vic Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 Οι περισσότεροι από εμάς θα έχουμε κάποιες προτιμήσεις όσον αφορά το χιούμορ και τους κωμικούς ηθοποιούς. Λοιπόν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι σας κάνουν να κυλιέσται στο πάτωμα από τα γέλια;Αρχίζω εγώ με μερικούς.Peter SellersLouis de FunesThe Monty PythonRicky GervaisRowan AtkinsonStephen Fry Hugh LaurieRobin WilliamsΑγγλικό χιούμορ FTW :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Απρίλιος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Μαντεψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Peter Sellers Louis de Funès The Monty Python Ricky Gervais Rowan Atkinson Stephen Fry Hugh Laurie Robin Williams Αγγλικό χιούμορ FTW :dance3: Πλάκα θα κάνεις μάλλον. :man_in_love: Δεν μπαίνω καν στον κόπο να γράψω 2-3 Έλληνες, διότι θα σβήσεις ότι έχεις γράψει, απο ντροπή. Εκτός αν το thread είναι μόνο για ξένους ηθοποιούς, οπότε πάσο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 10, 2011 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Πλάκα θα κάνεις μάλλον. :man_in_love:Δεν μπαίνω καν στον κόπο να γράψω 2-3 Έλληνες, διότι θα σβήσεις ότι έχεις γράψει, απο ντροπή. Εκτός αν το thread είναι μόνο για ξένους ηθοποιούς, οπότε πάσο.... Ρε αδερφέ κάθε πράγμα στο καιρό του, άλλο η ελληνική κωμωδία (βλέπω τον Ζήκο ίσα με 150φορές ακόμα) κι άλλο η ξένη, γιατί πρέπει να τα συγκρίνουμε δηλαδή; Κι ο Peter Sellers θεούλης είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Απρίλιος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 μονο ηθοποιούς? σκέτο κωμικοί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Εγώ ψηφίζω όλους τους παλιούς καλούς Έλληνες των ασπρόμαυρων ταινιών. Από εκεί και πέρα Jerry Lewis, Louis de Funes, Peter Sellers, Robin Williams πρώτη τετράδα και οι υπόλοιποι να ακολουθούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Απρίλιος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΕΓΓΟΣ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 10, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Μου είναι δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιους γενικώς σαν ηθοποιούς ( άλλωστε καλός ηθοποιός σε κακό ρόλο = κακό θέαμα ) Αλλά για θέματα "ταλέντου" καθώς και "τύχης"/επιτυχίας ( τύχη π.χ. να παίξουνε κάποιο ρόλο σε κάποια καλή σειρά, κλπ κλπ ) έχω ρίξει γέλιο με κάμποσους: Will Smith ( The Fresh Prince of Bel-Air, Hitch ) Rowan Atkinson ( hmm... Mr Bean ( TV Series ), και stand-up shows ) Jim Carey ( στους λίγους μη σαχλότατους ρόλους π.χ. The Mask [ έχω ένα θεματάκι με τις σαχλοκωμωδίες ] ) Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, Jennifer Anniston ( Friends obviously ) Hugh Laurie ( House's black & non-black humor/sarcasm at its best ) Kelsey Grammer ( Frasier ) Ed O'Neill ( Al Bundy ... Married with Children ) just to name a few Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Απρίλιος 10, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Πλάκα θα κάνεις μάλλον. :man_in_love:Δεν μπαίνω καν στον κόπο να γράψω 2-3 Έλληνες, διότι θα σβήσεις ότι έχεις γράψει, απο ντροπή. Εκτός αν το thread είναι μόνο για ξένους ηθοποιούς, οπότε πάσο.... Το thread είναι για όλους. Αλλά αν μου γράψεις Μπέζος, Φιλλιπίδης μάλλον στα γέλια θα σκάσω παρά θα τους βγάλω από ντροπή τους άλλους. EDIT: Συμπεριλαμβάνονται και stand up comedians, όπως Eddie Izzard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 10, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Stewart Lee, κωμωδία με νοημοσύνη, ούτε κωλοτούμπες ούτε φάπες.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fY8_jBjA6cs]YouTube - Stewart Lee: Comedy Vehicle - Religion (1 of 3)[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=MJQ5giWlKkA]YouTube - Stewart Lee: Comedy Vehicle - Religion (2 of 3)[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=lDbn6Hens-g]YouTube - Stewart Lee: Comedy Vehicle - Religion (3 of 3)[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 Παπαγιαννόπουλος, Βεγγος, Κλυνν, Καρακατσάνης τότε... Α! και Benny Hill. Από την Β' εθνική επιλέγω: Jerry L. Το δίδυμο Χοντρού-Λιγνού Louis de Funes. κ Atkinson βέβαια. Το μοντέρνο standup ποτέ δεν το χώνεψα. άλλο η ελληνική κωμωδία (βλέπω τον Ζήκο ίσα με 150φορές ακόμα) κι άλλο η ξένη.... Συμφωνώ...δεν συγκρίνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos Απρίλιος 10, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=sRmN4KnfPxQ]YouTube - Bill Cosby - Dad is Great brings me Chocolate Cake[/ame][ame=http://www.youtube.com/watch?v=XBqY6cJD3CE]YouTube - Bill Cosby- Dentists[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
louis_gas Απρίλιος 11, 2011 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Δεν ειμαι και πολυ της κωμωδιας. Ο μονος που απολαμβανω να βλεπω ειναι ο mr Bean (Rowan Atkinson). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Απρίλιος 11, 2011 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Εγω γουσταρω τρελα και Eddie Murphy.Κωμικο 100% δεν τον λες αλλα εχω ριξει τρελο γελιο μαζι του σε κατι στιγμες[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SATlsH4neuk]YouTube - Aweshum.wmv[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Απρίλιος 11, 2011 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Benny Hill <------ Από τους πιο πετυχημένους μακράν!!! Rowan Atkinson <------ Mr. Bean & Black Adder!!! John Cleese <------- Fawlty Towers FTW!!! Chris Farley <------- Το τι γέλιο είχα ρίξει με το Ninja 900 δεν υπάρχει!!! Robin Williams <------- για τα Stand-Up που έχει κάνει!!! Peter Sellers <------- Party (μια από τις καλύτερες κωμοδίες όλων των εποχών) + Pink Panther!!! Jim Carrey <------- Περισσότερο για τις γκριμάτσες Jerry Lee Lewis <------ look above:) Will Ferrell Chris Rock <------- Stand Up κτλ κτλ κτλ....λίστα είναι endless:) Από ελληνικό θα πώ μακράν Παπαγιαννόπους, Βέγγος και ο θεός Κωνσταντάρας (Του νου σας ρεμάλια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Απρίλιος 11, 2011 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 ξεχνάτε κάποιονYouTube - Charlie Chaplin - The Lion's Cage Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 11, 2011 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 Eddie Izzard απο stand-up, Richard Pryor σαν ηθοποιός & stand-up. Και αλλοι εννοείται αλλα αυτοι οι δυο ξεχωρίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.