Jump to content

Udate: Toshiba Satellite A300 κάρτα γραφικών

dunkel_Stern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Update: έχει καεί σε ένα Toshiba Satellite A300 η κάρτα γραφικών.

δεν βρήκα όμως πουθενά στο net να πουλάνε κάρτες γραφικών για το συγκεκριμένο laptop, και από ότι ξέρω δεν είναι ενσωματωμένη στην mobo

Realtek hd πρέπει να έχει...το οποίο λίγο δύσκολο να έχει χαλάσει...πιθανότερο είναι να έχουν χαλάσει τα ηχεία ή να έχει δημιουργηθεί conflict από το modem...

*ψέματα conexant έχει...πολύ πιθανό το σενάριο με το modem. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις

η ιστορία είναι η έχεις, είναι ένα laptop ενός οικογενειακού φίλου, του είπαν του είπαν πως κάηκε η κάρτα ήχου & (όπως πάντα) πως το κόστος είναι μεγαλύτερο από το ίδιο το laptop.

το μηχάνημα δεν το έχω πιάσει στα χερια μου, άμα βρω την κάρτα ήχου τότε θα ζητήσω να το δω από κοντά μονος μου και να την παραγγείλω

λες να το πάρω, να δοκιμάσω να βάλω windows 7 και να δω άμα δουλέψει?

Αν οντως δεν παιζει ..και δεν ειναι τιποτα αλλο κουλο...βαλτου μια εξωτερικη καρτα ηχου...

(usb ,pcmcia.....δε βλεπω το λογο να αλλαξεις μητρικη για ηχο..)

Αν οντως δεν παιζει ..και δεν ειναι τιποτα αλλο κουλο...βαλτου μια εξωτερικη καρτα ηχου...

(usb ,pcmcia.....δε βλεπω το λογο να αλλαξεις μητρικη για ηχο..)

δεν είναι ενσωματωμένη στην μητρική από ότι ξέρω

δοκίμασε το..καμένο chip ήχου πολύ δύσκολο.Αν είναι modem το απομονώνεις..αν είναι ηχεία τα αλλάζεις.

χαχαχαχαχα. λοιπόν έβαλα ένα φιλαράκι που ήταν κοντά να το ρίξει k αυτός μια ματια στα γρήγορα.. είναι κάρτα γραφικών XD

οποτε αλλάζει ο τίτλος του θέματος

οποτε ισχύ το ίδιο αλλα αντί για κάρτα ήχου, κάρτα γραφικών XD soz

αυτά έχει άμα δεν το κοιτάξεις μονος σου

Δηλαδή ΔΕΝ έδειχνε τίποτα η οθόνη, και καταλάβανε ή υποθέσανε πως ήταν η κάρτα ήχου?

Δηλαδή αμα δεν ψήνει ο φούρνος θα έχει χαλάσει το καζανάκι?

Δηλαδή ΔΕΝ έδειχνε τίποτα η οθόνη, και καταλάβανε ή υποθέσανε πως ήταν η κάρτα ήχου?

Δηλαδή αμα δεν ψήνει ο φούρνος θα έχει χαλάσει το καζανάκι?

όχι απλά υπέθεσα πως ο ιδιοκτητης του laptop θα μου μετέφερε σωστά αυτά που του είπαν οι τεχνικοί, οποτε μπέρδεψε την κάρτα γραφικών με την κάρτα ήχου XD

και έστειλα έναν γνωστό μου να τσεκάρει τo τι είπαν οι τεχνικοί οποτε ανακαλύψαμε πως ο ιδιοκτητης έκανε ένα μικρό λαθάκι XD

κάρτα το ένα κάρτα το άλλο XD lol

εε αφου δουλευει ο φουρνος τοτε....δοκιμασε τον.

(αν παλι βρεις μητρικη με 100-120Ε ...ή καρτα γραφικων αν οντως ειναι ξεχωρη με λιγα ).

edit

Υ.Γ

Μη το φουρνισει η μανα σου...!!:p

ATI Mobility Radeon HD 3650

λογικά αυτή είναι.

τώρα 2 ερωτήσεις.

κατά ποσο είναι εύκολο να την αλλάξω (aha καλο e?)

και πως μπορώ να καταλάβω πειές άλλες gpu είναι συμβατές με το συγκεκριμένο laptop ώστε άμα παίζει επί την ευκαιρία να κάνω και μια μικρή αναβάθμιση

Νομίζω πως άπαξ και ψηθεί κάτι On board ειδικά σε παλιό laptop , δεν αξίζει ούτε 1 ευρώ να δώσεις να το φτιάξεις.

μαι 2 σεντς πάντα.

Νομίζω πως άπαξ και ψηθεί κάτι On board ειδικά σε παλιό laptop , δεν αξίζει ούτε 1 ευρώ να δώσεις να το φτιάξεις.

μαι 2 σεντς πάντα.

δεν είναι onboard, είναι replaceable

Ποιο μοντέλα είναι ακριβώς?

αυτό είναι μια καλή απορία, και ο άλλος ο μπούφος το μονο που κοίταξε αν όντως είναι A300 :p

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.