Guest Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2011 Και ξεκινάμε...Το laptop μου έχει το εξής πρόβλημα. Μπλε οθόνη στο startup τον windows κάθε φορα. Δοκίμασα από safe mode + networking να ψάξω λύσεις όπου απενεργοποίησα όλα τα startup programs (άνοιξε το desktop μεν αλλα την bsod πάλι την έφαγε) κι επιχείρησα δυο system restore. Κατέληξα να βλέπω μπλε οθόνη και στο boot από safe mode (σε όλα).Θέλω να δοκιμάσω windows repair αλλα:1) δεν έχω το cd τον windows2) το dvd-rw δεν δουλεύει3) μονο "flashακι" αλλα ακόμα ψάχνω τι διαδικασία στο internetΧαρακτηριστικά του laptopWindows vista 64-bit (ναι αυτά και δεν έχω χρόνο + τα μέσα να βάλω πριν το καλοκαίρι τα 7)ένα σκληρό χωρίς partitions (δεν υπάρχει εξωτερικός)το dvd-rw είπαμε δεν δουλεύειPC τρίτου πολύ δύσκολα θα βρω, μονο από υπολογιστή του πανεπιστημιου (από που και βρίσκομαι) ο,τι μπορώ να κάνω.PS1: Ευχαριστώ πολύ όλουςPS2: Συγχωρέστε τα απίστευτα ορθογραφικά λάθη αλλα δεν έχει ελληνικά εδώ και χρησιμοποιώ greeklish-greek convertor για να κάνω copy-paste Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 για την διαδικασία με το φλασάκι δες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 11, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Κατέβασα το WinToFlash πρόγραμμα αλλα χρειάζομαι windows repair setup.Είχα βρει μερικά από το laptop (μέσο safe mode) αλλα τώρα everything is inaccessible.Καμια ιδέα ή το setup περιεχόμενο κατηγοριοποιείται στα warez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Απρίλιος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Το WinToFlash δεν μπορώ να το τρέξω διότι δεν έχω administrator privileges σε αυτό το pc.Υπάρχει κάποια άλλη πρακτική λύση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.