Jump to content

Xανεται η remote συνδεση

paris

Recommended Posts

Μπαινω σε ενα αλλο pc μεσω "Συνδεσης απομακρυσμενης επιφανειας εργασιας"(remote).

Eνω η συνδεση γινεται αρχικα, μετα απο καποιες ωρες συνηθως διαπιστωνω οτι αυτη εχει χαθει. Το ιδιο και η προσβαση στους κοινοχρηστους φακελους. Το αλλο pc ειναι μεν κανονικα συνδεδεμενο στο ιντερνετ, αλλα εγω δε μπορω πια να μπω. Για να ξαναμπω θα πρεπει να του κανω ενα ή περισσοτερα restarts.

Τι μπορει να εχει προκαλεσει τη διακοπη του remote, τι μπορω να κανω ωστε να ειναι σταθερη η συνδεση μεταξυ των δυο pc?

Xμμ... δεν ειμαι σιγουρος για την απαντηση:)

Να σου περιγραψω πως εχει και μου λες εσυ.

Και τα δυο pc ειναι συνδεδεμενα στο ιντερνετ και ανεξαρτητα. Και τα δυο συνδεονται στο ιδιο router, το ενα wired, τo αλλο wireless. Τα δυο pc βρισκονται σε οικιακο δικτυο, ωστε να μπαινεις απ το ενα στο αλλο και να μοιραζονται κοινοχρηστους φακελους.

Τι εστι χαμενα πακετα?

Φιλε μου, το (-Ι) ποιο ακριβως γραμμα ειναι?

Παντως με copy-paste της δικης σου γραμμης εχω δεκαδες σειρες του τυπου:

"Απάντηση από: 192.168.1.254: bytes=1400 χρόνος=3ms ΤΤL=64"

Oλες οι γραμμες καταληγουν σε TTL=64. Tα ιδια και στο αλλο pc.

Yπενθυμιζω οτι το προβλημα μου βρισκεται μόνο στην remote προσβαση που χανεται, ενω και τα δυο pc παραμενουν συνδεδεμενα κανονικα στο ιντερνετ και χωρις διακοπες στη συνδεση τους.

Είχα ένα παρόμοιο πρόβλημα (χανόταν η remote σύνδεση)οταν προσπαθούσα να συνδεθώ σε ενα pc σε τοπικο δίκτυο που έτρεχε xp και ειχα φορτωσει ενα look seven theme.

Το πρόβλημα λύθηκε όταν από τις επιλογές της remote σύνδεσης ΞΕεπελέξα το Visual themes από την καρτέλα Experience. No more crashes!!!

Ελπίζω να βοήθησα.

Εναλλακτικα μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο προγραμμα, εκτός από το default των windows για τη remote σύνδεση, όπως teamviewer, remote administrator κλπ

Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το teamviewer. Αυτό, εκτός από το ότι φορτώνει και τα themes, με διευκολύνει και στη remote σύνδεση μεσω internet (με το το default των windows δεν είχα καταφέρει να συνδεθώ με non static ip). Επίσης ειναι και free, απλά πρέπει να τρέχει και στα 2 pc που θες να συνδεθούν.

Το πρόβλημα λύθηκε όταν από τις επιλογές της remote σύνδεσης ΞΕεπελέξα το Visual themes από την καρτέλα Experience. No more crashes!!!

Που ακριβως βρισκεται αυτη η επιλογη, γιατι δεν τη βρισκω:)

Για Win 7 μιλαμε, ε.

Και το windows live mesh είναι εύχρηστο και δεν χρειάζεται να θυμάσαι τίποτα παραπάνω από το email σου. Στα συν είναι ότι μπορείς να συνδεθείς ακόμα και μέσα από τον Internet Explorer.

Σε win 7 πηγαίνεις Remote Desktop Connection

Επιλέγεις options

Από τις καρτέλες που εμφανίζονται επιλέγεις Experience

Από τις επιλογές της καρτέλας ΞΕεπελέγειες το Visual themes

Επεσες και εσύ στην περίπτωση? Έχεις φορτωμένο καποιο theme στο pc που θες να συνδεθείς?

Φιλε μου, το (-Ι) ποιο ακριβως γραμμα ειναι?

Παντως με copy-paste της δικης σου γραμμης εχω δεκαδες σειρες του τυπου:

"Απάντηση από: 192.168.1.254: bytes=1400 χρόνος=3ms ΤΤL=64"

Oλες οι γραμμες καταληγουν σε TTL=64. Tα ιδια και στο αλλο pc.

Yπενθυμιζω οτι το προβλημα μου βρισκεται μόνο στην remote προσβαση που χανεται, ενω και τα δυο pc παραμενουν συνδεδεμενα κανονικα στο ιντερνετ και χωρις διακοπες στη συνδεση τους.

Το γράμμα είναι το Λ λατινικό πεζό. Αν στο τέλος σου γράφει ότι έχεις 0% χαμένα πακέτα είσαι οκ από δικτυακής άποψης. Κοίτα για αυτό που σου γράφουν οι άλλοι με τα themes.

Nαι 0% χαμενα πακετα, δεν υπαρχει τετοια απωλεια. Εννοεις αγγλικο, ετσι? λατινικη γλωσσα δεν υπαρχει:)

Σε win 7 πηγαίνεις Remote Desktop Connection

Επιλέγεις options

Από τις καρτέλες που εμφανίζονται επιλέγεις Experience

Από τις επιλογές της καρτέλας ΞΕεπελέγειες το Visual themes

Επεσες και εσύ στην περίπτωση? Έχεις φορτωμένο καποιο theme στο pc που θες να συνδεθείς?

Ναι υπαρχει επιλεγμενο το "visual styles" αλλα δε βλεπω πως γινεται να ξε-επιλελεχτει... Δεν υπαρει καποιο ok για να γινει save. Αν το αποεπιλεξω και πατησω connect, δεν θα συνδεθω και παλι.

Οποτε τι κανουμε τωρα?

ΥΓ. Σημειωνω και κατι αλλο, στη καρτελα Experience υπαρχει και η επιλογη Choose your connection speed to optimize performance, το default ειναι: Low-speed broadband(256 Kbps-2 Mbps), εαν το βαλω στο High-speed broadband(2 Mbps-10 Mbps) που ειναι και η δικη μου ταχυτητα, υπαρχει μια επιλογη "Desktop composition", μηπως αυτη εννοεις να αποεπιλεξω?

Ναι υπαρχει επιλεγμενο το "visual styles" αλλα δε βλεπω πως γινεται να ξε-επιλελεχτει... Δεν υπαρει καποιο ok για να γινει save. Αν το αποεπιλεξω και πατησω connect, δεν θα συνδεθω και παλι.

Απλώς το ξεεπιλέγεις(να μην είναι "τικαρισμένο" το τετραγωνάκι του) και προσπαθείς να συνδεθείς (connect).

Τι εννοείς δε θα συνδεθείς και πάλι?

Νόμιζα πως το πρόβλημά σου ήταν πως συνδέεσαι αλλά χάνεται η σύνδεση. Αν δε μπορείς να συνδεθείς καθόλου από την αρχή, αλλάζει το πραμα. Διευκρίνησέ το!

Αν δε συνδεσαι καθόλου μπορεί να φταίνε πολλά άλλα, το πρώτο που μου έρχεαι στο μυαλό ειναι να έχεις δωσει λάθος i.p.

Nαι αυτο λεμε, οτι χανεται η συνδεση.

Παντως με αυτες τις επιλογες που μου δειξατε εχει βελτιωθει η κατασταση παιζοντας μαζι τους:)

Ισχυει ομως οτι το visual styles δε γινεται να ξε-επιλεχτει, αρα μόνο στιγμιαια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.