου και βγαινω,αν το παραγγειλεις εχε καβατζα και μια τροφοδοσια απο ιδιο ή αντιστοιχο μοντελο απο ελλαδα αλλιως εναν ανταπτορα τον βρισκεις 1-5 γιουρια

η αγγελια που ειχα βρει στα 312 ακυρη γιατι μολις ειδα στην μεταφραση απο google(στο γερμανικο ημουν) οτι ηταν εκθεσιακο..

βρηκα αλλη ομως απο Αγγλια

Βρείτε UNLOCKED SAMSUNG I9000 GALAXY S 8GB BLACK MOBILE PHONE στη Διεθνή Αγορά του eBay, με παγκόσμιες προσφορές για αντικείμενα από όλες τις αγαπημένες σας κατηγορίες. Τα πάντα αποστέλλονται στη χώρα σας!

στα 340 .. αξιζει η διαφορα των 60 αποτο πλαισιο?

Τότε γιατί γράφει:

Item location: Manchester, United Kingdom

Σχετικά με την εγγύηση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί του για να σου πει λεπτομερώς (γιατί για να λέμε την αλήθεια αυτά που γράφει κάτω-κάτω στο Warranty & Returns είναι λίγο γενικά). Πχ, αν δίνει αυτός δίκή εγγύηση, αν καλύπτεται από την Samsung κλπ

Κατά τα άλλα πάντως μια χαρά αξιόπιστος μου φαίνεται ο συγκεκριμένος πωλητής. Πρέπει να έχω αγοράσει και εγώ από αυτόν 2-3 φορές στο παρελθόν (φτηνά πραγματάκια βέβαια)

Τότε γιατί γράφει:

Item location: Manchester, United Kingdom

Σχετικά με την εγγύηση, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις μαζί του για να σου πει λεπτομερώς (γιατί για να λέμε την αλήθεια αυτά που γράφει κάτω-κάτω στο Warranty & Returns είναι λίγο γενικά). Πχ, αν δίνει αυτός δίκή εγγύηση, αν καλύπτεται από την Samsung κλπ

Κατά τα άλλα πάντως μια χαρά αξιόπιστος μου φαίνεται ο συγκεκριμένος πωλητής. Πρέπει να έχω αγοράσει και εγώ από αυτόν 2-3 φορές στο παρελθόν (φτηνά πραγματάκια βέβαια)

Δεν καλύπτεται και είναι πλέον αναξιόπιστος. Εχει κάνει πολλά account γιατί τον είχαν μπανάρει. ΜΑΚΡΥΑ.

Item location μπορεί να γράφει ότι θέλει, αν δεις όμως το IMEI θα καταλάβεις αμέσως ότι έρχονται από Ασία, και δεν ισχύει η Ευρωπαϊκή Εγγύηση.

Δεν καλύπτεται και είναι πλέον αναξιόπιστος. Εχει κάνει πολλά account γιατί τον είχαν μπανάρει. ΜΑΚΡΥΑ.

Item location μπορεί να γράφει ότι θέλει, αν δεις όμως το IMEI θα καταλάβεις αμέσως ότι έρχονται από Ασία, και δεν ισχύει η Ευρωπαϊκή Εγγύηση.

δεν θέλω ούτε έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου αλλά δώσε και κάποιο στοιχείο για αυτά που λες.

Εγώ βασιζόμενος σε αυτά που διαβάζω εδώ (και προχώρησα κάμποσες σελίδες μάλιστα), ξαναλέω, πως το θεωρώ αξιόπιστο.

δεν θέλω ούτε έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου αλλά δώσε και κάποιο στοιχείο για αυτά που λες.

Εγώ βασιζόμενος σε αυτά που διαβάζω εδώ (και προχώρησα κάμποσες σελίδες μάλιστα), ξαναλέω, πως το θεωρώ αξιόπιστο.

Τι στοιχείο να σου δώσω; Μόνο που έχει μόλις 98.6 είναι αναξιόπιστος. Αξιόπιστος είναι κάποιος πάνω από 99.6

Αυτό περί εγγύησης μόνο αν πάθεις όπως εγώ θα το διαπιστώσεις. 250€ πήγαν στράφι σε 10 μέρες...

To 98.6% για κάποιον με ~674.000 αξιολογήσεις προσωπικά δεν το θεωρώ λίγο.

Άλλο να είχε 150-200.

Επίσης λάβε υπόψην ότι κάποιες από τις αρνητικές αξιολογήσεις του μπορεί να τις είχε λάβει ως αγοραστής και όχι απαραίτητα ως πωλητής.

Στοιχείο, εννοώ να μας πεις εσύ τι αντιμετώπισες πχ όπως επίσης και πώς/από που έμαθες ότι έχει κάνει άλλους λογαριασμούς και ότι είχε φάει ban. :)

είναι πλέον αναξιόπιστος. Εχει κάνει πολλά account γιατί τον είχαν μπανάρει. ΜΑΚΡΥΑ.

Στοιχείο, εννοώ να μας πεις εσύ τι αντιμετώπισες πχ όπως επίσης και πώς/από που έμαθες ότι έχει κάνει άλλους λογαριασμούς και ότι είχε φάει ban. :)

Εχω δει άλλους λογαριασμούς με παραπλήσια nickname.

ok, ότι πεις εσύ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.