hariskar Σεπτέμβριος 22, 2014 #441 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ για τις πολλές, γρήγορες και πολύ κατατοπιστικές απαντήσεις!Οπότε παραγγέλνω αυτό Μοτέρ DiSEqC MOTECK SG 2100A συμβατό με Δέκτες DiSEqC 1.2 για κάτοπτρο διαμέτρου εώς και 1,2 μετρα και προχωράμε.Ας δοκιμάσω έτσι να δούμε πως θα πάει και μετά βλέπουμε. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2014 από hariskar Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 22, 2014 #442 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Ναι. Θα χρειαστεις και γυρω στα 3μ καλωδιο ομοαξωνικο, 2 κοννεκτορες F και κανα δεματικο να τα μαζεψεις ομορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Σεπτέμβριος 22, 2014 #443 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 και βούρ, τζαμπέ αγώνας champions league / nba / euroleague / bbva / premier league / campionato σε 720p 60fps / 1080i τζαμπέ.υπαρχει σελιδα με αυτες τις πληροφορίες? (ηθελα να δω fiba , nba ) μια στο τοσο οχι οτι με καίει αλλα όταν ήθελα να δω έβαζα sport1 γιατι ο ant1 έδειχνε πιξελ αντι για μπάλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 22, 2014 Author #444 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 υπαρχει σελιδα με αυτες τις πληροφορίες? (ηθελα να δω fiba , nba ) μια στο τοσο οχι οτι με καίει αλλα όταν ήθελα να δω έβαζα sport1 γιατι ο ant1 έδειχνε πιξελ αντι για μπάλαΧονδρικά βλέπεις μερικά στα:satelliweb.comsatfeeds.infoΥπάρχουνε forum ( συνήθως θέλουνε εγγραφή και minimum posts/account age για τα καλά sections ) που έχουνε πολύ καλύτερα info, αλλά θέλει ψάξιμο και υπομονή.Υπάρχει και λίστα στο lyngsat αλλά πρέπει κάπου να έχεις φτιάξει ας πούμε έναν κατάλογο με το τι δείχνει τι, ώστε να ξέρεις π.χ. ότι αν θες NBA να γυρίσεις στον Eutelsat 10A στην τάδε συχνότητα με το τάδη symbol rate και FEC, roll on .35, etc.Πολύ ζουμί έχουνε και κάμποσα πακέτα/κανάλια που παίζουν με τα κλειδιά της φλόγας ( BISSωνας ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariskar Σεπτέμβριος 22, 2014 #445 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Μόνο για FTA αξίζει να βάλω μοτέρ για να βλέπω άλλους δορυφόρους εκτός από Hotbird που βλέπω τώρα;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 22, 2014 Author #446 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Μόνο για FTA αξίζει να βάλω μοτέρ για να βλέπω άλλους δορυφόρους εκτός από Hotbird που βλέπω τώρα;ΕυχαριστώΚαι ναι και όχι.Με το 80άρι που έχεις, αν δεν κάνεις τέλεια εγκατάσταση δεν θα βγάζεις πολλά κανάλια σε αρκετούς δορυφόρους.Ανάλογα και το τι κυνηγάς.Αθλητικά π.χ. βγαίνουνε κάτι τις καλά πραγματάκια και με το 80αρι.Ταινίες πολύ λίγα πράγματα.Ντοκυμαντέρ που να αξίζουνε... χλωμότατο, εκτός και αν πιάνεις τα τούρκικα στις 7 μοίρες ανατολικά ( θέλει BISS keys βεβαίως ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariskar Σεπτέμβριος 22, 2014 #447 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 (edited) Από μουσική τίποτα καλό;Ο δέκτης μου Vantage-HD 8000TS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για BISS; Πρέπει να βάλω το Jeppsen; Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 22, 2014 από hariskar Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 22, 2014 Author #448 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Από μουσική τίποτα καλό;Ο δέκτης μου Vantage-HD 8000TS μπορεί να χρησιμοποιηθεί για BISS; Πρέπει να βάλω το Jeppsen;Παίρνει BISS keys ο δέκτης σου.Μουσική... χμ, κάτι λίγα, νομίζω κερδίζεις κάποια MTV με τα BISS όπως αυτό στα τουρκικά στις 7Ε.Μια αναζήτηση στο google για v_sids.pid θα σου βγάλει λίστες με πολλά κανάλια που ανοίγουνε έτσι αυτή τη στιγμή, οπότε μπορείς λίγο πολύ να δείς τι παίζει και τι όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariskar Σεπτέμβριος 22, 2014 #449 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Παίρνει BISS με το firmware που έχει ή πρέπει να περάσω άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 22, 2014 Author #450 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 22, 2014 Λογικά το παίρνει το add-on ( softcam ) ακόμα και με το μαμά firmware.Σίγουρα δεν μπορώ να σου πω μιας και δεν έχω εμπειρία με τους εν λόγω δέκτες.Αν google-άρεις το μοντέλο του δέκτη σου μαζί με την λέξη softcam biss θα σου βγάλει και guides λογικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariskar Σεπτέμβριος 25, 2014 #451 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 (edited) Αν βάλω πιάτο 100άρι + μοτέρ, πόσους και πoιους δορυφόρους θα πιάνω;Στον Hotbird που πιάνω ήδη θα αλλάξει κάτι ως προς τα πόσα κανάλια πιάνω;Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2014 από hariskar Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 25, 2014 #452 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Αναλογα ποσο "ουρανο" βλεπεις στην ευρυτερη κινηση του πιατου/moter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 25, 2014 Author #453 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Αν βάλω πιάτο 100άρι + μοτέρ, πόσους και πoιους δορυφόρους θα πιάνω;Στον Hotbird που πιάνω ήδη θα αλλάξει κάτι ως προς τα πόσα κανάλια πιάνω;Ευχαριστώ!Αν δεν έχεις εμπόδια αριστερά-δεξιά μπορείς να βγάλεις γύρω στους 40 δορυφόρους με 1μ πιάτο + μοτέρ.Στον Hotbird αν η στόχευσή σου είναι καλή δύσκολα θα βγάλεις παραπάνω κανάλια.Πόσα πιάνεις τώρα στον hotbird ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariskar Σεπτέμβριος 25, 2014 #454 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 (edited) Νομίζω 590.Μίλησα με φίλο που ασχολείται επαγγελματικά με δορυφορικά και είπε να ξεκινήσουμε με την απλή λύση: 2ο LNB για Astra στο υπάρχον πιάτο και μετά βλέπουμε.Ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2014 από hariskar Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Σεπτέμβριος 25, 2014 Author #455 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 (edited) Νομίζω 590.Μίλησα με φίλο που ασχολείται επαγγελματικά με δορυφορικά και είπε να ξεκινήσουμε με την απλή λύση: 2ο LNB για Astra στο υπάρχον πιάτο και μετά βλέπουμε. Αυτά κάνουν τίποτα; Αξίζουν τον κόπο; Ευχαριστώ Αν πιάνεις μόνο 590 μόνο κεντραρισμένο δεν είναι το πιάτο σου. Αν βάλεις 2ο LNB στο 80αράκι όπως το έχεις τώρα ζήτημα να βγάλεις 100 κανάλια από τον Astra. Για να πάρεις μια ιδέα του τι δεν πιάνεις... εγω στον hotbird αυτή την στιγμή βλέπω 2057 υπηρεσίες ( tv + radio + data ). Τα κανάλια ( TV ) είναι τουλάχιστον 1000 ( βαριέμαι να ανοίξω τον δέκτη να δω πόσα είναι ακριβώς τώρα ). Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2014 από billpeppas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariskar Σεπτέμβριος 25, 2014 #456 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Τελικά πιάνω 790 tv και 225 radio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 25, 2014 #457 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Πολυ λιγα !!! Θυμαμαι οταν ειχα ενα πιατο 100x110 στο μοτερ επανω, εβγαζα 1013 services tv και καμια 350αρα radio. Εφοσον το προγραμμα ειναι 2ο LNB, θα κεντραρεις για τον 19.2 οσο πιο τελεια μπορεις και θα βαλεις το LNB για τον Hotbird παρακεντρα. Α, και ελπιζω το πιατο να μην ειναι σκουριασμενο & καταχεσμενο απο πουλια ε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariskar Σεπτέμβριος 25, 2014 #458 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 (edited) Το πιάτο έχω χρόνια να το δω. Δεν έχω εύκολη πρόσβαση. Πάντως παρήγγειλα το Gibertini OP100L (αλουμίνιο). Ας αρχίσουμε σιγά σιγά την αναβάθμιση!Ευχαριστώ! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2014 από hariskar Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 25, 2014 #459 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Δημοσιες συζητησεις περι παρανομων Software απαγορευονται Αψογο πιατο. Το εχω στο δικο μου moteck 2μιση χρονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hariskar Σεπτέμβριος 25, 2014 #460 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2014 Sorry, το έσβησα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts