dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 Update: έχει καεί σε ένα Toshiba Satellite A300 η κάρτα γραφικών.δεν βρήκα όμως πουθενά στο net να πουλάνε κάρτες γραφικών για το συγκεκριμένο laptop, και από ότι ξέρω δεν είναι ενσωματωμένη στην mobo
astrolabos Απρίλιος 11, 2011 #2 Απρίλιος 11, 2011 Μπορείς να το ανοίξεις να δείς το μοντέλο της κάρτας;
Jumex Απρίλιος 11, 2011 #3 Απρίλιος 11, 2011 Realtek hd πρέπει να έχει...το οποίο λίγο δύσκολο να έχει χαλάσει...πιθανότερο είναι να έχουν χαλάσει τα ηχεία ή να έχει δημιουργηθεί conflict από το modem...*ψέματα conexant έχει...πολύ πιθανό το σενάριο με το modem. Δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2011 Author #4 Απρίλιος 11, 2011 η ιστορία είναι η έχεις, είναι ένα laptop ενός οικογενειακού φίλου, του είπαν του είπαν πως κάηκε η κάρτα ήχου & (όπως πάντα) πως το κόστος είναι μεγαλύτερο από το ίδιο το laptop.το μηχάνημα δεν το έχω πιάσει στα χερια μου, άμα βρω την κάρτα ήχου τότε θα ζητήσω να το δω από κοντά μονος μου και να την παραγγείλωλες να το πάρω, να δοκιμάσω να βάλω windows 7 και να δω άμα δουλέψει?
ΝTG Απρίλιος 11, 2011 #5 Απρίλιος 11, 2011 Αν οντως δεν παιζει ..και δεν ειναι τιποτα αλλο κουλο...βαλτου μια εξωτερικη καρτα ηχου...(usb ,pcmcia.....δε βλεπω το λογο να αλλαξεις μητρικη για ηχο..)
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2011 Author #6 Απρίλιος 11, 2011 Αν οντως δεν παιζει ..και δεν ειναι τιποτα αλλο κουλο...βαλτου μια εξωτερικη καρτα ηχου...(usb ,pcmcia.....δε βλεπω το λογο να αλλαξεις μητρικη για ηχο..)δεν είναι ενσωματωμένη στην μητρική από ότι ξέρω
Jumex Απρίλιος 11, 2011 #7 Απρίλιος 11, 2011 δοκίμασε το..καμένο chip ήχου πολύ δύσκολο.Αν είναι modem το απομονώνεις..αν είναι ηχεία τα αλλάζεις.
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2011 Author #8 Απρίλιος 11, 2011 χαχαχαχαχα. λοιπόν έβαλα ένα φιλαράκι που ήταν κοντά να το ρίξει k αυτός μια ματια στα γρήγορα.. είναι κάρτα γραφικών XDοποτε αλλάζει ο τίτλος του θέματοςοποτε ισχύ το ίδιο αλλα αντί για κάρτα ήχου, κάρτα γραφικών XD sozαυτά έχει άμα δεν το κοιτάξεις μονος σου
Dolly Απρίλιος 11, 2011 #9 Απρίλιος 11, 2011 Δηλαδή ΔΕΝ έδειχνε τίποτα η οθόνη, και καταλάβανε ή υποθέσανε πως ήταν η κάρτα ήχου?Δηλαδή αμα δεν ψήνει ο φούρνος θα έχει χαλάσει το καζανάκι?
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2011 Author #10 Απρίλιος 11, 2011 Δηλαδή ΔΕΝ έδειχνε τίποτα η οθόνη, και καταλάβανε ή υποθέσανε πως ήταν η κάρτα ήχου?Δηλαδή αμα δεν ψήνει ο φούρνος θα έχει χαλάσει το καζανάκι?όχι απλά υπέθεσα πως ο ιδιοκτητης του laptop θα μου μετέφερε σωστά αυτά που του είπαν οι τεχνικοί, οποτε μπέρδεψε την κάρτα γραφικών με την κάρτα ήχου XDκαι έστειλα έναν γνωστό μου να τσεκάρει τo τι είπαν οι τεχνικοί οποτε ανακαλύψαμε πως ο ιδιοκτητης έκανε ένα μικρό λαθάκι XD κάρτα το ένα κάρτα το άλλο XD lol
ΝTG Απρίλιος 11, 2011 #11 Απρίλιος 11, 2011 εε αφου δουλευει ο φουρνος τοτε....δοκιμασε τον. (αν παλι βρεις μητρικη με 100-120Ε ...ή καρτα γραφικων αν οντως ειναι ξεχωρη με λιγα ). edit Υ.Γ Μη το φουρνισει η μανα σου...!!
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2011 Author #12 Απρίλιος 11, 2011 ATI Mobility Radeon HD 3650λογικά αυτή είναι.τώρα 2 ερωτήσεις.κατά ποσο είναι εύκολο να την αλλάξω (aha καλο e?)και πως μπορώ να καταλάβω πειές άλλες gpu είναι συμβατές με το συγκεκριμένο laptop ώστε άμα παίζει επί την ευκαιρία να κάνω και μια μικρή αναβάθμιση
Dolly Απρίλιος 11, 2011 #13 Απρίλιος 11, 2011 Νομίζω πως άπαξ και ψηθεί κάτι On board ειδικά σε παλιό laptop , δεν αξίζει ούτε 1 ευρώ να δώσεις να το φτιάξεις.μαι 2 σεντς πάντα.
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2011 Author #14 Απρίλιος 11, 2011 Νομίζω πως άπαξ και ψηθεί κάτι On board ειδικά σε παλιό laptop , δεν αξίζει ούτε 1 ευρώ να δώσεις να το φτιάξεις.μαι 2 σεντς πάντα.δεν είναι onboard, είναι replaceable
dunkel_Stern Απρίλιος 11, 2011 Author #16 Απρίλιος 11, 2011 Ποιο μοντέλα είναι ακριβώς? αυτό είναι μια καλή απορία, και ο άλλος ο μπούφος το μονο που κοίταξε αν όντως είναι A300
dunkel_Stern Απρίλιος 20, 2011 Author #19 Απρίλιος 20, 2011 είσαι σίγουρος? το report τις Toshiba έλεγε πως δεν είναι.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.