antonisk7 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 16, 2004 καταλάθος έκανα από το windows update ανανέωση του Windows Media Player στην έκδοση 9.0. Από τότε όταν πάει να παίξει μια ταινία divx με υπότιτλους τύπου .srt, εμφανίζεται το εικονίδιο του direct vob sub (κανονικά όπως πρέπει) , αλλά μετά εξαφανίζεται το παράθυρο του Media Player οπότε δεν γίνεται τίποτα. Το παραπάνω πρόβλημα δεν συμβαίνει σε Windows Media Player 8.0. Δοκιμάστηκαν όλες οι εκδόσεις του direct vob sub τίποτα. Γίνεται να λυθεί το παραπάνω πρόβλημα ? Απεγκατάσταση του Media Player ? Το κόλπο με την επαναφορά συστήματος δεν έπαιξε... ακόμα έχω την έκδοση 9,0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 16, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Μπορεις να ψαξεις στη Microsoft για καποιον uninstaller του Μedia player αλλα εγω δεν καταλαβαινω γιατι χρησιμοποιεις το windows media player για DivX τη στιγμη που υπάρχουν πολύ καλυτερα προγραμματα για αυτό το σκοπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάϊος 16, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Uninstaller δεν υπάρχει, χρησιμοποιώ τον Media Player γιατι απλά παίζει με υπότιτλους αυτά που θέλω σε full screen , οπότε δεν χρειάζομαι κάποιο άλλο πρόγραμμα για κάτι περισσότερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 16, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Bsplayer.... Σου εύχομαι να βρεις λύση αλλά δύσκολα, μέχρι τότε βάλε το bsplayer και θα είσαι ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Μάϊος 16, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Συμφωνω και εγω απόλυτα!Κατεβασε το τελευταιο Bsplayer (100.808) που εχει πολύ περισσοτερες επιλογες από το windows media player! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dfragos Μάϊος 16, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2004 Αρχική απάντηση από pigassos19 Συμφωνω και εγω απόλυτα!Κατεβασε το τελευταιο Bsplayer (100.808) που εχει πολύ περισσοτερες επιλογες από το windows media player! Μην το βλέπεις έτσι, γιατί και το windows media player μια χαρά δουλειά κάνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάϊος 17, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Και zoom player ειναι πολυ καλο. Αν και το καλυτερο ειναι το WinDVD που υποστηριζει και VobSub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Μάϊος 17, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Μπήκε ο bsplayer που παίζει μια χαρά τοθσ υπότιτλους αλλά λόγω ανωτέρας βίας δεν το γλιτώνω το φορματ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Μάϊος 17, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 17, 2004 Zoom player και FFDShow και τα μυαλά στα κάγγελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.