jesus Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2011 Hi!Παλευω να φτιαξω ενα bootable flash drive με windows Xp για να τα περασω σε ενα νετμπουκ.Ξερει κανεις κανα καλο προγραμματακι?Μεχρι στιγμης εχω βρει τα Flashboot,wintoflash και USB multiboot.Εχει δοκιμασει κανεις καποιο απο αυτα η κανα αλλο που να του ετρεξε απροβληματιστα?
x-treme Απρίλιος 10, 2011 #2 Απρίλιος 10, 2011 Εγώ το έκανα πρόσφατα... Με κάποιο επίσημο εργαλείο της microsoft... Νομίζω αυτό Download details: Microsoft USB Flash Drive Manager (Standard)[edit] Λάθος! Αυτό χρησιμοποίησα http://www.intowindows.com/how-to-create-bootable-windows-7-vista-or-xp-usb-flashpen-drive-with-a-single-click-must-try/
dimitris_s Απρίλιος 10, 2011 #3 Απρίλιος 10, 2011 Εγώ βασιζόμενος σε αυτόν τον οδηγό, είχα βάλει XP σε eeePC, μέσω USB Flash. Λογικά θα σου κάνει τη δουλειά.
GeorgeVasil Απρίλιος 10, 2011 #4 Απρίλιος 10, 2011 How to Setup XP/2003/Vista/Seven from Multi-Bootable USB..Kαι κατι ποιο πρακτικο..για αυτους που θελουν κατι παραπανω..:fun:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.